Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 452053
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions públiques per la qual es designa el Tribunal específic de la primera prova selectiva comuna per a l’ingrés, pel torn lliure dels cossos facultatiu superior i tècnic de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 20 de desembre de 2022 es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical i pel torn de promoció interna creuada, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, per cobrir places de personal funcionari a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

2. En la base 19.4 d'aquesta Resolució, sobre òrgans de suport i tribunals específics es disposa que d'acord amb l'apartat 2 de l'article 14 bis del Decret 27/1994, d'11 de març, si les convocatòries dels processos selectius d'accés de diversos cossos, escales o especialitats prevegin la realització d'una o diverses proves comunes, es pot constituir un tribunal específic per dur a terme aquesta prova compost amb membres de la Comissió Permanent o dels tribunals nomenats en cada convocatòria per dur a terme la resta de tràmits del procés selectiu, d'acord amb les regles establertes en el Decret 27/1994.

3. Atès que el procès selectiu d'accés de diversos cossos, escales o especialitats prevegin la realització d'una prova comuna, es fa necessari designar un Tribunal específic per tal de col·laborar amb els Tribunals principals per dur a terme aquesta prova.

Per tot això, i fent ús de les competències que m'atorga de l'article 6.3.c) de la Llei 3/2007, dict la següent

Resolució

1. Designar el Tribunal específic de la primera prova selectiva comuna dels cossos facultatiu superior i tècnic de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el qual està constituït pels membres que figuren en l'annex d'aquesta Resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Portal de l'Opositor i a la Seu Electrònica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 12 de juliol de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

 

ANNEX

Tribunal específic de la primera prova selectiva comuna per a l'ingrés, pel torn lliure, dels cossos facultatiu superior i tècnic de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

- President/a 

Titular: Llull i Vallès, Catalina

Suplent: García Sánchez, Isabel M.

- Secretari/ària

Titular: Oliver Fonseca, Elora

Suplent: Arnao Sáez, Amparo

- Vocal

Titular: Sureda Mora, Marta

Suplent: Rossinyol Seguí, Gabriel