Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 445151
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu número 125/2024 seguit pels tràmits del procediment abreujat davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El senyor Jorge Vallejo de la Cueva i altres varen interposar un recurs contenciós administratiu (PA 125/2024, tramitat al Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma) contra la desestimació per silenci administratiu de les reclamacions cursades en diferents dates pels recurrents, per la falta de convocatòria dels procediments de carrera professional des de l'any 2018.

2. De manera directa o indirecta aquest recurs pot resultar rellevant per a diverses persones que podrien tenir la condició d'interessades en el procediment.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat pel senyor Jorge Vallejo de la Cueva i altres contra la desestimació per silenci administratiu de les reclamacions cursades en diferents dates pels recurrents , per la falta de convocatòria dels procediments de carrera professional des de l'any 2018, perquè es puguin personar com a demandades davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, en el termini de nou dies, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 12 de juliol de 2024)

La directora de Recursos Humans  Margarita Bujosa Pocovi Per delegació de signatura del director general de Servei de Salut de 10/01/2024, que té delegada la competència de la consellera de Funció Pública (BOIB. 109, de 05/08/2023)