Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL

Núm. 440678
Ordre 24/2024 del conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural per la qual s’aproven les funcions dels llocs de feina del personal funcionari de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears i de l’Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 46.2.a) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, disposa que els consellers poden dictar disposicions reglamentàries en les matèries pròpies dels seus departaments, quan les disposicions tenguin per objecte regular l'organització i el funcionament dels serveis de la Conselleria.

En aquest sentit, l'article 8 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, regula l'organització interna de les conselleries i disposa, en l'apartat tercer, que «els consellers, mitjançant una ordre, n'han de desenvolupar l'estructura orgànica bàsica, d'acord amb la relació de llocs de feina vigent, per tal de determinar les funcions atribuïdes a les unitats administratives de cada conselleria».

L'article 34 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix el règim jurídic de les ordres de funcions dels llocs de feina de personal funcionari i determina que són l'instrument tècnic d'ordenació mitjançant el qual l'Administració assigna les funcions als llocs de feina i també la manifestació de la potestat d'organització i de direcció de l'Administració. A més, preveu el procediment per dictar-les i modificar-les.

El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural forma part d'aquesta estructura.

Les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears,han estat modificades pel decret 4/2024, de 17 de maig, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, i pel Decret 1/2024, de 4 de gener, i, a conseqüència d'això, és necessari publicar una nova ordre de funcions que substitueixi i derogui les anteriors.

Mitjançant el Decret 64/2005, de 10 de juny, es va crear l'entitat de dret públic denominada Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA).

Mitjançant el Decret 37/2022 de 29 d'agost es varen modificar els Estatuts de l'entitat pública empresarial Serveis de Millora Agrària i Pesquera, aprovats pel Decret 28/2014, de 27 de juny i mitjançant la disposició final dinovena del Decret Llei 6/2022, de 13 de juny modifica la Llei 8/2013 de manera que la denominació de Serveis de Millora Agrària i Pesquera passa a ser la de Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears( IRFAP) i pot disposar de personal funcionari.

El 15 de novembre es va publicar en el BOIB núm.147 l ‘Acord de Consell de Govern de 14 de novembre de 2022 per la qual s'aprova la modificació de la relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

La Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, regula el règim general de creació, d'organització i de funcionament del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma i insisteix especialment en el règim de control i la tutela dels ens instrumentals amb la pretensió essencial d'aconseguir una actuació transparent en la gestió dels interessos públics, presidida per criteris de bon govern, professionalitat i integritat dels gestors públics.

Aquesta Llei preveu diverses mesures tendents a racionalitzar la utilització del ventall d'ens instrumentals i a limitar la despesa pública, potenciant els mecanismes de control financer i establint noves mesures de control.

La disposició addicional vuitena de la Llei 9/2011, de 23 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2012, autoritza el Govern de les Illes Balears a fer totes les actuacions que siguin necessàries per racionalitzar i reduir el conjunt d'entitats instrumentals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, fins i tot transformar-les, extingir-les, fusionar-les o integrar-les, en tot o en part, en altres ens instrumentals o en l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, fent ús de les facultats atorgades als preceptes legals anteriorment esmentats i d'acord amb les pautes que assenyala la Instrucció 1/2012, de 28 de febrer, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen els criteris per confeccionar les ordres de funcions dels llocs de treball del personal funcionari de les diferents conselleries, dict la següent

Ordre

Article 1

S'aproven les funcions dels llocs de feina del personal funcionari de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) i de Institut de Recerca i Formació Agroalimentària i Pesquera de les Illes Balears (l'IRFAP) de conformitat amb el que estableixen els annexos I al VI d'aquesta Ordre.

Article 2

Descripció de funcions

La descripció de funcions dels diferents llocs de treball continguda en els annexos d'aquesta Ordre s'ha de considerar una relació succinta, de manera que les funcions enumerades no tenen caràcter exhaustiu ni excloent.

La funció d'expedició de còpies autèntiques a què es refereix la legislació en matèria de procediment comú correspon al personal funcionari que es determini per la persona titular de la Conselleria respecte dels documents que formen part dels expedients que tenguin cada unitat de la conselleria sota la seva custòdia, i també les unitats administratives autoritzades per a l'edició d'anuncis en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, pel que fa als documents objectes d'edició.

Els llocs de treball jerarquitzats de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural tenen les funcions genèriques que estableix el punt II de l'apartat quart de la Instrucció 1/2012, de 28 de febrer, de la directora general de Funció Pública, Administracions Públiques i Qualitat dels Serveis per la qual es fixen els criteris per confeccionar les ordres de funcions dels llocs de treball del personal funcionari.

Article 3

1. En cas de vacant o absència del cap de departament o de servei corresponent, n'assumirà les funcions el funcionari que designi el director general, el secretari general o, si escau, el director gerent del FOGAIBA.

2. Així mateix, en els casos de llocs vacants o per absència del titular, n'assumirà les funcions el funcionari que ocupa la plaça immediatament superior o inferior, a criteri del director general, del secretari general o, si escau, del director gerent del FOGAIBA, sempre respectant les funcions pròpies del cos o de l'escala.

Disposició derogatòria única

Queden derogades totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposin a aquesta Ordre.

Disposició final única

Aquesta Ordre entrarà en vigor l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (11 de juliol de 2024)

El conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural Joan Simonet Pons

 

 

ANNEX 1 CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL

De conformitat amb el que disposa l'article 8 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, pel decret 17/2023, de 23 d'agost, i pel Decret 1/2024, es relacionen, de manera estructurada i amb definició de les funcions, els diferents llocs de feina de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural:

Estructura orgànica bàsica:

  • Secretaria General
  • Direcció General d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural
  • Direcció General de Pesca
  • Direcció General de Medi Natural i Gestió Forestal
  • Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local

CENTRE DIRECTIU: CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL APN001

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (PALMA) APN0010001

Secretari/Secretària personal (F0176004C)

  • Dur a terme feines administratives en general.
  • Manejar equips informàtics.
  • Gestionar arxius, registres i fotocopiadores.
  • Controlar l'agenda del conseller o la consellera.

Xofer/Xofera (F0039002P) (F00390032 )

  • Sota la dependència del conseller o la consellera, li correspon mantenir, custodiar i conduir els vehicles propis de la Conselleria.

Cap del Departament del Gabinet Tècnic (F01030005)

  • Organitzar, coordinar i supervisar les tasques i el funcionament del Gabinet Tècnic.
  • Coordinar les actuacions transversals de les direccions generals de la conselleria i els ens del sector públic instrumental dependents de la Conselleria.
  • Coordinar la participació de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural en els òrgans de coordinació tant a nivell autonòmic , estatal i comunitari, en les àrees de la seva competència.
  • Organitzar i coordinar les relacions de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural amb els diferents departaments del Govern, Consells Insulars, Ajuntaments i altres institucions.
  • Desenvolupar les tasques de coordinació de caràcter general que li encomani el Conseller.

APN0010008 CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (MENORCA)

Cap del Negociat I (F01110576)

  • Distribuir els documents Gestionar el Registre d'entrades i sortides de la Conselleria.
  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.
  • Atendre, informar i ajudar el ciutadà en les seves relacions amb l'Administració i registrar la documentació que presenti.
  • Distribuir la documentació entre les distintes unitats.
  • Dur a terme les tasques i funcions que li siguin encomanades en relació amb els serveis generals de la conselleria dins l'àmbit insular.

APN0010009 CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (EIVISSA)

Cap del Negociat I (F01110575)

  • Gestionar el Registre d'entrades i sortides de la Conselleria.
  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.
  • Atendre, informar i ajudar el ciutadà en les seves relacions amb l'Administració i registrar la documentació que presenti.
  • Distribuir la documentació entre les distintes unitats.
  • Dur a terme les tasques i funcions que li siguin encomanades en relació amb els serveis generals de la conselleria dins l'àmbit insular.

APN0010002 LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (PALMA

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167005J)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 24 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167005K)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167006G)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 24 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167006H)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 24 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670103)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670297)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tècnic o tècnica superior grup d'incendis forestals (F01920045)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Dur a terme altres funcions que li encomani el cap de servei de Gestió Forestal i Protecció del Sol en l'àmbit de les funcions pròpies del cos al qual està adscrit.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670047)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31a) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167005H)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31a) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670066)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31a) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic/tècnica superior (F01670035)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670036)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670172)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670048)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F016702AX)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 24 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670010)

  • Dur a terme les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670080)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670081)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670166)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670168)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior en assessorament lingüístic (F016702AY)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F016702C1)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tècnic o Tècnica de grau mitjà grup d'Incendis Forestals (F019500D)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Dur a terme altres funcions que li encomani el cap de servei de Sanitat Forestal en l'àmbit de les funcions pròpies del cos al qual està adscrit.

Tècnic o Tècnica de grau mitjà grup d'Incendis Forestals (F019500E)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Dur a terme altres funcions que li encomanin tant el o la cap de servei de Sanitat Forestal i el o la cap del servei de Gestió Forestal i Protecció del Sol en l'àmbit de les funcions pròpies del cos al qual està adscrit.

Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F01650067)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32.2.d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F01650074)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32.2.d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F0165000A)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 27 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base d'administratiu o administrativa (F013900D7)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 27 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base d'auxiliar (F01470346)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 28 de la Llei 2/2007, de 16 de març de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base d'ordenança (F016201MV-F016201MW-F01620143)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 29 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Suplir el personal de recepció i telèfon en cas d'absència o sobrecàrrega de feina.

Ordenança de suport (F02750006)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 35.2 de la Llei 2/2007 de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Auxiliar de suport (F02740005)-(F02740018)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 35.2 de la Llei 2/2007 de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Suplir el personal de recepció i telèfon en cas d'absència o sobrecàrrega de feina.

APN0010004 LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (CAMPOS)

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167015C)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F016702C2)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

APN0010005 LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (MENORCA)

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670090)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tècnic o Tècnica de grau mitjà grup d'Incendis Forestals (F0195002G)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Dur a terme altres funcions que li encomanin tant el o la cap de servei de Sanitat Forestal i el o la cap del servei de Gestió Forestal i Protecció del Sol en l'àmbit de les funcions pròpies del cos al qual està adscrit.

Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F01650095)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32.2.d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

APN0010006 LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (EIVISSA)

Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670091)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tècnic o Tècnica de grau mitjà grup d'Incendis Forestals (F0195002F)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32.2.d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Dur a terme altres funcions que li encomanin tant el o la cap de servei de Sanitat Forestal i el o la cap del servei de Gestió Forestal i Protecció del Sol en l'àmbit de les funcions pròpies del cos al qual està adscrit.

Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F016500CZ))

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 32.2.d) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Lloc base auxiliar (F01470009)

  • Dur a terme les funcions assignades a l'article 28 de la Llei 2/2007, de 16 de març de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

CENTRE DIRECTIU: SECRETARIA GENERAL(APN002)

SECRETARIA GENERAL (PALMA) APN0020001

Secretari/Secretària personal (F0176005C)

  • Dur a terme feines administratives en general.
  • Manejar equips informàtics i fotocopiadores.
  • Gestionar arxius,
  • Distribuir els documents que reben del registre.
  • Controlar l'agenda del superior immediat.

Cap del Servei Jurídic (F01140030)

  • Emetre informes jurídics o de viabilitat jurídica que siguin preceptius, en tot tipus d'expedients diversos i consultes, o amb caràcter facultatiu quan es justifiqui.
  • Elaborar resolucions de recursos administratius.
  • Tramitar el procediment per a l'elaboració de normativa.
  • Assessorar i col·laborar en l'elaboració de normativa.
  • Assessorar i col·laborar en l'elaboració de convenis.
  • Coordinar la petició de registre de convenis.
  • Assessorar i col·laborar en l'elaboració de convocatòries de subvenció.
  • Coordinar i contestar requeriments judicials.
  • Elaborar propostes d'acords per a Consell de Govern segons la tipologia.
  • Emetre informes i propostes relatives a funcions jurídiques del Protectorat de fundacions atribuït a la Conselleria.
  • Assistir i assessorar jurídicament els altres òrgans i unitats de la Conselleria.
  • Col·laborar en les propostes de resolució en assumptes contenciosos en la fase administrativa i col·laborar amb la Direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma.
  • Tramitar expedients al Consell Consultiu.
  • Col·laborar en l'elaboració de la normativa de la Conselleria amb les direccions generals.
  • Participar en els òrgans col·legiats de la Conselleria i de les entitats vinculades o dependents quan es consideri adient.
  • Col·laborar en l'assessorament jurídic de les entitats vinculades i dependents de la Conselleria.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme les tasques que li encomani la persona titular de la Conselleria o de la Secretaria General en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depenen els caps o les caps de la Secció II , IV i VII.

Cap del Servei de Gestió Econòmica (F01140032)

  • Assessorar i donar suport administratiu a la Secretaria General.
  • Controlar, coordinar i supervisar l'estructura organitzativa dels llocs que depenen del Servei i redistribuir les atribucions de funcions que se'ls assignin.
  • Programar, organitzar i implantar mètodes i documents de feina i de planificació del servei.
  • Controlar la gestió dels expedients corresponents de la Unitat de Gestió Econòmica.
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Elaborar l'avantprojecte del pressupost de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural.
  • Coordinar i gestionar l'execució del pressupost de despeses i d'ingressos de la Conselleria i dels ens que en depenen.
  • Dur a terme les tasques que li encomani el secretari o la secretària general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depèn el cap o la cap de la Secció I , el cap o la cap del Negociat II i el cap o la cap del Negociat VIII

Cap del Servei d'Assumptes Generals (F01140183)

  • Gestionar els serveis generals, com ara les oficines d'atenció en matèria de registre, l'arxiu documental, el patrimoni, el manteniment d'edificis, d'equipaments i de vehicles, l'adquisició de béns fungibles o inventariables i les prestacions de serveis.
  • Gestionar els contractes de neteja, seguretat, subministraments de carburant, d'energia elèctrica, de material d'oficina i d'altres consumibles, correus i comunicacions, i altres contractes de serveis i subministraments de la Conselleria.
  • Supervisar les unitats de seguretat, assessorament lingüístic,cartografia, manteniment d'instal·lacions i edificis, neteja i informàtica.
  • Gestionar en qualitat d'autoritat competent, la unitat administrativa de control de l'organisme pagador FOGAIBA.
  • Donar suport al secretari o la secretària general en la funció de redacció d'actes del Consell Agrari Interinsular i altres òrgans de consulta i assessorament.
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Programar, organitzar i implantar mètodes i documents de feina al personal adscrit al departament, impulsant l'administració electrònica i digital.
  • Gestionar les publicacions, les subscripcions i el material bibliogràfic.
  • Exercir d'interlocutor de protecció de dades de caràcter personal, d'estadística, de transparència i de foment de les polítiques d'igualtat entre el personal.
  • Coordinar, amb el Servei de Recursos Humans, les actuacions en matèria de riscs laborals i ergonomia.
  • Emetre propostes de resolució relacionades amb les seves funcions.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Executar aquelles tasques que li encomani el secretari o la secretària general en l'àmbit de les seves funcions.
  • Prestar suport administratiu al Gabinet del conseller o la consellera.
  • Exercir d'interlocutor en matèria de sol·licituds d'accés a la informació pública i queixes i suggeriments en matèries pròpies de la Conselleria.
  • D'aquest servei en depenen els o les caps de secció III i IX, i els o les caps de negociat IV, i el o la cap de negociat I (Eivissa) i el o la cap de negociat I (Menorca).

