Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Núm. 449282
Decret de Batlia nomenament de personal laboral fix i adjudicació dels llocs de treball a les persones que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs de mèrits per a l’ingrés com a personal laboral fix operària de serveis subalterns (temps parcial: 50% jornada) de l’Ajuntament de Puigpunyent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle President en data 15 de juliol de 2024, ha dictat la següent resolució:

Decret de Batlia nomenament de personal laboral fix i adjudicació dels llocs de treball a les persones que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral fix operària de serveis subalterns (temps parcial: 50% jornada) de l'Ajuntament de Puigpunyent.

Antecedents

1. En data 6 de desembre de 2022 es varen publicar en el BOIB núm. 158 les bases de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs de mèrits de l'Ajuntament de Puigpunyent,

2. Entre aquestes places, figuren, entre altres, una plaça d'operari-a de serveis subalterns (temps parcial: 50% jornada) del subgrup AP.

3. En data 19 de maig de 2023 es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

4. En data 13 de juny de 2023, es va publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses d'aquest procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits, mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

5. En data 13 de juny de 2023, es va aprovar la llista provisional de mèrits al·legats per les persones aspirants en el procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

6. En data 28 de setembre de 2023, es va aprovar la llista informativa de l'ordre de les persones aspirants d'acord amb la puntuació al·legada en la declaració responsable del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits, mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

7. En data 26 de gener de 2024, es va publicar la llista provisional amb les puntuacions que han obtengut les persones aspirants del procés selectiu d'estabilització pel sistema excepcional de concurs de mèrits, mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

8. En data 5 de març de 2024, es va acordar l'estimació o desestimació de les al·legacions a la llista provisional de mèrits, resolució d'empats, aprovació de la llista definitiva de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional.

9. En data 28 de juny de 2023 es va aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, torn de reserva, per persones amb discapacitat mitjançant resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública.

11.- En data 1 de juliol de 2024 es va dictar anunci, publicat al BOIB núm. 88 de 4 de juliol de 2024, amb la llista definitiva dels aspirants que ha superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per al ingrés com a personal laboral fitxo del grup AP, torn lliure que inclou l'Ajuntament de Puigpunyent.

Fonaments de dret

  • Llei //1985, de 2'abril, reguladora de les bases del règim local.

  • Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

  • Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les administracions públiques.

  • RDL 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

  • Reial decret legislatiu 2/2015, del 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors.

  • Convenis col·lectius del personal laboral dels ajuntaments i entitats participant

  • Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears.

  • Bases de la convocatòria, BOIB núm. 158 de 6 de desembre de 2022.

  • I la resta de normativa que sigui aplicable.

En conseqüència RESOLC:

Primer.- Nomenar, d'acord amb la base 14 de la convocatòria del procés d'estabilització (BOIB núm. 158 de 6 de desembre de 2022), personal laboral fix de operària de serveis subalterns (temps parcial: 50% jornada) a la següent persona:

  • Maria Matas Martorell amb DNI ***3644**

Segon.- Adjudicar els llocs de treballs següents:

  • MATAS MARTORELL MARIA: Operari de serveis subalterns (temps parcial: 50% jornada) AP (reserva discapacitat). Conserge escola.

Tercer.- Ordenar la publicació de la present Resolució al BOIB, als efectes oportuns. La persona nomenada disposarà d'un termini de 3 dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació, per a la signatura del contracte.

El que es fa públic per generar coneixement.

 

Puigpunyent, a la data de la signatura electrònica (16 de juliol de 2024

El batle en funcions Miguel Joaquín Estrades Gómez)