Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 419895
Aprovació inicial de l'Estudi de Detall d'implantació d'estació transformadora elèctrica en Av. Balanzat 12 (Port de Sant Miquel) – Expedient núm. 949/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord de la Junta de Govern Local celebrada l'11 de juny de 2024, es va aprovar inicialment l'Estudi de Detall promogut per Sr. Juan Roig Torres en representació de BIZKAIBIZA URBAN S.L., que té per objecte l'estudi de col·locació de l'estació transformadora elèctrica (Trafo) en la parcel·la del projecte de 16 habitatges unifamiliars adossades situada en Av. Balanzat 12 (Port de Sant Miquel).

Se sotmet l'expedient a tràmit d'informació pública pel termini de 30 dies, comptat a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les illes Balears (BOIB), en un dels diaris de major circulació de l'illa i en la seu electrònica de l'Ajuntament, en la qual constarà la documentació completa, d'acord amb el que es disposa en l'article 55.2 i 3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les illes Balears, i l'article 140 del Reglament de Planejament aprovat per Reial decret 2159/1978, de 23 de juny.

Durant aquest període d'exposició pública, es podran formular les al·legacions que s'estimin pertinents, trobant-se l'expedient de manifest en l'oficina d'Obres de les dependències municipals, de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores, així com en la seu electrònica de l'Ajuntament (https://santjoandelabritja.sedelectronica.es/).

 

Sant Joan de Labritja, 2 de juliol de 2024

L'alcaldessa María Tania Marí Marí