Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 448882
Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) per la qual s'aprova l’adjudicació de llocs de feina de les places del torn lliure del professorat corresponent al Tribunal 1 (CSMIB) i Tribunal 2 (ESADIB) del procés selectiu del procés excepcional d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del cos de professors de la Fundació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

FETS

1.Amb data 3 de Juliol de 2024 es va publicar el llistat definitiu de valoracions elaborat pel Tribunal 1, corresponent al procés selectiu del CSMIB. Amb data 9 de Juliol de 2024 es va publicar el llistat definitiu de valoracions elaborat pel Tribunal 2, corresponent al procés selectiu de l'ESADIB.

2.En aplicació del que estableix la base 17 de la convocatòria és procedent efectuar l'adjudicació dels llocs de treball per ordre de prelació, atenent a les preferències de les persones seleccionades.

Per tot el que antecedeix, s' adopta el següent:

 

ACORD

 

1. Aprovar la llista d'adjudicació dels llocs de treball per ordre de prelació, atenent a les preferències de les persones seleccionades.

El llistat s'inclou a l'Annex 1.

2. Fer públic l'oferiment dels llocs de feina.

3. Ordenar la publicació d'aquest Acord, juntament amb l'annex que l'acompanya al BOIB.

 

 

4. D'acord amb allò disposat a la base 16 de la convocatòria, atorgar el termini de 3 díes hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui al BOIB per a procedir a la presa de possessió de les places adjudicades, un cop complerts els requisits establerts a l'esmentada base de la convocatòria.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (16 de juliol de 2024)

El president de la Fundació Antoni Vera Alemany

 

 

 

 

ANNEX 1 ​​​​​​​Llistat d'adjudicació de llocs de feina de les places del torn lliure del professorat corresponent al Tribunal 1 (CSMIB) i Tribunal 2 (ESADIB) del procés selectiu del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del cos de professors de la Fundació

Documents adjunts