Cap del Servei de Recursos Humans (F01140181)

  • Gestionar el pressupost de Capítol I de la Conselleria.
  • Tramitar i gestionar els assumptes en matèria de personal.
  • Emetre informes i preparar propostes de resolucions en matèria de personal.
  • Coordinar, amb el Servei de Prevenció de Riscs Laborals, les mesures de prevenció de riscs i salut laboral.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme aquelles tasques que li encomani el secretari o la secretària en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest Servei depenen els o les caps del Negociat VI i XIV.

Cap del Servei de Contractació (F01140205)

  • Fer les funcions genèriques del lloc i les pròpies del cap o la cap de la Unitat de Contractació de la Conselleria, d'acord amb la normativa vigent i, en particular, les que preveu el Decret 14/2016, d'11 de març, pel qual s'aprova el text consolidat del Decret sobre contractació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Col·laborar en qualsevol altra funció que li encomani la secretària o secretari general o un superior jeràrquic i dur-la a terme.
  • Tramitar tota classe d'expedients de contractació administrativa.
  • D'aquest Servei depenen el cap o la cap de Secció XIII, el cap o la cap del Negociat X , el cap o la cap del Negociat V i el cap o la cap del Negociat XV.

Cap del Servei d'Agents del Medi Ambient (F0114034C)

  • Exercir la prefectura dels agents de medi ambient i dur la gestió i coordinació tècnica administrativa del servei, i del personal adscrit, sota la dependència del secretari o la secretària general.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Supervisar la tramitació dels expedients de contractació del Servei, així com la tramitació de les factures i de qualsevol altre expedient administratiu.
  • Coordinar i supervisar les funcions dels Negociats que integren el Servei.
  • Coordinar les denúncies dels agents de medi ambient.
  • Dirigir als agents, al cap de secció i als caps del Negociat, les ordres necessàries per a la tramitació i investigació de les denúncies o els actes derivats de les seves actuacions de policia.
  • Impulsar la tramitació de les denúncies per infraccions ambientals i presumptes delictes ambientals.
  • Col·laborar amb el Servei Jurídic de la Conselleria amb relació a les matèries jurídiques específiques competència dels agents de medi ambient.
  • Supervisar la prestació dels serveis de suport que les direccions generals de la Conselleria sol·licitin dels agents de medi ambient.
  • Assignar a un o més agents, per necessitats del servei i independentment de la seva adscripció a un territori o a una unitat especialitzada, les actuacions o tasques principals o auxiliars necessàries per al compliment efectiu de les funcions que l'ordenament jurídic encomana a la unitat administrativa d'adscripció.
  • Assignar a un o més agents el seguiment i la col·laboració en els projectes de subministraments necessaris per als agents de medi ambient.
  • Dur a terme les tasques que li encomani el secretari o la secretària general en l'àmbit de les seves funcions.

D'aquest Servei depenen el cap o la cap de Secció XV F01130516, i el cap o la cap del Negociat I F01110737 (Eivissa), el cap o la cap del Negociat I F01110738 (Maó), el cap o la cap del Negociat XX F01110580, el cap o la cap del Negociat XXVII F01110735, el cap o la cap del Negociat XXVIII F01110736, el cap o la cap del Negociat XXIX F0111012C (Palma), el cap o la cap del Negociat IX (F0111016A), el cap o la cap del Negociat XXVI F01110646 i els agents de medi ambient.

 

​​​​​​​Cap de la Secció I (F01130362)

  • Donar suport al cap o la cap de servei en les funcions de coordinar, assessorar i supervisar el règim econòmic, i gestionar el pressupost de la Conselleria.
  • Gestionar i controlar les matèries de caràcter econòmic, financer i pressupostari que corresponguin a la Unitat de Gestió Econòmica.
  • Elaborar i tramitar expedients de la Unitat de Gestió Econòmica.
  • Fer les funcions pròpies del cap o la cap del Servei de Gestió Econòmica, en cas d'absència o de malaltia, amb la signatura dels documents comptables que gestioni.
  • Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap del Servei en l'àmbit de les seves funcions.

Cap de la Secció III (F0113069G)

  • Controlar i coordinar la xarxa informàtica dels diferents serveis de la Conselleria.
  • Gestionar i coordinar el material informàtic.
  • Col·laborar amb els serveis informàtics centrals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.
  • Efectuar les tasques que li encomani el cap o la cap de servei d'Assumptes Generals.
  • En general, dur a terme les funcions que li assigna l'article 33 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Cap de la Secció IX (F01130053)

  • Gestionar, elaborar i coordinar la informació cartogràfica de la Conselleria.
  • Donar suport tècnic a les unitats de la Conselleria.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals a l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Efectuar les tasques que li encomani el/la cap de servei d'Assumptes Generals.

Cap de la Secció IV (F01130360)-

  • Tramitar els assumptes jurídics i elaborar resolució de recursos administratius sota la direcció i la supervisió del cap o la cap del Servei Jurídic.
  • Emetre informes jurídics.
  • Emetre informes i propostes relatives a funcions jurídiques del Protectorat de fundacions atribuït a la Conselleria.
  • Participar en òrgans col·legiats quan li encomani el cap o la cap del Servei Jurídic.
  • Dur a terme les funcions que li pugui encomanar el cap o la cap del Servei jurídic.

Cap de la Secció XIII (F01130364)

  • Tramitar expedients de contractació administrativa de la Conselleria sota la direcció del cap o la cap del Servei de Contractació.
  • Fer les funcions genèriques del lloc de treball i les específiques de contractació administrativa.
  • Col·laborar amb el superior jeràrquic en el desenvolupament i l'execució de les funcions i tasques en matèria de contractació.
  • Assumir de forma puntual funcions del cap o la cap del servei en cas d'absència o malaltia.

Cap de la Secció XV (F01130516)

  • Planificar, organitzar i supervisar els serveis i l'actuació de tots els agents de medi ambient, sota la direcció del cap o de la cap del Servei d'Agents de Medi Ambient, tenint en compte les necessitats de col·laboració que comuniquin les direccions generals de la Conselleria.
  • Confeccionar el quadrant de torns de servei i designar el cap o la cap de guàrdia en cada torn, que ha d'assumir les tasques necessàries per donar resposta a les incidències o emergències que puguin sorgir durant la guàrdia. Aquesta designació implica la coordinació de tots els agents de medi ambient, sigui quina sigui la seva adscripció.
  • Cooperar amb els serveis tècnics i administratius de la conselleria de destinació.
  • Coordinar el seguiment dels programes biològics en els espais naturals protegits, les finques públiques, les àrees recreatives i les zones forestals de les Illes Balears.
  • Planificar i organitzar, sota la coordinació del cap o de la cap del Servei, la prestació dels serveis de suport que els agents del territori hagin de prestar tant a les unitats especialitzades com a les direccions generals de la Conselleria.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.
  • Dur a terme les tasques pròpies dels agents de medi ambient.
 

​​​​​​​Cap del Negociat I (F01110396)

  • Elaborar i proposar expedients de contractació de serveis i subministraments en matèria dels serveis generals de la Conselleria.
  • Tramitar les sol·licituds d'accés a la informació pública dins l'àmbit de la Conselleria.
  • Executar les mesures del Pla d'Igualtat i d'administració digital.
  • Donar suport administratiu al cap o la cap del Servei.
  • Dur a terme les tasques i funcions que li siguin encomanades en relació amb les anteriors.

Cap del Negociat II (F01110585)

  • Elaborar i tramitar els expedients corresponents a la Unitat de Gestió Econòmica.
  • Tramitar factures.
  • Elaborar documents comptables.
  • Elaborar i tramitar els expedients d'habilitació i gestió dels pagaments pendents de justificar.
  • Dur a terme qualsevol altra funció que li encomani el seu o la seva superior

Cap del Negociat III (F01110577)

  • Sota la dependència del o de la cap del Servei Jurídic li correspon:
  • Tramitar llicències de pesca.
  • Tramitar autoritzacions de busseig recreatiu.
  • Realitzar les Convocatòries de comissions de seguiments de les Reserves Marines i resta d'òrgans col·legiats en matèria de pesca.
  • Realitzar les tasques relacionades amb el portal de transparència i webs

Cap del Negociat IV (F01110410)

  • Gestionar l'oficina d'atenció en matèria de registre de la Conselleria.
  • Informar el públic i desplegar les funcions de les oficines d'atenció en matèria de registre.
  • Distribuir la documentació en paper i en format digital entre les distintes unitats i a altres administracions.
  • Dur a terme les tasques i funcions que li siguin encomanades en relació amb les anteriors.

Cap del Negociat V (F01110581)

  • Tramitar les tasques derivades dels expedients de contractació administrativa i la documentació comptable derivada.
  • Fer les funcions genèriques del lloc de treball i les específiques de la unitat administrativa de contractació, amb la supervisió del superior jeràrquic.
  • Dur a terme qualsevol altra funció que li encomani el superior jeràrquic o la superior jeràrquica.

Cap del Negociat VI (F01110865)

  • Gestionar i tramitar els expedients en matèria de personal.
  • Donar suport administratiu al cap o la cap de Servei de Recursos Humans.

Cap del Negociat VIII (F01110042)

  • · Tramitar les indemnitzacions per raó del servei del personal al servei de la Conselleria.
  • · Elaborar i tramitar els expedients corresponents a la Unitat de Gestió Econòmica.
  • · Tramitar factures.
  • · Elaborar documents comptables.
  • · Dur a terme qualsevol altra funció que li encomani el seu o la seva superior.

Cap del Negociat IX (F01110016)

  • · Tramitar els expedients administratius del Servei d'Agents de Medi Ambient.
  • · Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap del Servei d'Agents de Medi Ambient en l'àmbit de les seves funcions.

Cap de la Secció VII (F01130359)

  • Tramitar els assumptes jurídics i elaborar resolució de recursos administratius sota la direcció i la supervisió del cap o la cap del Servei Jurídic.
  • Emetre informes jurídics.
  • Tasques diverses relatives a Fundacions.
  • Participar en òrgans col·legiats quan li encomani el cap o la cap del Servei Jurídic.
  • Dur a terme les funcions que li pugui encomanar el cap o la cap del Servei jurídic.

Cap del Negociat X (F0111095H)

  • Tramitar les tasques derivades dels expedients de contractació administrativa.
  • Fer les funcions genèriques del lloc de feina i les específiques de la unitat administrativa de contractació, amb la supervisió del superior jeràrquic.
  • Dur a terme qualsevol altres funcions que li encomanin el superior jeràrquic o la superior jeràrquica.

Cap del Negociat XIII(F01110487)

  • Distribuir els documents que reben del registre.
  • Dur a terme tasques administratives en general.
  • Manejar equips informàtics, màquines reproductores, fotocopiadores i semblants.
  • Donar suport administratiu de coordinació entre els diferents serveis de la Direcció General-
  • Donar suport als caps del Departament i executar les funcions que li encomanin.

Cap del Negociat XIV ( F01110749)

  • Sota la dependència del cap o de la cap del Servei de Recursos Humans li correspon:
  • Gestionar i tramitar els expedients en matèria de personal.
  • Donar suport administratiu al cap o la cap del Servei de Recursos Humans.

Cap del Negociat XV ( F0111054A)

  • Tramitar les tasques derivades dels expedients de contractació administrativa.
  • Fer les funcions genèriques del lloc de feina i les específiques de la unitat administrativa de contractació, amb la supervisió del superior jeràrquic.
  • Dur a terme qualsevol altres funcions que li encomanin el superior jeràrquic o la superior jeràrquica.

Cap del Negociat XX ( F01110580)

  • Coordinar, organitzar i supervisar, sota el comandament del cap o de la cap de la Secció, els serveis dels agents de medi ambient de les unitats especialitzades del Servei d'Agents de Medi Ambient, en col·laboració amb el cap o la cap del servei corresponent per raó de la matèria.
  • Col·laborar amb els superiors jeràrquics en les tasques pròpies, d'acord amb els requeriments dels caps de la Secció i del Servei.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.
  • Dur a terme les tasques pròpies dels agents de medi ambient.

Cap del Negociat XXVI ( F01110646)

  • Tramitar els expedients de contractació del Servei d'Agents de Medi Ambient.
  • Tramitar les factures del Servei d'Agents de Medi Ambient.
  • Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap del Servei d'Agents de Medi Ambient.

Cap del Negociat XXVII ( F01110735)

  • Coordinar, organitzar i supervisar, sota el comandament del cap o de la cap de la Secció, els serveis dels agents de medi ambient a la comarca de la Serra de Tramuntana de Mallorca.
  • Col·laborar amb els superiors jeràrquics en les tasques pròpies, d'acord amb els requeriments del cap de la Secció i del Cap del Servei.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.
  • Dur a terme les tasques pròpies dels agents de medi ambient.

Cap del Negociat XXVIII (F01110736)

  • Coordinar, organitzar i supervisar, sota el comandament del cap o de la cap de la Secció, els serveis dels agents de medi ambient de la comarca de Migjorn de Mallorca.
  • Col·laborar amb els superiors jeràrquics en les tasques pròpies d'acord amb els requeriments dels caps de la Secció i del Servei.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.
  • Dur a terme les tasques pròpies dels agents de medi ambient.

Cap del Negociat XXIX (F0111012C)

  • Coordinar, organitzar i supervisar, sota el comandament de la cap o del cap de la Secció, els serveis dels agents de medi ambient la comarca de Llevant de Mallorca.
  • Col·laborar amb els superiors jeràrquics en les tasques pròpies d'acord amb els requeriments dels caps de la Secció i del Servei.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient
  • Dur a terme les tasques pròpies dels agents de medi ambient.

