Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE COSTITX

Núm. 402492
Canvi titularitat sepultura nº 155 A del cementiri de Costitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A l'ajuntament de Costitx ha estat presentada en data 21/02/2024 sol·licitud de canvi de titularitat del dret d'enterrament de la sepultura nº 155A del cementeri municipal, a data d'avui a nom com a titular de la concessió de Joana Maria Munar Vallespir, (Expedient nº 199/2024).

La sra. Joana Maria Munar Vallespir, i el sr. Francisco de Haro Fernández, han signat un contracte de cessió del Dret d'enterrament en data 21/02/2024, els quals adjunten i  han sol·licitat el canvi de titularitat de la concessió de la Sepultura 155A del cementeri municipal, de Joana Maria Munar Vallepir a nom de Francisco de Haro Ferández.

La qual cosa s'exposa al públic per un termini de quinze dies hàbils a l'objecte de que les persones que puguin considerar-se amb major dret, al·leguin davant l'ajuntament el que estimin més convenient. Tot això, de conformitat amb ho establert a l´article 8 c) del reglament regulador del cementeri de Costitx (BOIB nº 114 de 08/09/2016) el qual estableix els requisits necessaris per accedir i acreditar la trasmisió de la titularitat de les sepultures.

 

Costitx, 24 de juny de 2024

El batle Antoni Salas Roca