Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 449457
Notificació col·lectiva de liquidacions de tributs municipals corresponent a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

MARTA MARIA MONTERO MONTERO, Tresorera Interina de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia,

FAIG SABER:

Que el termini d'ingrés en període voluntari dels tributs municipals de venciment periòdic i notificació col·lectiva corresponents a l'any 2024, detallats a continuació, serà el comprès entre el dia 2 de setembre i el dia 31 d'octubre de 2024.

  • IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES DE NATURALESA URBANA.
  • IMPOST SOBRE BÉNS IMMOBLES DE NATURALESA RÚSTICA.
  • IMPOST SOBRE VEHICLES DE TRACCIÓ MECÀNICA.
  • IMPOST SOBRE ACTIVITATS ECONÒMIQUES.
  • TAXES  PER  RECOLLIDA  DE  FEMS, CLAVEGUERAM, ENTRADA DE VEHICLES I RESERVA D'APARCAMENT.

Els contribuents afectats podran realitzar els pagaments dels seus deutes tributaris durant els dies hàbils compresos entre el 2 de setembre i el 31 d'octubre de 2024, ambdós inclosos, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, a les dependències municipals de Sant Josep (oficines centrals de l'Ajuntament), Sant Jordi i Cala de Bou.

Així mateix, els contribuents podran realitzar el pagament dels seus deutes tributaris a través del portal de l'Ajuntament de Sant Josep de Sa Talaia a la direcció http://www.santjosep.org.

El període executiu s´iniciarà al dia següent d´haver finalitzat el termini d´ingrés en període voluntari. Iniciat el període executiu, la recaptació dels deutes s´efectuarà pel procediment de constrenyiment sobre el patrimoni de l´obligat al pagament, meritant a partir d'aquest moment els recàrrecs legals i els interessos de demora d'acord amb els criteris establerts als articles 26, 28 i 161 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributaria.

DOMICILIACIONS: Els rebuts dels impostos i taxes abans esmentats que estiguin domiciliats en una entitat bancària, s'enviaran per al seu cobrament el dia 07 d'octubre de 2024.

 

Sant Josep de sa Talaia, document signat electrònicament (16 de juliol de 2024)

L'alcalde Vicente Roig Tur