Agent de medi ambient ( F02130007- F0213001C- F02130041)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, vigilància i control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

Agent de medi ambient. Unitat de Flora i Fauna Silvestres ( F02130001)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i específicament vigilància i control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació del sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Dur a terme una especial dedicació a la flora i fauna protegida.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que incloguin l'actuació dels agents de medi ambient.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

Agent de medi ambient. Unitat Hidrològica ( F02130026)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, específicament la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Dur a terme una dedicació especial a la xarxa hidrològica.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

Agent de medi ambient. Unitat d'Investigació de Causes d'Incendis ( F02130010)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, específicament la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural i, en concret, dels espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera
  • Dur a terme una dedicació especial a la prevenció d'incendis, a la investigació de les causes d'incendis forestals i l'elaboració d'informes sobre la matèria.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

Agent de medi ambient – Unitat de Residus i Qualitat Ambiental ( F02130021)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, específicament la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Dur a terme una especial dedicació als residus i a la qualitat ambiental.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

Agent de medi ambient. Unitat d'Hàbitats ( F02130039)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, específicament la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Dur a terme una especial dedicació als hàbitats naturals.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020008 SECRETARIA GENERAL (INCA)

Agent de medi ambient- (F02130023)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020009 SECRETARIA GENERAL (ESCORCA)

Agent de medi ambient ( F02130008- F02130020-F0213003Y)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020010 SECRETARIA GENERAL (MURO)

Agent de medi ambient( F02130005)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020011 SECRETARIA GENERAL (SANTANYÍ)

Agent de medi ambient (F02130004- F0213003W)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020012 SECRETARIA GENERAL (ARTÀ)

Agent de medi ambient (F02130015-F02130017)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020013 SECRETARIA GENERAL (ANDRATX)

Agent de medi ambient (F02130018)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020014 SECRETARIA GENERAL (POLLENÇA)

Agent de medi ambient (F02130006-F02130009)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020015 SECRETARIA GENERAL (SÓLLER)

Agent de medi ambient (F02130022)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020020 SECRETARIA GENERAL (ALCÚDIA)

Agent de medi ambient (F0213003X)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020024 SECRETARIA GENERAL (BUNYOLA)

Agent de medi ambient (F0213003U)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020025 SECRETARIA GENERAL (CAMPOS)

Agent de medi ambient (F0213003V)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient

APN0020026 SECRETARIA GENERAL (PALMA/MARRATXÍ)

Agent de medi ambient (F02130013)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020017 SECRETARIA GENERAL (MENORCA)

Cap del Negociat I (F01110738)

  • Coordinar, organitzar i supervisar, sota el comandament del cap de la Secció, els serveis dels agents de medi ambient a l'illa de Menorca.
  • Col·laborar amb els superiors jeràrquics en les tasques pròpies, d'acord amb els requeriments dels caps de la Secció i del Servei.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.
  • Dur a terme les tasques pròpies dels agents de medi ambient.

Agent de medi ambient (F02130024-F02130038-F02130028)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.
 

​​​​​​​APN0020018 SECRETARIA GENERAL (EIVISSA)

Cap del Negociat I (F01110737)

  • Coordinar, organitzar i supervisar, sota el comandament del cap de la Secció, els serveis dels agents de medi ambient a les illes d'Eivissa i Formentera.
  • Col·laborar amb els superiors jeràrquics en les tasques pròpies, d'acord amb els requeriments dels caps de la Secció i del Servei.
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.
  • Dur a terme les tasques pròpies dels agents de medi ambient.

Agent de medi ambient (F02130019- F02130029- F02130033- F0213000B)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits. Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

APN0020019 SECRETARIA GENERAL (FORMENTERA)

Agent de medi ambient ( F02130014- F02130032-F0213000A)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 33.2.c) de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i, específicament, la vigilància i el control dels recursos naturals i del patrimoni ambiental, amb especial cura en el patrimoni natural, en concret els espais naturals protegits, Xarxa Natura 2000 i àrees protegides per instruments internacionals.
  • Efectuar la inspecció i policia en matèria ambiental, inspecció i control de l'abocament de residus i de contaminació de sòl, de l'aigua, del mar i l'atmosfera.
  • Participar en la prevenció i l'extinció d'incendis.
  • Col·laborar en els plans d'emergència aprovats que prevegin l'actuació dels agents de medi ambient
  • Col·laborar en les matèries competència de la conselleria de destinació, d'acord amb el cos d'adscripció de l'escala d'agents de medi ambient.

DIRECCIÓ GENERAL D'AGRICULTURA, RAMADERIA I DESENVOLUPAMENT RURAL (APN003)

DIRECCIÓ GENERAL D'AGRICULTURA, RAMADERIA I DESENVOLUPAMENT RURAL (PALMA) APN0030001

Secretari o Secretària personal (F01760042)

  • Dur a terme feines administratives en general.
  • Manejar equips informàtics i fotocopiadores
  • Gestionar arxius.
  • Distribuir els documents que reben des del registre.
  • Controlar l'agenda del superior immediat.

Cap del Servei de de Producció Ramadera ( F01140048)

  • Ordenar, planificar, coordinar i avaluar els programes de producció i d'ordenació animal.
  • Ordenar, coordinar i supervisar les activitats relatives als controls oficials i als plans nacionals de control de les seves funcions.
  • Coordinar amb altres administracions autonòmiques, insulars o locals amb competències compartides.
  • Coordinar les funcions amb els Serveis Veterinaris de les Delegacions Comarcals i amb el personal adscrit a ens autonòmics que desenvolupen funcions relacionades amb la producció i foment ramader
  • Coordinar i supervisar les aplicacions informàtiques de producció i ordenació i gestionar les autoritzacions dels permisos d'accés.
  • Ordenar, fomentar i millorar les produccions ramaderes i les seves races.
  • Ordenar i coordinar els instruments del paquet làctic de les Illes Balears i els seus plans.
  • Ordenar i coordinar els registres en matèria de ordenació ramadera de les Illes Balears.
  • Coordinar els plans de formació del personal del servei i dels agents de control oficial a l'àmbit de la producció animal.
  • Representar la Conselleria davant el Ministeri en les reunions tècniques de producció i ordenació ramadera.
  • Coordinar i elaborar la normativa pròpia i participar en la consulta d'elaboració d'altres normatives de les seves funcions.
  • Gestionar les denúncies de les seves funcions.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Fer les tasques que li encomani la directora o el director general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depenen el o la cap de Secció IV i el o la cap del negociat III.

Cap del Servei de Sanitat i Benestar Animal (F01140235)

  • Ordenar, planificar, coordinar i avaluar els programes de sanitat i benestar animal.
  • Ordenar, coordinar i supervisar les activitats relatives als controls oficials i als plans nacionals de control de les seves funcions.
  • Coordinar els plans de formació del personal del servei i dels agents de control oficial a l'àmbit de la sanitat i benestar animal.
  • Coordinar amb altres administracions autonòmiques, insulars o locals amb competències compartides.
  • Coordinar les funcions amb els Serveis Veterinaris de les Delegacions Comarcals i amb el personal adscrit a ens autonòmics que desenvolupen funcions de control de la sanitat animal.
  • Coordinar i supervisar les aplicacions informàtiques de sanitat i benestar animal i les autoritzacions dels permisos d'accés.
  • Representar la Conselleria davant el Ministeri en les reunions tècniques de sanitat i benestar animal.
  • Coordinar i elaborar la normativa pròpia i participar en la consulta d'elaboració d'altres normatives de les seves funcions.
  • Gestionar les denúncies de les seves funcions.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Fer les tasques que li encomani la directora o el director general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depenen els caps de Secció V i VI i el cap del negociat II.

Cap del Servei d'Agricultura (F01140050)

  • Organitzar i regular els plans d'actuació sectorials, de regulació dels mercats agraris i els serveis d'assessorament a les explotacions agràries.
  • Ordenar, dirigir i controlar els diversos registres dels mitjans de producció i les seves associacions i millorar la comercialització de la producció vegetal.
  • Ordenar, gestionar i fomentar l'agricultura integrada, ecològica i les mesures de prevenció de crisis productives o fitosanitàries.
  • Dirigir, fomentar i millorar la producció agroindustrial i la sanitat vegetal.
  • Ordenar, coordinar i supervisar les activitats relatives als controls oficials i als planes nacionals de control.
  • Coordinar els plans de formació del personal del servei i dels agents de control oficial a l'àmbit agrícola.
  • Coordinar amb les altres administracions autonòmiques, insulars i locals competències compartides.
  • Coordinar i supervisar les aplicacions informàtiques agrícoles i les autoritzacions de permisos d'accés.
  • Representar la Conselleria davant el Ministeri en les reunions tècniques agrícoles.
  • Coordinar i elaborar normativa pròpia i participar en la consulta d'elaboració d'altres normatives de l'àmbit agrícola.
  • Gestionar les denúncies que es reben al Servei d'Agricultura.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme les tasques que li encomani la directora o el director general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depenen els caps de la Secció I, III i VIII i els caps dels negociats I, VII i XVIII i el facultatiu o la facultativa agropecuària.

Cap del Servei de Reforma i Desenvolupament Agrari (F01140046)

  • Dirigir i coordinar l'execució de les infraestructures per millorar el món rural (regadius, camins rurals i electrificació).
  • Supervisar els projectes propis d'infraestructures i informar-ne.
  • Informar sobre les segregacions i planejaments urbanístics sol·licitats per altres administracions.
  • Dirigir, fomentar i promocionar el desenvolupament del sector equí a les Illes Balears.
  • Informar de les actuacions edificatòries derivades de l'ús agropecuari de les finques (Llei agrària vigent).
  • Informar sobre declaracions d'interès general sol·licitades pel Consell de Mallorca.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Acomplir les tasques que li encomani la directora o director general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depèn el cap o la cap del Negociat IX.

Cap de la Secció I (F01130048)

  • Fomentar la protecció dels vegetals i els seus productes fora de l'àmbit forestal.
  • Dirigir el Laboratori Oficial de Sanitat Vegetal de les Illes Balears (LOSVIB).
  • Executar els plans d'actuació sectorials i les campanyes de sanitat vegetal.
  • Coordinar, elaborar i controlar els plans d'actuació sectorials en matèria de sanitat vegetal, i controlar i dirigir les mesures de prevenció i lluita contra plagues.
  • Homologar, autoritzar i fer el seguiment a les Illes Balears dels cursos de manipulador de fitosanitaris i expedir-ne els carnets.
  • Autoritzar i controlar les agrupacions de defensa vegetal i avaluar-ne els informes i les memòries anuals.
  • Controlar la inspecció de la maquinària de tractaments fitosanitaris.
  • Col·laborar amb el cap o la cap del Servei d'Agricultura i dur a terme les tasques que li encomani dins del seu àmbit competencial.

Cap de la Secció III (F01130056)

  • Organitzar els programes de producció vegetal i controls oficials.
  • Gestionar el registre de Societats Agràries de Transformació (SAT) de les Illes Balears.
  • Controlar l'execució de la normativa reguladora del potencial de producció vitícola a les Illes Balears.
  • Gestionar el Registre Vitícola de les Illes Balears i el sistema d'informació geogràfica (SIG) vitícola de les Illes Balears.
  • Controlar l'execució de la normativa reguladora en matèria d'Organismes Modificats Genèticament (OMG).
  • Gestionar el control dels plans gestió de fems i dels fertilitzants.
  • Organitzar els registres de productors de material vegetal.
  • Col·laborar amb el cap o la cap del Servei d'Agricultura i dur a terme les tasques que li encomani dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció IV (F01130045)

  • Supervisar, gestionar i controlar les races autòctones.
  • Supervisar i coordinar el REGA en l'àmbit autonòmic i gestionar-lo a l'illa de Mallorca.
  • Coordinar i controlar els moviments d'animals dins les Illes Balears, des d'altres comunitats i cap a altres comunitats i altres territoris de la Unió Europea (TRACES)
  • Gestionar i coordinar el registre SILUM d'establiments d'alimentació animal en l'àmbit autonòmic i controlar-lo a l'illa de Mallorca, i
  • Elaborar i coordinar el pla de control d'alimentació animal autonòmic amb els serveis oficials veterinaris competents.
  • Coordinar, elaborar i controlar el seguiment del Pla Nacional de la Cadena Alimentària en matèria d'identificació i d'alimentació animal.
  • Gestionar i coordinar el programa informàtic INFOLAC de control dels operadors del sector lacti i planificar, coordinar (o executar a l'illa de Mallorca) els instruments que formen el paquet lacti.
  • Gestionar la identificació i el Registre dels agents, establiments i contenidors que intervenen en el sector lacti, el registre dels moviments de la llet i controlar la qualitat higienicosanitaris i traçabilitat de la llet crua.
  • Informar sobre l'adequació a la normativa de ordenació i producció ramadera dels projectes derivats de la Llei agrària.
  • Controlar la producció i gestió dels fems a les explotacions ramaderes i gestionar les declaracions responsables dels plans de producció de fems.
  • Gestionar el Registre Autonòmic d'Animals Potencialment Perillosos, l'emissió dels certificats relacionats i homologar els títols d'ensinistrament d'aquests tipus d'animals.
  • Elaborar i controlar el Programa de control oficial de centres de recollida i emmagatzemament d'esperma i equips de recollida d'embrions.
  • Donar suport al Servei de Producció Ramadera i executar les funcions que li encomanin.

Cap de la Secció V (F01130044)

  • Coordinar, elaborar, planificar i avaluar els residus en els animals i en els seus productes.
  • Elaborar, actualitzar, coordinar i fomentar les mesures de prevenció de malalties i la xarxa d'alerta veterinària d'alerta sanitària.
  • Gestionar i autoritzar els certàmens amb presència d'animals vius a l'illa de Mallorca i els suprainsulars.
  • Planificar, controlar i certificar els requisits de sanitat animal per al desplaçament d'animals a tercers països (CEXGAN)
  • Informar sobre l'adequació a la normativa de sanitat dels projectes derivats de la Llei agrària.
  • Elaborar, planificar i avaluar els programes sanitaris de vigilància, control i eradicació de diverses malalties dels animals.
  • Autoritzar i fer el seguiment del programa de control dels centres de neteja i desinfecció dels vehicles de transport d'animals.
  • Gestionar el registre de centres d'atenció sanitària d'animals de companyia a l'illa de Mallorca.
  • Controlar l'ús racional dels medicaments veterinaris a les explotacions ramaderes i fomentar-hi l'aplicació del Pla de Reducció de Resistències Microbianes.
  • Donar suport al Servei de Sanitat i Benestar Animal i executar les funcions que li encomanin.

Cap de la Secció VI (F01130043)

  • Gestionar i coordinar el registre de transportistes nacional SIRENTRA en l'àmbit autonòmic i controlar-lo a l'illa de Mallorca.
  • Gestionar i coordinar el registre de centres d'experimentació animal en l'àmbit autonòmic i autoritzar i controlar aquestes activitats.
  • Gestionar i coordinar el registre de nuclis zoològics en l'àmbit autonòmic i controlar-lo a l'illa de Mallorca.
  • Autoritzar i controlar els cursos de formació en matèria de benestar animal.
  • Informar sobre l'adequació a la normativa de benestar animal dels projectes derivats de la Llei agrària.
  • Elaborar, planificar i avaluar els programes de les campanyes de sanejament ramader per a l'eradicació d'epizoòties i zoonosis a les Illes Balears, i coordinar-ne i avaluar-ne l'execució.
  • Gestionar el Registre d'establiments i mitjans de transport SANDACH i el Registre de moviments SANDACH en els establiments de la competència de la Direcció General.
  • Coordinar, elaborar i controlar l'execució dels plans de control dels SANDACH que són de la competència de la Direcció General i fomentar la gestió adient dels subproductes a les explotacions ramaderes.
  • Coordinar, amb la Direcció General d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, el Pla Nacional de Control de la Cadena Alimentària, promoure les auditories de les activitats de control oficial i vigilar les mesures correctores.
  • Coordinar, elaborar i controlar l'execució i seguiment del Programa d'Higiene de la Producció Primària i de Benestar animal a les explotacions ramaderes.
  • Aprovar les Agrupacions de Defensa Sanitària Ramadera, gestionar-ne el registre i autoritzar i controlar els programes sanitaris.
  • Gestionar el Registre d'Associacions de Protecció i Defensa dels Animals.
  • Controlar l'ús racional dels medicaments veterinaris a les explotacions ramaderes i fomentar-hi l'aplicació del Pla de Reducció de Resistències Microbianes.
  • Donar suport al Servei de Sanitat i benestar animal i executar les funcions que li encomani.

Cap de la Secció VIII (F01130052)

  • Acomplir el control de les bones pràctiques d'higiene en la producció primària.
  • Efectuar el control de la implementació de les obligacions en matèria de traçabilitat en la producció primària.
  • Dur a terme les campanyes de control oficial en matèria d'higiene i traçabilitat en la producció primària.
  • Fomentar i gestionar la producció primària.
  • Elaborar els informes per a la instal·lació de parcs fotovoltaics en sòl rústic.
  • Elaborar els informes relatius a la Llei 3/2019, agrària de les Illes Balears, dins l'àmbit competencial del Servei d'Agricultura.
  • Col·laborar amb el cap o la cap del Servei d'Agricultura i dur a terme les tasques que li encomani dins el seu àmbit competencial.

Cap del Negociat I (F01110438)

  • Donar suport tècnic als gestors dels plans d'actuació sectorials, campanyes de sanitat vegetal i controls oficials en matèria de sanitat vegetal.
  • Col·laborar amb el cap o la cap del Servei d'Agricultura i dur a terme les tasques que li encomani dins el seu àmbit competencial.

Cap del Negociat II (F01110423)

  • Executar el pla de vigilància i de control de residus en animals.
  • Donar suport tècnic a la gestió i les funcions de la Secció V, i col·laborar-hi i executar els controls que es marquen dins aquestes funcions.

Cap del Negociat III (F01110422)

  • Donar suport a la gestió i les funcions de la Secció IV, i col·laborar-hi i executar els controls que es marquen dins aquestes funcions.

Cap del Negociat V (F01110431)

  • Donar suport administratiu als serveis de Sanitat i Benestar animal i de Producció Ramadera i col·laborar-hi.
 

​​​​​​​Cap del Negociat VII (F01110428)

  • Donar suport tècnic als gestors dels plans de transferència tecnològica en la gestió integrada de plagues.
  • Donar suport tècnic en la homologació, l'autorització i el seguiment a les Illes Balears dels cursos de manipulador de fitosanitaris i l'expedició dels carnets.
  • Donar suport tècnic en l'autorització i control de les agrupacions de defensa vegetal i l'avaluació dels informes i de les memòries anuals.

Cap del Negociat VIII (F01110442)

  • Tramitar els expedients relacionats amb la Llei agrària vigent.
  • Tramitar els expedients que arriben d'altres administracions.
  • Visitar finques relacionades amb la Llei agrària vigent.
  • Gestionar íntegrament tots els expedients.

Cap del Negociat XVI (F01110449)

  • Donar suport tècnic als gestors de programes de producció vegetal i controls oficials.
  • Donar suport als gestors del Registre Vitícola de les Illes Balears i del sistema d'informació geogràfica (SIG) vitícola de les Illes Balears.
  • Donar suport en matèria de registres agrícoles.

Cap del Negociat XVIII (F01110435)

  • Donar suport tècnic als gestors de programes de producció vegetal i controls oficials.
  • Donar suport als gestors del Registre Vitícola de les Illes Balears i del sistema d'informació geogràfica (SIG) vitícola de les Illes Balears.
  • Donar suport en les actuacions sobre la regulació dels mercats agraris.

Facultatiu agropecuari o Facultativa agropecuària (F01010007)

  • Gestionar el reconeixement i control de les Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses (OPFH).
  • Gestionar el Sistema d'Organitzacions de Productors de Fruites i Hortalisses (SOFYH).
  • Gestionar el registre de productors de material vegetal i la certificació de llavors i plantes de viver.
  • Donar suport al Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica i assessorar sobre la normativa en producció.
  • Donar suport al Consell Regulador de la Denominació Genèrica Agricultura Integrada i assessorar sobre la normativa en producció.
  • Donar suport en matèria de gestió del quadern d'explotació digital i de la nutrició sostenible dels sòls agraris.
  • Donar suport en l'execució del programa d'actuació aplicable a les zones declarades vulnerables en relació amb la contaminació de nitrats d'origen agrari de les Illes Balears.

DIRECCIÓ GENERAL DE PESCA (APN004)

DIRECCIÓ GENERAL DE PESCA (PALMA) (APN0040001)

Secretari o Secretària personal (F01760005)

  • Dur a terme feines administratives en general.
  • Manejar equips informàtics i fotocopiadores
  • Gestionar arxius,
  • Distribuir els documents que reben des del registre.
  • Controlar l'agenda del superior immediat.

Cap del Servei d'Ordenació Pesquera (F01140052)

  • Proposar, desenvolupar i executar la política de la Conselleria en matèria d'ordenació del sector pesquer i de les activitats relacionades amb la pesca marítima, en aigües interiors, confraries de pescadors i ensenyament nauticopesquer i busseig.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • D'aquest Servei depenen el cap o la cap de la Secció I i els o les caps dels negociats II i VI.

Cap del Servei de Recursos Marins (F01140051)

  • Planificar, programar i executar les activitats de conservació del medi marí, reserves marines, marisqueig i investigació pesquera i aqüicultura.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme les tasques que li encomani la directora o director general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depenen el cap o la cap de Secció II, els caps dels negociats III i IV, els agents de pesca i els inspectors o inspectores de pesca.

Inspector o Inspectora de pesca (F00890001)

  • Dur a terme tasques d'inspecció i vigilància en matèria de pesca, recollida de marisc, aqüicultura, higiene en la producció primària, comercialització i ordenació pesquera..
  • Dur a terme les funcions pròpies del Servei de Recursos Marins sota la supervisió del cap o la cap del Servei.

Cap de la Secció I (F01130058)

  • Donar assistència i suport tècnic al cap o a la cap del Servei d'Ordenació Pesquera.
  • Gestionar, tramitar i informar expedients i qüestions relatives al busseig recreatiu i a l'ordenació pesquera, sota la supervisió del cap o la cap de servei.
  • Dur a terme les funcions pròpies del Servei d'Ordenació Pesquera sota la supervisió del cap o la cap del Servei.

Cap de la Secció II (F01130059)

  • Donar assistència i suport tècnic al cap o a la cap del Servei d'Ordenació Pesquera.
  • Gestionar el Sistema de Localització i Seguiment d'Embarcacions Pesqueres de les Illes Balears (SLSEPIB)
  • Fer el seguiment de la pesca professional.
  • Gestió de les licitacions i contractes menors.
  • Aqüicultura marina: autoritzacions, estadístiques i participació en reunions de l'Estratègia Nacional de Aqüicultura.
  • Gestionar el DAPERA (dades de peixos rars a les Illes Balears).
  • Informar de temes pesquers (recursos marins) a les Estratègies marines.
  • Dur a terme les funcions pròpies del Servei de Recursos Marins sota la
  • supervisió del cap o la cap del Servei.

Cap del Negociat II (F01110461)

  • Donar suport a la unitat administrativa a la qual estigui adscrit i col·laborar-hi.

Cap del Negociat III (F01110460)

  • Gestionar llicències de pesca recreativa i campionats de pesca.
  • Fer autoritzacions d'activitats dins reserves marines (busseig, pesca
  • professional i recreativa).
  • Gestionar la informació relacionada amb l'ús públic dins reserves marines
  • (senyalística, fullets, etc).
  • Donar atenció a la ciutadania.
  • Administrador del ROLSAC i MICROSITES i altres aplicacions.
  • Participar en els òrgans col·legiats de la Direcció General.
  • Dur a terme altres les funcions pròpies del Servei de Recursos Marins sota la supervisió del cap o la cap del Servei.

Cap del Negociat IV (F01110459)

  • Fer el seguiment i avaluació dels Plans de gestió pesquera.
  • Autoritzar sol·licituds de pesca professional i activitats científiques.
  • Fer informes en matèria mediambiental.
  • Gestionar ajudes del fons europeu.
  • Participar en els òrgans col·legiats de la Direcció General.
  • Avaluar dades pesqueres.
  • Dur a terme altres les funcions pròpies del Servei de Recursos Marins sota la supervisió del cap o la cap del Servei.

Cap del Negociat VI (F01110458)

  • Analitzar i proposar les autoritzacions de construccions i modernitzacions de vaixells pesquers.
  • Tramitar els expedients en matèria de flota pesquera.
  • Revisar obres a vaixells.
  • Donar suport a la unitat administrativa a la qual estigui adscrit i col·laborar-hi.

Agent de Pesca(F02040008-F02040010)

  • Fer respectar les àrees de reserva i la legislació pesquera en general, patrullant-hi regularment per terra i per mar, estenent, si escau, actes de presumptes infraccions.
  • Dur a terme les tasques necessàries per al manteniment de les instal·lacions de les reserves marines: revisió de l'estat de les fites i dels panells informatius instal·lats a la costa, revisió i manteniment de les embarcacions, etc.
  • Informar els usuaris (pescadors, navegants, bussejadors, banyistes) de les característiques de les reserves i de les seves distintes zones i difondre sobre el terreny la documentació informativa.
  • Informar periòdicament la Direcció General de Pesca i Medi Marí de l'estat de les reserves marines i de les accions necessàries (inversions, millores, reparacions, substitucions) a dur a terme per a la conservació en condicions òptimes.
  • Dur a terme altres de les funcions pròpies del Servei de Recursos Marins, en particular embarcaments i mostratges a pesquers, sota la supervisió del cap o la cap del Servei.

Agent de Pesca (F02040011) Cala Ratjada

  • Fer respectar les àrees de reserva i la legislació pesquera en general, patrullant-hi regularment per terra i per mar, estenent, si escau, actes de presumptes infraccions.
  • Dur a terme les tasques necessàries per al manteniment de les instal·lacions de les reserves marines: revisió de l'estat de les fites i dels panells informatius instal·lats a la costa, revisió i manteniment de les embarcacions, etc.
  • Informar els usuaris (pescadors, navegants, bussejadors, banyistes) de les característiques de les reserves i de les seves distintes zones i difondre sobre el terreny la documentació informativa.
  • Informar periòdicament la Direcció General de Pesca i Medi Marí de l'estat de les reserves marines i de les accions necessàries (inversions, millores, reparacions, substitucions) a dur a terme per a la conservació en condicions òptimes.
  • Dur a terme altres de les funcions pròpies del Servei de Recursos Marins, en particular embarcaments i mostratges a pesquers, sota la supervisió del cap o la cap del Servei.

Agent de Pesca (F02040009) Eivissa

  • Fer respectar les àrees de reserva i la legislació pesquera en general, patrullant-hi regularment per terra i per mar, estenent, si escau, actes de presumptes infraccions.
  • Dur a terme les tasques necessàries per al manteniment de les instal·lacions de les reserves marines: revisió de l'estat de les fites i dels panells informatius instal·lats a la costa, revisió i manteniment de les embarcacions, etc.
  • Informar els usuaris (pescadors, navegants, bussejadors, banyistes) de les característiques de les reserves i de les seves distintes zones i difondre sobre el terreny la documentació informativa.
  • Informar periòdicament la Direcció General de Pesca i Medi Marí de l'estat de les reserves marines i de les accions necessàries (inversions, millores, reparacions, substitucions) a dur a terme per a la conservació en condicions òptimes.
  • Dur a terme altres de les funcions pròpies del Servei de Recursos Marins, en particular embarcaments i mostratges a pesquers, sota la supervisió del cap o la cap del Servei.

DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL(APN005)

APN0050001 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (PALMA)

Secretari o Secretària personal- (F01760038)

  • Dur a terme treballs administratius en general.
  • Manejar màquines i ordinadors.
  • Arxivar i fotocopiar.
  • Distribuir els documents que reben des del registre.
  • Controlar l'agenda del director o la directora general.

Cap del Departament d'Espais Naturals (F01030017)

  • Dur a terme la coordinació i supervisió tècnica de les funcions i actuacions dels serveis que s'integrin en el Departament.
  • Executar la política mediambiental, d'acord amb les instruccions dels director o de la directora general.
  • Coordinar la elaboració i el seguiment dels documents tècnics dels instruments de planificació i gestió dels espais naturals.
  • Coordinar la elaboració i el seguiment dels documents tècnics dels instruments de planificació i gestió d'espècies protegides.
  • Dur a terme la coordinació i supervisió tècnica dels informes i autoritzacions en els espais naturals i en el medi natural en general.
  • Dur a terme la gestió tècnica de projectes europeus quan li encomanin.
  • Promoure, supervisar i, si escau, executar projectes projectes que afectin simultàniament a varis dels serveis adscrits al Departament.
  • Dur a terme la supervisió i el seguiment del pressupost en l'àmbit del Departament.
  • Assessorar tècnicament en l'àmbit de les matèries pròpies de la Direcció General.
  • Prestar suport i assistència al director o a la directora general i dur a terme les tasques que li encomani en l'àmbit de les seves funcions.

Cap del Departament de Medi Natural ( F01030044)

  • Dur a terme la coordinació i supervisió jurídica administrativa de les funcions i actuacions dels serveis que s'integrin en el Departament.
  • Preparar i tramitar la normativa.
  • Executar la política mediambiental, d'acord amb les instruccions del director o de la directora general.
  • Dur a terme la supervisió jurídica administrativa dels informes i autoritzacions en els espais naturals i en el medi natural en general.
  • Dur a terme la gestió administrativa dels projectes europeus quan li encomanin.
  • Coordinar i supervisar la tramitació i instrucció dels expedients sancionadors de la Direcció General.
  • Assessorar jurídicament en l'àmbit de les matèries pròpies de la Direcció General.
  • Gestionar assumptes generals i de personal de la Direcció General.
  • Prestar suport i assistència al director o a la directora general i dur a terme les tasques que li encomani en l'àmbit de les seves funcions.

D'aquest Departament depenen el/la cap del Servei d'Espais Naturals, el/la cap del Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl, el/la cap del Servei de Planificació al Medi Natural, el/la cap del Servei de Protecció d'Espècies, el/la cap del Servei de Sanitat Forestal, el/la cap del Servei de Qualitat i Educació Ambiental, el cap de la Secció V i els negociats V, IX i XVI.

Cap del Servei d'Espais Naturals (F01140244)

  • Coordinar la redacció de les memòries anuals als espais naturals protegits.
  • Coordinar la redacció dels plans anuals als espais naturals protegits.
  • Redactar propostes sobre normativa d'espais naturals protegits.
  • Coordinar les estadístiques sobre les actuacions en matèria de gestió de l'ús públic als espais naturals protegits.
  • Coordinar les estadístiques sobre les actuacions en matèria de gestió de l'ús públic als espais naturals protegits.
  • Coordinar l'elaboració dels informes en matèria de medi natural en els espais naturals protegits inclosos en la Llei 5/2005 (LECO) i la normativa d'avaluació ambiental, com son els informes derivats dels plans d'ordenació dels recursos naturals i dels respectius instruments de gestió i de la resta de normativa sobre la matèria i els informes derivats de la Xarxa Natura 2000 en els espais naturals protegits.
  • Dirigir i coordinar els directors dels espais naturals protegits i la resta del personal de la Direcció General i de l'IBANAT adscrit als espais naturals protegits, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la Direcció General.
  • Assegurar el flux de dades i informació relativa a les actuacions en l'àmbit Xarxa Natura 2000 i Espai Natural Protegit, i col·laborar en les actuacions necessàries per al seguiment de la Xarxa Natura 2000.
  • Desenvolupar i tramitar els projectes i programes que es desenvolupin als espais naturals protegits.
  • Impulsar les iniciatives i projectes relacionats amb la comunicació ambiental als espais naturals, així com les campanyes de sensibilització.
  • Assumir la coordinació amb l'òrgan gestor del Parc Natural de sa Dragonera.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències a petició de l'òrgan ambiental.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme les tasques que li encomani els o les caps de Departament en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest Servei depenen els directors del Parc Natural de Mondragó, del Parc Natural de la Península de Llevant, del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana, del Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, de la Reserva Natural des'Albufereta, del Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera, de les Reserves Naturals des Vedrà, es Vedranell, del Parc Natural de s'Albufera des Grau, del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera, del Parc Maritimoterrestre des Trenc Salobrar de Campos, i el cap o la cap de Secció XIII.
 

​​​​​​​Cap del Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl (F01140022)

  • Planificar i dur a terme els programes de conservació i gestió del territori forestal, entre els quals s'inclou el Pla Forestal de les Illes Balears.
  • Executar actuacions de lluita contra l'erosió i la defensa contra els incendis forestals.
  • Desenvolupar la preservació i la millora del domini públic forestal.
  • Fer l'ordenació de forests d'utilitat pública i supervisar l'aplicació dels instruments de gestió forestal.
  • Desenvolupar els convenis i els projectes de cooperació en matèria forestal.
  • Programar les campanyes de sensibilització en la prevenció d'incendis forestals i en la gestió i ús sostenible dels recursos forestals.
  • Assessorar i informar tècnicament sobre els expedients sancionadors relatius a les competències del Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl.
  • Impulsar i donar suport tècnic a actuacions de gestió forestal i protecció del sòl, d'acord amb els objectius i mesures adoptades als plans de gestió dels ZEC de Xarxa Natura 2000.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Coordinar, dins el seu àmbit competencial, les denúncies que puguin ser constitutives de delicte, falta o infracció administrativa.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap del Departament de Medi Natural en l'àmbit de les seves funcions.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • D'aquest Servei depenen els o les caps de secció I i VII i dels o de les caps de negociat X i XIII.

Cap del Servei de Qualitat i Educació Ambiental (F01140027)

  • Planificar, dirigir i coordinar les activitats i el personal del Servei, dins l'abast de les seves competències.
  • Elaborar els pressuposts anuals del Servei, els projectes d'inversió i els plecs de prescripcions, assumir-ne la direcció, certificar els contractes i autoritzar i conformar les despeses originades.
  • Col·laborar amb les xarxes i programes de les administracions locals i insulars relacionades amb la Xarxa Balear de Sostenibilitat i amb l'Agenda Local 21, que encara estiguin vigents.
  • Dirigir i coordinar els informes sobre l'estat del medi ambient.
  • Planificar, dirigir i coordinar els programes i projectes relacionats amb els sistemes de gestió ambiental (EMAS, ISO14001, ecoetiquetes, distintius ambientals i bones pràctiques ambientals).
  • Participar i col·laborar en projectes i plans per a la integració del medi ambient i el turisme, per tal de contribuir al desenvolupament sostenible de les Illes Balears.
  • Promoure i dur a terme activitats, per a la integració del medi ambient i la societat.
  • Planificar, dirigir i coordinar activitats, projectes i plans en matèria de sostenibilitat ambiental.
  • Participar i col·laborar en projectes, plans i estratègies d'adaptació al canvi climàtic.
  • Participar en les qüestions relacionades amb la contaminació acústica.
  • Desenvolupar i coordinar els canals d'informació ambiental de la Conselleria i participar en activitats i esdeveniments per a la difusió de les actuacions de la Conselleria, quan li encomanin.
  • Fer el seguiment del desplegament normatiu corresponent a les activitats anteriors; proposar convenis; col·laborar amb la resta d'administracions de tots els àmbits en les matèries esmentades, i col•laborar en la redacció de les normes legals i reglamentàries relacionades.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Assessorar tècnicament el director o la directora general i els o les caps de Departament.
  • Elaborar les propostes de normativa en matèria de qualitat i educació ambiental.
  • Elaborar plans, projectes i programes de qualitat i educació ambiental.
  • Planificar, fomentar i difondre les activitats de qualitat i educació ambiental.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme les tasques que li encomanin els cap o les cap de departament en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest Servei depenen el o la cap de la Secció XIV, el o la cap del Negociat VIII i el o la cap del Negociat XII i els tècnics de incendis

Cap del Servei de Planificació al Medi Natural- (F01140302)

  • Coordinar l'elaboració dels informes relatius a la Xarxa Natural 2000.
  • Assessorar en matèria de Xarxa Natura 2000 la resta d'unitats de la Conselleria.
  • Dur a terme projectes en llocs de la Xarxa Natura 2000, d'acord amb els plans de gestió.
  • Coordinar les estadístiques en matèria dels expedients de gestió al medi natural.
  • Proposar l'elaboració de normativa en el marc de les seves funcions.
  • Assessorar i informar tècnicament sobre els expedients sancionadors relatius a les competències del Servei.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Dur a terme les tasques que li encomani els/les caps de Departament en l'àmbit de les seves funcions.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • D'aquest Servei depenen els caps de la Secció IX i dels negociats I, II i XV.

Cap del Servei de Projectes d'Espais Naturals (F01140064)

  • Coordinar les tasques de seguiment d'hàbitats i espècies en l'àmbit de la Xarxa Natura 2000, d'acord amb els gestors i els responsables dels espais naturals protegits.
  • Desenvolupar projectes, inclosos els d'investigació, en l'àmbit dels espais de rellevància ambiental, d'acord amb els plans de gestió.
  • Gestionar la col·laboració amb altres entitats per al finançament dels programes de caràcter ambiental i d'ecoturisme en els espais de rellevància ambiental.
  • Gestionar el finançament procedent de les àrees d'influència socioeconòmica.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap de Departament de Medi Natural en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest Servei depèn el cap o la cap del Negociat IV.

Cap del Servei de Protecció d'Espècies (F01140021)

  • Planificar i desenvolupar programes de conservació d'espècies protegides.
  • Redactar i dirigir els projectes d'inversió dels programes de protecció d'espècies.
  • Elaborar propostes de normativa en matèria d'espècies protegides i invasores.
  • Impulsar actuacions de lluita contra especies invasores.
  • Dur a terme funcions tècniques de gestió cinegètica reservades a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix el Decret 106/2010, de 24 de setembre, que regula el traspàs als consells insulars de competències en matèria de caça, recursos cinegètics i pesca fluvial.
  • Impulsar i donar suport tècnic a actuacions de gestió i protecció d'espècies,d'acord amb els objectius i mesures adoptades als plans de gestió dels ZEC de la Xarxa Natura 2000.
  • Assessorar i informar tècnicament sobre els expedients sancionadors relatius a especies protegides i invasores.
  • Coordinar i dirigir tècnicament actuacions en matèria d'espècies protegides i invasores encomanades als organismes del sector públic instrumental.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions ambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Assessorar tècnicament els o les caps del Departament en matèria de les seves funcions.
  • Dur a terme les tasques que li encomani els o les caps del Departament en l'àmbit de les seves funcions.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • D'aquest Servei depèn la cap o el cap de Secció VI

Cap del Servei de Sanitat Forestal (F01140337)

  • Definir les estratègies sobre el control de plagues i malalties forestals.
  • Elaborar, revisar, desenvolupar i actualitzar el Pla de Sanitat Forestal de les Illes Balears.
  • Definir i dirigir projectes i programes del Pla de Sanitat Forestal.
  • Fer el seguiment i controlar plagues i malalties forestals.
  • Planificar i executar campanyes i tractaments.
  • Vetllar per a la realització dels compromisos europeus en sanitat forestal.
  • Impulsar i donar suport tècnic a actuacions de sanitat forestal, d'acord amb els objectius i mesures adoptades als plans de gestió dels ZEC de Xarxa Natura 2000.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap de Departament en l'àmbit de les seves funcions.

Director o Directora del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera (F0212000C )

  • Fer les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica i de personal, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, plans anuals, altres plans específics i memòries.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Impulsar les actuacions que contenen els plans de gestió dels espais protegits de la Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial, establint la coordinació necessària amb altres serveis.
  • Coordinar amb la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals, les actuacions que ha d'executar l'Institut Balear de la Natura que corresponguin al desplegament dels plans anuals i dels plans de gestió del seu àmbit territorial.
  • Coordinar les actuacions establertes als plans anuals i plans de gestió al Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.
  • Impulsar la continuïtat de les certificacions dels sistemes de gestió ambiental vigents i promoure la implantació de sistemes de gestió de la qualitat.
  • Establir la coordinació amb les autoritats externes en l'àmbit de les seves competències (Xarxa de Parcs Nacionals, Guàrdia Civil, Exèrcit i altres departaments de l'Administració autonòmica, entre d'altres).
  • Coordinar, en col·laboració amb la Secretaria General, els agents de medi ambient destinats a Cabrera.
  • Col·laborar amb la directora o el directora general de Medi Natural i Gestió Forestal i les caps o els caps del Departament de Medi Natural i del Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la Direcció General i de l'IBANAT adscrit a l'Espai Natural Protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la Direcció General.
  • D'aquesta direcció depenen el director tècnic/directora tècnica del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera i les seccions II, IV, X i XI.

Directora tècnica o Director tècnic del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera (F02510003)

  • Planificar i coordinar els projectes d'obres del Parc Nacional de Cabrera.
  • Planificar i desenvolupar programes relacionats amb la conservació i el seguiment biològic del Parc Nacional de Cabrera.
  • Planificar i executar les tasques pròpies de l'establiment, implementació i manteniment dels sistemes de gestió de qualitat i ambientals del Parc.
  • Supervisar i planificar les obres que siguin necessàries al Parc Nacional de Cabrera.
  • Donar suport tècnic a la directora o el director del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.
  • Col·laborar amb la directora o el directora general de Medi Natural i Gestió Forestal i les caps o els caps del Departament de Medi Natural i del Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció I (F01130222)

  • Desenvolupar programes de conservació i gestió del patrimoni forestal balear.
  • Planificar i executar els plans d'ordenació i ús dels MUP.
  • Fomentar la gestió i l'aprofitament sostenible de les finques forestals privades, finques sobre les quals s'ha fet un conveni, ajudes a la propietat forestal i foment del sector.
  • Mantenir l'estadística forestal.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Dur a terme informes en matèria d'avaluacions mediambientals a l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Dur a terme actuacions i elaborar informes tècnics sol·licitats en el marc de les tramitacions dels expedients sancionadors que afecten competències específiques del Servei de Gestió Forestal.

Cap de la Secció II (F01130499)

  • Elaborar els informes d'avaluació i seguiment de l'estat de manteniment de les instal·lacions, infraestructures i patrimoni arqueològic, etnològic i arquitectònic del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.
  • Elaborar els informes i projectes d'obra de manteniment i nova creació d'edificis i infraestructures del medi natural del Parc.
  • Realitzar tasques de gestió per facilitar i acordar, i desenvolupar els Projectes i/o Plecs Tècnics i per a la realització d'obres i tasques de manteniment al Parc.
  • Dirigir les d'obres i redactar projectes i/o plecs tècnics, pel manteniment d'infraestructures del Parc.
  • Col·laborar amb el director o la directora i el director tècnic o la directora tècnica del Parc i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció IV ( F0113016C)

  • Expedir les autoritzacions d'ús públic relacionades amb el Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.
  • Donar suport administratiu en les tramitacions dels expedients relacionats amb el Parc.
  • Donar suport a la gestió dels recursos humans del Parc.
  • Col·laborar amb la directora o el directora i la directora tècnica o el director tècnic del Parc i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Cap de la Secció V (F01130363)
  • Tramitar i instruir els expedients sancionadors de la Direcció General.
  • Assessorar jurídicament la Direcció General.
  • Coordinar totes les denúncies formulades per agents de medi ambient, agents forestals, particulars i administracions públiques, relatives a les competències de la Direcció General.
  • Proposar, organitzar i responsabilitzar-se de les actuacions necessàries en matèria d'inspecció, control i vigilància ambiental dins l'abast competencial de la Direcció General.
  • Emetre informes jurídics, col·laborar i revisar les propostes i expedients de desenvolupament de normativa, convenis, acords, subvencions, contractes, plecs de prescripcions i altres aspectes legals de les autoritzacions administratives tramitades per la Direcció General.
  • Instruir expedients de responsabilitat patrimonial de la Direcció General.
  • Ocupar-se de la coordinació amb el Servei Jurídic de la Conselleria d'acord amb les directrius de la directora o del director general.
  • Col·laborar i dur a terme les tasques encomanades per la directora o pel director general i pels caps o les caps de Departament.

Cap de la Secció VI (F01130225)

  • Gestionar les espècies protegides.
  • Mantenir els catàlegs de fauna i flora.
  • Gestionar els projectes d'espècies animals protegides.
  • Gestionar els projectes d'espècies vegetals protegides.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Elaborar els informes tècnics dels expedients sancionadors relatius a les competències del Servei de Protecció d'Espècies.
  • Donar assistència i suport tècnic al o la cap del servei de Protecció d'Espècies.

Cap de la Secció VII (F01130224)

  • Programar i mantenir l'operatiu de defensa contra incendis forestals.
  • Desenvolupar i coordinar les actuacions de vigilància, prevenció i extinció d'incendis forestals.
  • Formar i capacitar el personal especialitzat en la lluita contra els incendis forestals.
  • Planificar la prevenció d'incendis forestals.
  • Executar els plans insulars i comarcals de defensa contra els incendis forestals.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Elaborar els informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Elaborar els informes tècnics dels expedients sancionadors relatius a les competències del Servei de Gestió forestal i Protecció del Sòl.
  • Donar assistència i suport tècnic al o la cap del servei de Gestió forestal i Protecció del Sòl.

Cap de la Secció VIII (F01130223)

  • Adoptar les mesures necessàries per prevenir l'entrada d'organismes exòtics.
  • Donar compliment de la normativa europea i estatal: Elaboració de plans d'acció, de contingència, etc.
  • Gestionar i coordinar la Xarxa Balear de Danys en Boscos així com el seu seguiment i relacions amb Agricultura, Estat i Europa en las xarxes europees.
  • Assistir al Comitè Fitosanitari Nacional i altres organismes de representació institucional, en absència del cap de servei.
  • Exercir les funcions de secretari i responsable del Consell Assessor de Plagues i Malalties Forestals.
  • Dirigir projectes i programes de l'estratègia de sanitat forestal en espècies plaga i espècies vegetals.
  • Dirigir els plans de sanitat forestal en espais naturals protegits.
  • Ser el responsable de les experiències i investigacions en sanitat forestal.
  • Encarregar-se de la contractació administrativa i en l'elaboració dels plecs de condicions.
  • Redactar plans d'avaluació ambiental estratègia o avaluacions de impacte ambiental simplificades per els projectes de tractaments contra plagues que s'han d'executar.
  • Col·laborar amb el/la cap del Servei de Sanitat Forestal i dur a terme les tasques que li encomani, dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció IX (F01130217)

  • Tramitar els expedients de planificació i de declaració d'espais de rellevància ambiental.
  • Gestionar, donar suport a la coordinació i emetre els informes en matèria de Medi Natural, inclosos a la normativa en matèria d'espais naturals i d'avaluació d'impacte ambiental, els derivats de la Xarxa Natura 2000 i els dels plans d'ordenació dels recursos naturals, i dels respectius instruments de gestió i de la resta de normativa sobre la matèria.
  • Emplenar els formularis i la documentació derivats de la Xarxa Natura 2000.
  • Elaborar els programes i els projectes de la Xarxa Natura 2000.
  • Dur a terme les tasques que corresponen a la Secretaria del Subcomitè Tècnic de la Xarxa Natura 2000.
  • Elaborar els informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Elaborar els informes tècnics dels expedients sancionadors relatius a les competències del Servei de Planificació al Medi Natural.
  • Donar assistència i suport tècnic al o la cap del servei de Planificació al Medi Natural .

Cap de la Secció X (F01130219)

  • Elaborar i proposar els instruments de gestió en l'àmbit del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.
  • Expedir les autoritzacions d'ús públic relacionades amb el Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.
  • Elaborar els informes d'avaluació i seguiment de l'ús públic maritimoterrestre del Parc
  • Elaborar els informes de seguiment i projectes del Centre de Visitants del Parc (edifici de Colònia de Sant Jordi, municipi de Ses Salines).
  • Gestionar i actualitzar la plataforma de reserves del Parc. RESCAB.
  • Planificar i coordinar les actuacions de divulgació i comunicació del parc: xarxes socials, tallers, xerrades, publicacions, cartelleria i programar activitats d'agenda.
  • Planificar i coordinar l'educació ambiental del parc: xerrades a les escoles, tallers i activitats guiades.
  • Coordinar l'equip d'ús públic del parc i les seves funcions.
  • Planificar i coordinar l'ús públic del parc: itineraris i rutes interpretatives.
  • Planificar i coordinar l'activitat formativa del personal del parc.
  • Planificar i executar els programes de voluntariat del Parc.
  • Col·laborar amb el director o la directora i el director tècnic o la directora tècnica del Parc i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció XI ( F0113015C)

  • Elaborar i proposar els instruments de gestió en l'àmbit del Parc Nacional Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera.
  • Elaborar els informes d'avaluació i seguiment de l'estat de conservació del medi natural al Parc.
  • Desenvolupar les actuacions de gestió que tendeixen a garantir l'estat favorable de conservació del medi natural al Parc.
  • Coordinar l'equip de conservació del Parc.
  • Coordinar les activitats d'investigació externa.
  • Impulsar línies d'investigació aplicada que permetin donar resposta a les necessitats del Parc.
  • Elaborar els informes tècnics dels expedients sancionadors relatius a l'àmbit de conservació del Parc.
  • Col·laborar amb el director o la directora i el director tècnic o la directora tècnica del Parc i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció XII ( F01130515)

  • Dur a terme actuacions de gestió forestal i silvicultura adaptativa al canvi climàtic de les forests.
  • Implementar plans de conservació de formacions forestals singulars i de restauració hidrològico forestal.
  • Fomentar i planificar actuacions de conservació i millora dels recursos genètics forestals.
  • Programar i fomentar la sensibilització en la prevenció d'incendis forestals i divulgació de la cultura forestal.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Elaborar i dur a terme informes en matèria d'avaluacions mediambientals a l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Dur a terme actuacions i elaborar informes tècnics sol·licitats en el marc de les tramitacions dels expedients sancionadors que afecten competències específiques del Servei de Gestió Forestal.
  • Col·laborar amb el/la cap del Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sol i dur a terme les tasques que li encomani, dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció XIII ( F01130220)

  • Elaborar les autoritzacions d'activitats i usos establertes a la normativa dels espais naturals.
  • Coordinar, supervisar i editar el conjunt de les publicacions i els materials de comunicació i difusió dels espais naturals i finques públiques.
  • Fer plans, programes i projectes d'ús públic dels espais naturals protegits i finques públiques, com també planificar-hi els equipaments d'ús públic i actuacions per a la millora de l'accessibilitat.
  • Coordinar l'oferta d'educació i d'interpretació ambientals als espais naturals protegits i finques públiques.
  • Donar suport a la coordinació amb l'Institut Balear de la Natura per a les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió dels espais naturals protegits.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions ambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Col·laborar amb la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals i dur a terme les tasques que li encomani, dins el seu àmbit competencial.

Cap de la Secció XIV (F01130236)

  • Redactar, fer el seguiment i el desplegament d'estudis, plans, i projectes. Elaborar els informes que li encomani el cap del Servei de Servei de Qualitat i Educació Ambiental , en relació als temes de la seva competència.
  • Tramitar els expedients d'EMAS, Etiqueta Ecològica Europea, certificats d'inversions ambientals, i d'altres qüestions relacionades amb xarxes i programes locals i insulars de sostenibilitat ambiental, Xarxa Balear de Sostenibilitat i Agenda Local 21, que encara estiguin vigents
  • Col·laborar en qüestions relacionades amb l'adaptació al canvi climàtic i la sostenibilitat ambiental.
  • Gestionar les qüestions del Servei en col·laboració amb el/la cap de servei.
  • Gestionar els ajuts i les subvencions competència del servei, i dur-ne a terme les activitats de control.
  • Fer el seguiment i les propostes de normativa relacionades amb les matèries pròpies del Servei.
  • Impulsar i vetllar pel manteniment de les bases de dades del Servei.
  • Elaborar documentació per a les pàgines web.
  • Dur a terme el seguiment de convenis, contractes i certificats.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.

Cap de la Secció XIII (F01130220)

  • Elaborar les autoritzacions d'activitats i usos establertes a la normativa dels espais naturals.
  • Coordinar, supervisar i editar el conjunt de les publicacions i els materials de comunicació i difusió dels espais naturals i finques publiques.
  • Fer plans, programes i projectes d'us públic dels espais naturals protegits i finques publiques, com també planificar-hi els equipaments d'ús públic i actuacions per a la millora de l'accessibilitat.
  • Coordinar l'oferta d'educació i d'interpretació ambientals als espais naturals protegits i finques publiques.
  • Donar suport a la coordinació amb l'Institut Balear de la Natura per a les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió dels espais naturals protegits.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions ambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.
  • Col·laborar amb el cap/la cap del Servei d'Espais Naturals i dur a terme les tasques que li encomani, dins el seu àmbit competencial.
  • Redactar, fer el seguiment i el desplegament d'estudis, plans, i projectes. Elaborar els informes que li encomani el cap del Servei de Servei de Qualitat i Educació Ambiental , en relació als temes de la seva competència.
  • Tramitar els expedients d'EMAS, Etiqueta Ecològica Europea, certificats d'inversions ambientals, i d'altres qüestions relacionades amb xarxes i programes locals i insulars de sostenibilitat ambiental, Xarxa Balear de Sostenibilitat i Agenda Local 21, que encara estiguin vigents
  • Col·laborar en qüestions relacionades amb l'adaptació al canvi climàtic i la sostenibilitat ambiental.
  • Gestionar les qüestions del Servei en col·laboració amb el o la cap de servei.
  • Gestionar els ajuts i les subvencions competència del servei, i dur-ne a terme les activitats de control.
  • Fer el seguiment i les propostes de normativa relacionades amb les matèries pròpies del Servei.
  • Impulsar i vetllar pel manteniment de les bases de dades del Servei.
  • Elaborar documentació per a les pàgines web.
  • Dur a terme el seguiment de convenis, contractes i certificats.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.

Cap del Negociat II (F01110066)

  • Preparar, elaborar, gestionar, mantenir i actualitzar la base de dades de suport cartogràfic de la Direcció General.
  • Donar suport tècnic a la planificació dels espais de rellevància ambiental.
  • Emplenar, per al seguiment i l'actualització, els formularis i la documentació derivada de convenis internacionals de conservació.
  • Elaborar els informes en matèria de medi natural inclosos en la normativa relativa a espais naturals i d'avaluació d'impacte ambiental i els derivats de la Xarxa Natura 2000, dels plans d'ordenació dels recursos naturals, dels instruments de gestió respectius i de la resta de normativa sobre la matèria.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.

Cap del Negociat IV( F01110055)

  • Elaborar els informes d'avaluació i seguiment de l'estat de conservació i seguiment dels hàbitats i les espècies en l'àmbit de la Xarxa Natura 2000.
  • Elaborar els informes i dur a terme les tasques de suport tècnic relatives a projectes europeus i al seguiment d'actuacions derivades de convenis interadministratius en els espais de rellevància ambiental.
  • Col·laborar amb el cap/la cap del Servei de Projectes d'Espais Naturals i dur a terme les tasques que li encomani.

Cap del Negociat V ( F01110062)

  • Tramitar i instruir expedients sancionadors de la Direcció General de Medi Natural i Gestió Forestal.
  • Assessorar jurídicament la Direcció General.
  • Coordinar totes les denúncies formulades per agents de medi ambient, agents forestals, particulars i administracions públiques relatives a les competències de la Direcció General.
  • Emetre informes jurídics, col·laborar i revisar les propostes i expedients de desenvolupament de normativa, convenis, acords, subvencions, contractes, plecs de prescripcions i altres aspectes legals de les autoritzacions administratives tramitades per la Direcció General.
  • Instruir expedients de responsabilitat patrimonial de la Direcció General.
  • Ocupar-se de la coordinació amb el Servei Jurídic de la Conselleria d'acord amb les directrius del director/de la directora general.
  • Col·laborar amb la directora o el directora general i les caps de departament o els caps de departament, i dur a terme les tasques que li encomanin.

Cap del Negociat VIII ( F01110051)

  • Gestionar les estratègies, plans, projectes i programes d'educació ambiental, dirigits als centres educatius i a la ciutadania en general.
  • Donar suport a la/el cap del Servei de Qualitat i Educació Ambiental i a la/el cap de la Secció XIV.

Cap del Negociat IX (F01110058)

  • Donar suport administratiu a la gestió d'assumptes generals i de personal.
  • Col·laborar amb el cap/la cap del Departament de Medi Natural, i dur a terme les tasques que li encomani.

Cap del Negociat X ( F01110059)

  • Elaborar els projectes de defensa contra els incendis, infraestructura i extinció.
  • Controlar els programes d'ajudes a empreses forestals.
  • Formar part del Grup Tècnic d'Incendis Forestals, integrant-se en l'organització de prevenció i extinció d'incendis forestals, i exercir les funcions tècniques que requereixi l'operatiu d'extinció.
  • Elaborar informes en matèria d'avaluacions mediambientals en l'àmbit de les seves competències, a petició de l'òrgan ambiental.

Cap del Negociat XII (F01110496)

  • Gestionar i coordinar els centres d'interpretació que depenen del Servei de Qualitat i Educació Ambiental.
  • Donar suport al o la cap del Servei de Qualitat i Educació Ambiental i al o la cap de la Secció XIV.

Cap del Negociat XIII (F01110587)

  • Tramitar els expedients d'usos i activitats en forests de titularitat publica.
  • Donar suport administratiu en matèria de gestió forestal.
  • Fer el seguiment i el control de programes de col·laboració, inversió i investigació amb entitats publiques i privades per a la conservació de les superfícies forestals.
  • Col·laborar amb el director o la directora general i els o les caps de departament, i dur a terme les tasques que li encomanin.
 

​​​​​​​Cap del Negociat XV (F01110054)

  • Mantenir i actualitzar les bases de dades georeferenciades del Servei de Planificació del Medi Natural.
  • Donar suport administratiu.

Cap del Negociat XV (F01110052)

  • Distribuir els documents que reben del Registre de la Direcció General.
  • Donar suport administratiu de coordinació entre els diferents serveis de la Direcció General.
  • Donar suport administratiu al cap del departament i executar les funcions que li encomanin.

APN0050002 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (ARTÀ)

Director o Directora del Parc Natural de la Península de Llevant ( F02120003)

  • Fer les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, elaboració dels plans anuals, altres plans específics i memòries, en el seu àmbit territorial.
  • Fer el seguiment de les actuacions contingudes als plans de gestió dels espais protegits de la Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Coordinar les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió.
  • Col·laborar amb la directora general o el director general de Medi Natural i Gestió Forestal i amb la cap o el cap del Departament de Medi Natural i de la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la Direcció General i de l'IBANAT adscrit a l'espai natural protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la direcció general.

APN0050003 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (MURO)

Directora o Director del Parc Natural de s'Albufera de Mallorca i la Reserva Natural de s'Albufereta ( F02120001)

  • Fer les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, plans anuals, altres plans específics i memòries, en l'àmbit territorial del Parc Natural de s'Albufera i s'Albufereta.
  • Fer el seguiment de les actuacions que contenen els plans de gestió dels espais protegits Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Coordinar les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió.
  • Elaborar les memòries anuals dels espais naturals protegits que li encomani el cap/la cap del Servei d'Espais Naturals.
  • Col·laborar amb la directora general o el director general i amb la cap o el cap del Departament de Medi Natural i de la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la direcció general i de l'IBANAT adscrit a l'espai natural protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la Direcció General.

APN0050004 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (ESCORCA)

Directora o Director del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana ( F02120009)

  • Fer les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, plans anuals, altres plans específics i memòries.
  • Coordinar, mitjançant la cap o el cap del Servei de Projectes d'Espais Naturals, les actuacions que ha d'executar l'Institut Balear de la Natura que corresponguin al desplegament dels plans anuals i els plans de gestió del seu àmbit territorial.
  • Fer el seguiment de les actuacions que contenen els plans de gestió dels espais protegits Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Col·laborar amb la directora general o el director general i amb la cap o el cap del Departament de Medi Natural i de la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la direcció general i de l'IBANAT adscrit a l'espai natural protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la Direcció General.

APN0050006 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (SANTANYÍ)

Director o Directora del Parc Natural de Mondragó (F02120007 )

  • Fer les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, plans anuals, altres plans específics i memòries en el seu àmbit territorial.
  • Fer el seguiment de les actuacions que contenen els plans de gestió dels espais protegits Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Coordinar les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió en el seu àmbit territorial.
  • Elaborar les memòries anuals i els plans anuals dels espais naturals protegits que li encomani la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals.
  • Elaborar les estadístiques sobre les actuacions en matèria de gestió de l'ús públic en els espais naturals protegits.
  • Col·laborar amb la directora general o el director general de Medi Natural i Gestió Forestal i amb la cap o el cap del Departament de Medi Natural i de la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la direcció general i de l'IBANAT adscrit a l'espai natural protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la Direcció General.

APN0050007 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (CAMPOS)

Director o Directora del Parc Natural Maritimoterrestre des Trenc-Salobrar de Campos-(F0212000F)

  • Fer les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, elaboració dels plans anuals, altres plans específics i memòries, en el seu àmbit territorial.
  • Fer el seguiment de les actuacions contingudes als plans de gestió dels espais protegits de la Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Coordinar les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió.
  • Col·laborar amb la directora general o el director general de Medi Natural i Gestió Forestal i amb la cap o el cap del Departament de Medi Natural i de la cap o el cap de Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la Direcció General i de l'IBANAT adscrit a l'espai natural protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la Direcció General.

APN0050009 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (MENORCA)

Director o Directora del Parc Natural de s'Albufera des Grau (F02120002)

  • Dur a terme les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica i de personal, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, plans anuals, altres plans específics i memòries.
  • Fer el seguiment de les actuacions que contenen els plans de gestió dels espais protegits Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Coordinar les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió.
  • Elaborar les memòries anuals dels espais naturals protegits que li encomani la cap o el cap del Servei d'Espais Naturals.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la direcció general i de l'IBANAT adscrit a l'espai natural protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la Direcció General.

Cap del Negociat I (F01110060)

  • Dur a terme les tasques pròpies assignades al Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl a la illa de Menorca, especialment en l'àmbit de la prevenció i extinció d'incendis forestals
  • Haurà de formar part del Grup Tècnic d'Incendis forestals, integrant-se en l'Operatiu Interinsular d'Incendis Forestals.
  • Assumir la Direcció Tècnica d'extinció d'acord amb l'INFOBAL),
  • Desenvolupar les previsions del Pla Forestal de les Illes Balears a les Pitiüses
  • Tramitar expedients administratius relacionats en la matèria forestal, en aplicació de la Llei de Forests i la Llei Agrària de les Illes Balears.
 

​​​​​​​APN0050010 DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL (EIVISSA I FORMENTERA)

Director o Directora del Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera - F02120005

  • Fer les tasques pròpies de la direcció tècnica d'un espai protegit: gestió econòmica, coordinació tècnica, elaboració de les propostes de planificació d'usos i gestió, elaboració dels plans anuals, altres plans específics i memòries en l'àmbit territorial del parc natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera i les reserves naturals des Vedrà, es Vedranell i els illots de Ponent.
  • Fer el seguiment de les actuacions que contenen els plans de gestió dels espais protegits Xarxa Natura 2000 dins el seu àmbit territorial.
  • Elaborar els informes tècnics que li encomanin, com a suport, per raó del seu àmbit territorial.
  • Coordinar les actuacions que estableixen els plans anuals i els plans de gestió.
  • Col·laborar amb la directora o el directora general de Medi Natural i Gestió Forestal i les o els caps del Departament de Medi Natural i del Servei d'Espais Naturals, i dur a terme les tasques que li encomanin, dins el seu àmbit competencial.
  • Dirigir i coordinar, per raó de la dependència funcional, el personal de la direcció general i de l'IBANAT adscrit a l'espai natural protegit, en execució dels programes anuals d'execució i projectes i de les directrius de la direcció general.

Cap del Negociat I (F01110067)

  • Donar suport tècnic a la planificació dels espais de rellevància ambiental.
  • Emplenar, per al seguiment i l'actualització, els formularis i la documentació derivada de convenis internacionals de conservació.
  • Elaborar els informes en matèria de medi natural inclosos en la normativa relativa a espais naturals i d'avaluació d'impacte ambiental i els derivats de la Xarxa Natura 2000, dels plans d'ordenació dels recursos naturals, dels instruments de gestió respectius i de la resta de normativa sobre la matèria.

Cap de Negociat II (F01110069)

  • Dur a terme les tasques pròpies assignades al Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl a les illes d'Eivissa i Formentera, especialment en l'àmbit de la prevenció i extinció d'incendis forestals
  • Haurà de formar part del Grup Tècnic d'Incendis forestals, integrant-se en l'Operatiu Interinsular d'Incendis Forestals.
  • Assumir la Direcció Tècnica d'extinció d'acord amb l'INFOBAL),
  • Desenvolupar les previsions del Pla Forestal de les Illes Balears a les Pitiüses
  • Tramitar expedients administratius relacionats en la matèria forestal, en aplicació de la Llei de Forests i la Llei Agrària de les Illes Balears.

DIRECCIÓ GENERAL DE QUALITAT AGROALIMENTÀRIA I PRODUCTE LOCAL (APN006)

APN0060001 DIRECCIÓ GENERAL DE QUALITAT AGROALIMENTÀRIA I PRODUCTE LOCAL (PALMA )

Secretari o Secretària personal (F01760021)

  • Dur a terme feines administratives en general.
  • Manejar equips informàtics i fotocopiadores
  • Gestionar arxius
  • Distribuir els documents que reben del registre .
  • Controlar l'agenda del superior immediat.

Cap del Servei de Control i Qualitat Agroalimentària (F02240001)

  • Ordenar, fomentar i millorar la qualitat agroalimentària.
  • Fomentar i impulsar les denominacions de qualitat diferenciada.
  • Ordenar i coordinar els registres i censos d'operadors de denominacions de qualitat.
  • Coordinar i supervisar els consells reguladors de denominacions de qualitat.
  • Ordenar, coordinar i supervisar les activitats relacionades amb els controls oficials i els plans nacionals de control en matèria de qualitat agroalimentària.
  • Ordenar, coordinar i supervisar les activitats relacionades amb el control de la cadena alimentària.
  • Coordinar l'estadística de producció i comercialització d'aliments amb denominació de qualitat.
  • Dirigir estudis per a la caracterització d'aliments tradicionals de les Illes Balears.
  • Dur a terme les funcions previstes en la normativa específica de l'Institut de Qualitat Agroalimentària (Decret 131/2001, de 30 de novembre).
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Fer les tasques que li encomani la directora o director general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depenen el cap o la cap de la Secció II, la coordinadora o coordinador d'inspecció de fraus i qualitat agroalimentària, els inspectors de fraus, el cap o la cap del Negociat II i el lloc base de tècnic superior.

Cap del Servei de Promoció Alimentària (F01140045)

  • Programar, dirigir i executar i controlar les accions necessàries per a la promoció i dinamització, en els mercats interiors i exteriors, de la producció agroalimentària i pesquera de les Illes Balears.
  • Fomentar la cultura del comerç de proximitat, de consum de productes de quilòmetre zero, la cooperació entre el sector comercial tradicional i el nostre sector agrari i pesquer.
  • Promocionar la compra de productes de proximitat en el sector públic i el foment del consum de productes de proximitat en el sector turístic.
  • Proposar normativa i emetre informes en matèria de sobirania alimentària, producció agroalimentària local i cadena alimentària.
  • Programar, dirigir, executar i controlar les accions necessàries per al funcionament de l'Observatori de Preus.
  • Impulsar accions de foment i millora del funcionament de la cadena alimentària.
  • Impulsar actuacions per a la igualtat de la dona en les polítiques de sobirania alimentària.
  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip humà del Servei .
  • Proposar els objectius del Servei i avaluar-ne el grau d'assoliment.
  • Assessorar l'òrgan superior jeràrquic en les matèries pròpies del Servei
  • Fer les tasques que li encomani la directora o director general en l'àmbit de les seves funcions.
  • D'aquest servei depenen el cap o la cap de la Secció I.

Coordinador/Coordinadora d'Inspecció de Fraus i Qualitat Agroalimentària (F02250002)

  • Planificar, coordinar i supervisar els programes de control oficial de lluita contra el frau agroalimentari i la competència deslleial.
  • Redactar el pla de la memòria anual de control en matèria de qualitat agroalimentària.
  • Gestionar l'estadística del control oficial de la inspecció de fraus agroalimentaris.
  • Dissenyar procediments i documents per a la inspecció.
  • Dur a terme les funcions previstes en el Decret 131/2001, de 30 de novembre, per a l'àrea de control de la qualitat.
  • Inspeccionar i comprovar la qualitat dels productes en els diversos àmbits i sectors d'acord amb el títol III de la Llei 1/1999, de 17 de març.
  • Fer les tasques que li encomani el cap o la cap del Servei en l'àmbit de les seves funcions.

Cap de la Secció I (F0113002R)

  • Executar i controlar les accions necessàries per a la promoció i dinamització, en els mercats interiors i exteriors, de la producció agroalimentària i pesquera de les Illes Balears.
  • Executar i controlar les accions necessàries per al funcionament de l'Observatori de Preus.
  • Emetre informes en matèria de sobirania alimentària, producció agroalimentària local, promoció agroalimentària i cadena alimentària.
  • Donar suport al cap o la cap del servei de Promoció Agroalimentària en l'exercici de les seves funcions.

Cap de la Secció II (F01130055)

  • Tramitar expedients per al registre de denominacions de qualitat i per a la modificació de plecs de condicions.
  • Informar dels projectes de normes amb matèria de qualitat diferenciada.
  • Elaborar la programació i memòria anual de la Secció.
  • Dissenyar i avaluar els plans de control de denominacions de qualitat.
  • Vigilar i tramitar oposicions al registre de noms geogràfics de les Illes Balears.
  • Gestionar els processos electorals de consells reguladors.
  • Supervisar els pressupost i comptes anuals dels consells reguladors.
  • Exercir la secretaria de la Comissió Balear d'Aliments Tradicionals.
  • Gestionar i supervisar les entitats a les quals s'han delegat tasques de certificació.
  • Tramitar i exercir la direcció, si cal, de projectes d'inversió.
  • Coordinar i gestionar el web www.illesbalearsqualitat.cat.
  • Desenvolupar les funcions previstes en el Decret 131/2001, de 30 de novembre, per a l'àrea de promoció de la qualitat.
  • Donar assistència i suport tècnic al o la cap del servei
  • Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap del Servei en l'àmbit de les seves funcions.

Inspector/Inspectora de fraus (F00870001)

  • Inspeccionar i comprovar la qualitat dels productes en els diversos àmbits i sectors d'acord amb el títol III de la Llei 1/1999, de 17 de març, i amb el Decret 131/2001, de 30 de novembre.
  • Dissenyar procediments i documents per a la inspecció.
  • Informar els operadors en matèria de legislació agroalimentària

Inspector/Inspectora de fraus (F00870004)

  • Inspeccionar i comprovar la qualitat dels productes en els diversos àmbits i sectors d'acord amb el títol III de la Llei 1/1999, de 17 de març, i amb el Decret 131/2001, de 30 de novembre.
  • Dissenyar procediments i documents per a la inspecció.
  • Informar els operadors en matèria de legislació agroalimentària

Cap del Negociat II (F0111095G)

  • Gestionar els censos i registres d'operadors de denominacions de qualitat.
  • Gestionar els registre d'envasadors i embotelladors de vi i begudes alcohòliques.
  • Gestionar els cens d'operadors sotmesos a normalització hortofructícola.
  • Gestionar l'estadística de producció i comercialització de denominacions de qualitat.
  • Desenvolupar tasques d'auditoria, supervisió i certificació en matèria agroalimentària.
  • Gestionar el sistema de qualitat del servei.
  • Desenvolupar estudis per a la caracterització d'aliments tradicionals.
  • Donar suport a la tramitació d'expedients per al registre de denominacions de qualitat i per a la modificació de plecs de condicions.
  • Dur a terme les tasques que li encomani el cap o la cap de la Secció en l'àmbit de les seves funcions.

Lloc base de tècnic/tècnica superior (F01670129)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

 

ANNEX 2 CONSELLERIA D'AGRICULTURA PESCA I MEDI NATURAL (Palma)

Unitat APN0010001

  • Secretari o Secretària personal (F0176004C)
  • Xofer o Xofera (F0039002P- F00390032)
  • Cap del departament del Gabinet Tècnic (F01030005)

CONSELLERIA D'AGRICULTURA PESCA I MEDI NATURAL (MENORCA)

UNITAT APN0010008

  • Cap del Negociat I (F01110576)

CONSELLERIA D'AGRICULTURA PESCA I MEDI NATURAL (EIVISSA)

UNITAT APN0010009

  • Cap del Negociat I (F01110575)

LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (PALMA)

UNITAT APN0010002

  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167005 J)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167005K)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167006G)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167006H)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670103)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670297)
  • Tècnic o tècnica superior grup d'Incendis Forestals (F01920045)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670047)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F0167005H)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670066)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670035)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670036)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670172)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670048)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F016702AX
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670010)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670080)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior ( F01670081)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670166)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670168)
  • Lloc base de tècnic/tècnica superior en assessorament lingüístic (F016702AY)
  • Lloc base de tècnic/tècnica superior (F01670010)
  • Lloc base de tècnic/tècnica superior ( F016702C1)
  • Tècnic o tècnica de grau mitjà grup d'incendis forestals (F0195002D)
  • Tècnic o tècnica de grau mitjà grup d'incendis forestals (F0195002E)
  • Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F01650067)
  • Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F01650074)
  • Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F0165000A)
  • Lloc base d'administratiu/administrativa (F013900D7)
  • Lloc base d'auxiliar (F01470346)
  • Lloc base d'ordenança (F016201MV)
  • Lloc base d'ordenança (F016201MW)
  • Lloc base d'ordenança (F01620143)
  • Ordenança de suport (F02750006)
  • Auxiliar de suport (F02740005)
  • Auxiliar de suport (F02740018)

APN0010004 LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (CAMPOS)

  • Lloc base de tècnic o tècnica superior( F0167015C)
  • Lloc base de tècnic o tècnica superior( F016702C2)

APN0010005 LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (MENORCA)

  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670090)
  • Tècnic/a de grau mitjà d'incendis forestals (F0195002G)
  • Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F01650095)

APN0010006 LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL (EIVISSA)

  • Lloc base de tècnic o tècnica superior (F01670091)
  • Tècnic/a de grau mitjà d'incendis forestals (F0195002F)
  • Lloc base de tècnic o tècnica de grau mitjà (F016500CZ)
  • Lloc base d'auxiliar (F0147009A)

SECRETARIA GENERAL (PALMA)

Unitat APN0020001

  • Secretari o Secretària personal (F0176005C)
  • Cap del Servei Jurídic (F01140030)

o Cap de la Secció II (F01130032)

o Cap de la Secció IV (F01130360)

o Cap de la Secció VII (F01130059)

Cap del Negociat III (F01110577)

  • Cap del Servei de Gestió Econòmica (F01140032)

o Cap de la Secció I (F01130362)

Cap del Negociat II (F01110585)

Cap del Negociat VIII (F0110042)

  • Cap del Servei d'Assumptes Generals (F01140183)

o Cap de la Secció III (F0113069G)

o Cap de la Secció IX (F01130353)

 

- Cap del Negociat I (F01110396)

- Cap del Negociat IV (F01110410)

  • Cap del Servei de Recursos Humans (F01140181)

o Cap del Negociat XIV ( F01110749)

o Cap del Negociat VI (F01110865)

  • Cap del Servei de Contractació (F01140205)

o Cap de la Secció XIII (F01130364)

- Cap del Negociat X (F0111095H)

- Cap del Negociat V (F01110581)

- Cap del Negociat XV (F0111054A)

  • Cap del Servei D'Agents de Medi Ambient (F0114034C)

o Cap de la Secció XV (F01130516)

- Cap del Negociat I – Eivissa (F01110737)

- Cap del Negociat I- Maó (F01110738)

- Cap del Negociat XX (F01110580)

- Cap del Negociat XXVII (F01110735)

- Cap del Negociat XXVIII (F01110736)

- Cap del Negociat XXIX (F0111012C)

- Cap del Negociat IX (F0111016A)

- Cap del Negociat XXVI (F01110646)

  • Agents de Medi Ambient- F0213001C, F02130007,F02130041, F02130023, F02130008, F02130020,F02130005, F02130004, F02130013, F02130015, F02130017, F02130018, F02130006, F02130009, F02130022, F0213000B, F02130019, F02130029, F02130033, F0213000A, F02130014, F02130032, F02130024, F02130028, F02130038, F0213003U, F0213003V, F02130001, F02130026, F02130010, F02130021, F02130039, F0213003Y, F0213003W, F0213003X

DIRECCIÓ GENERAL D'AGRICULTURA, RAMADERIA I DESENVOLUPAMENT

RURAL (PALMA) APN 0030001

  • Secretari/Secretària personal (F01760042)
  • Cap del Servei de Producció Ramadera (F01140048)

o Cap de la Secció IV (F01130045

- Cap del Negociat III (F01110422)

- Cap del Negociat V (F01110431)

  • Cap del Servei de Sanitat i Benestar Animal ( F01140235)

o Cap de la Secció V (F01130044)

o Cap de la Secció VI (F01130043)

- Cap del Negociat II (F01110423)

  • Cap del Servei d'Agricultura (F01140050)

o Cap de la Secció I (F01130048)

o Cap de la Secció III (F01130056)

o Cap de la Secció VIII (F01130052)

 

- Cap del Negociat I (F01110438)

- Cap del Negociat VII (F01110428)

- Cap del Negociat XVIII (F01110435)

- Cap del Negociat XVI (F01110449)

- Facultatiu agropecuari/Facultativa agropecuària (F01010007)

  • Cap del Servei de Reforma i Desenvolupament Agrari (F01140046)

o Cap del Negociat VIII (F01110442)

DIRECCIÓ GENERAL DE PESCA (PALMA) APN 0040001

  • Secretari/Secretària personal (F01760005)
  • Cap del Servei d'Ordenació Pesquera (F01140052)

o Cap de la Secció I (F01130058)

- Cap del negociat II (F01110461)

- Cap del Negociat VI (F01110458)

  • Cap del Servei de Recursos Marins (F01140051)

o Cap de la Secció II (F01130059)

- Cap del Negociat III (F01110460)

- Cap del Negociat IV (F01110459)

 

o Inspector/Inspectora de pesca (F00890001)

o Agent de Pesca (F02040010)

o Agent de Pesca ( F02040008)

DIRECCIÓ GENERAL DE PESCA (CALA RATJADA) APN 0040003

  • Agent de pesca (F02040011)

DIRECCIÓ GENERAL DE PESCA (EIVISSA) APN 0040005

  • Agent de Pesca (F02040009 )

DIRECCIÓ GENERAL DE MEDI NATURAL I GESTIÓ FORESTAL

  • Secretari/Secretària personal (F01760038)
  • Cap del Negociat XIII (F01110487)
  • Cap del departament d'Espais Naturals (F01030017)
  • Cap del departament de Medi Natural (F01030044)

o Cap del Servei d'Espais Naturals (F01140244)

o Cap del Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl (F01140022)

o Cap del Servei de Qualitat i Educació Ambiental (F01140027)

o Cap del Servei de Planificació al Medi Natural (F01140302)

o Cap del Servei de Protecció d'Espècies (F01140021)

o Cap del Servei Sanitat Forestal ( F01140337)

o Director/Directora del Parc Natural Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera (F0212000C)

o Director tècnic/Directora tècnica del Parc Natural Maritimoterrestre de l'Arxipèlag de Cabrera (F02510003)

 

- Cap de la Secció I ( F01130222)

- Cap de la Secció II (F01130499)

- Cap de la Secció IV- (F0113016C)

- Cap de la Secció V (F01130363)

- Cap de la Secció VI (F01130225)

- Cap de la Secció VII ( F01130224)

- Cap de la Secció VIII ( F01130223)

- Cap de la Secció IX (F01130217)

- Cap de la Secció X (F01130219)

- Cap de la Secció XI (F0113015C)

- Cap de la Secció XII (F0113515)

- Cap de la Secció XIII ( F01130220)

- Cap de la Secció XIV (F01130236)

 

- Cap del Negociat II (F01110066)

- Cap del Negociat IV (F01110055)

- Cap del Negociat V ( F01110062

- Cap del Negociat VIII (F01110051)

- Cap del Negociat IX (F01110058)

- Cap del Negociat X (F01110059)

- Cap del Negociat XII (F01110496)

- Cap del Negociat XIII (F01110587)

- Cap del Negociat XV (F01110054)

- Cap del Negociat XVI (F01110052)

 

o Director/Directora del Parc Natural de la Península de Llevant (F02120003)

o Director del Parc Natural de s'Albufera i Reserva Natural de s'Albufereta (F02120001)

o Director/Directora del Paratge Natural de la Serra de Tramuntana (F02120009)

o Director/Directora del Parc Natural de Mondragó (F02120007)

o Director/Directora del Parc Natural Maritimoterrestre des Trenc Salobrar de Campos- (F0212000F)

o Director/Directora del Parc Natural de l'Albufera des Grau ( F02120002)

- Cap del Negociat (F01110060)

o Director/Directora del Parc Natural de ses Salines d'Eivissa i Formentera (F02120005)

o Cap del Negociat I (F01110067)

o Cap del Negociat II (F01110069)

DIRECCIÓ GENERAL DE QUALITAT AGROALIMENTÀRIA I PRODUCTE LOCAL

UNITAT APN0060001(PALMA)

  • Secretari/Secretària personal (F01760021)

o Cap del Servei de Control i Qualitat Agroalimentària (F02240001)

o Cap del Servei de Promoció Agroalimentària (F01140045)

o Cap de la Secció I (F0113002R)

o Cap de la Secció II (F01130055)

o Coordinador/Coordinadora d'Inspecció de Fraus i Qualitat Agroalimentària (F02250002)

o Inspector/Inspectora de fraus (F00870001)

o Inspector/Inspectora de Fraus ( F00870004)

o Cap del Negociat II (F0111095G)

o Lloc base de tècnic/tècnica superior (F01670129)

 

ANNEX 3 INSTITUT DE RECERCA I FORMACIÓ AGROALIMENT`ÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (IRFAP)

Cap del laboratori d'aqüicultura (F01170002)

  • Coordinar el funcionament del laboratori, organitzant el seu personal, els equipaments i materials a utilitzar, així com les tasques a realitzar, amb el propòsit d'assegurar l'execució de les activitats de recerca de la línia d'investigacions marines i aqüicultura, amb els terminis i criteris de qualitat establerts.
  • Dirigir, proposar, coordinar, planificar, executar i avaluar els diferents programes de recerca, de desenvolupament, d'innovació, de digitalització i d'experimentació de la Unitat d'Investigacions Marines i Aquïcultura, d'acord amb els objectius establerts al seu programa sectorial i a les instruccions de la persona que ostenti la gerència de l'IRFAP.
  • Redactar i revisar articles científics, informes i memòries sobre el progrés de l'activitat científica i dels treballs en curs que li siguin d'aplicació en l'àmbit de la investigació marina i aqüicultura.
  • Participar i col·laborar en plans i programes de formació d'estudiants i de personal tècnic i científic, assumint la direcció per a la realització de tesis, màsters o programes de doctorat.
  • Contribuir i participar activament en accions de captació de recursos per a R+D+i.
  • Proposar i establir relacions i contactes amb altres investigadors de centres d'R+D+i, nacionals i estrangers, de les diferents disciplines científiques que li siguin d'aplicació.

Cap de la Secció V (F01130053)

  • Dirigir, proposar, coordinar, planificar, executar i avaluar els diferents programes de recerca, de desenvolupament, d'innovació, de digitalització i d'experimentació de la Unitat de Producció Vegetal, d'acord amb els objectius establerts al seu programa sectorial i a les instruccions de la Direcció de Desenvolupament de la Producció Agrària de l'IRFAP i de la seva gerència.
  • Redactar i revisar articles científics, informes i memòries sobre el progrés de l'activitat científica i dels treballs en curs que li siguin d'aplicació en l'àmbit de la producció vegetal.
  • Participar i col·laborar en plans i programes de formació d'estudiants i de personal tècnic i científic, assumint la direcció per a la realització de tesis, màsters o programes de doctorat.
  • Contribuir i participar activament en accions de captació de recursos per a R+D+i.
  • Proposar i establir relacions i contactes amb altres investigadors de centres d'R+D+i, nacionals i estrangers, de les diferents disciplines científiques que li siguin d'aplicació.

Tècnic/Tècnica superior de laboratori (F01930010)

  • Dirigir, proposar, coordinar, planificar, executar i avaluar els diferents programes de recerca, de desenvolupament, d'innovació, de digitalització i d'experimentació de la Unitat d'Investigacions Marines i Aquïcultura, d'acord amb els objectius establerts al seu programa sectorial i a les instruccions de la Cap del laboratori d'aqüicultura i de la gerència de l'IRFAP.
  • Redactar i revisar articles científics, informes i memòries sobre el progrés de l'activitat científica i dels treballs en curs que li siguin d'aplicació en l'àmbit de la investigació marina i aqüicultura.
  • Participar i col·laborar en plans i programes de formació d'estudiants i de personal tècnic i científic, assumint la direcció per a la realització de tesis, màsters o programes de doctorat.
  • Contribuir i participar activament en accions de captació de recursos per a R+D+i.
  • Proposar i establir relacions i contactes amb altres investigadors de centres d'R+D+i, nacionals i estrangers, de les diferents disciplines científiques que li siguin d'aplicació.

Lloc base de tècnic/tècnica superior (F01670154)

  • Dur a terme les funcions enunciades en l'article 31 de la Llei 2/2007, de 16 de març, de cossos i escales de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Ajudant o Ajudanta de laboratori (F00290006)

  • Realitzar funcions de recolzament a l'activitat investigadora amb funcions específiques com a ajudant de laboratori per al desenvolupament dels diferents assajos.
  • Donar suport al personal tècnic i d'investigació del laboratori d'investigacions marines i aqüicultura.
  • Dur a terme funcions pròpies del cos facultatiu al qual pertany.
 

​​​​​​​Capatàs/Capatassa agrícola (F00350002)

  • Donar suport al personal investigador en quant al desenvolupament dels diferents assajos i treballs de camp, tant en condicions de camp com de laboratori.
  • Dur a terme funcions pròpies del cos d'ajudants facultatius objecte de la seva professió.

 

ANNEX 4 ESTRUCTURA ORGÀNICA DE L'INSTITUT DE RECERCA I FORMACIÓ AGROALIMENTÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (IRFAP)

Laboratori Port d'Andratx

  • Cap del Laboratori d'Aqüicultura (F01170002)
  • Tècnic superior de laboratori (F01930010)
  • Lloc base de tècnic/tècnica superior (F01670154)
  • Ajudant/Ajudanta de laboratori (F00290006)

Producció Vegetal

  • Cap de la Secció V (F01130053)
  • Capatàs/Capatassa agrícola (F00350002)

 

ANNEX 5 FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS

CENTRE DIRECTIU: DIRECCIÓ I GERÈNCIA DE FOGAIBA FGB001

DIRECCIÓ I GERÈNCIA FOGAIBA FGB0010005

Secretari o Secretària personal (F01760113)

  • · Exercir les funcions pròpies del cos i, especialment, tasques administratives en general, maneig d'ordinador, arxiu i control i suport de l'agenda del superior immediat.

Lloc base d'administratiu o administrativa (F01390081)

  • Exercir les funcions genèriques que siguin pròpies del cos o l'escala a la qual pertanyen, dins l'àmbit de la unitat orgànica a la qual s'adscriguin.

Lloc base d'auxiliar (F01470233)

  • Exercir les funcions genèriques que siguin pròpies del cos o escala a la qual pertanyen, dins l'àmbit de la unitat orgànica a la qual s'adscriguin.

ÀREA D'INFORMÀTICA I REGISTRES (FGB0010003)

Cap de la Secció I (F01130033)

  • Dirigir i coordinar la implementació i el manteniment dels sistemes d'informació que mecanitzen els processos de l'organització.
  • Efectuar els estudis i les anàlisis tècniques dels sistemes d'informació que li siguin encomanades.

Cap del Negociat XXXV (F01110450)

  • Fer l'estudi i l'anàlisi de les sol·licituds presentades.
  • Valorar la idoneïtat de les sol·licituds per ser inscrites en el Registre General d'Explotacions Agràries.
 

​​​​​​​Cap del Negociat XLIII (F01110644)

  • Coordinar la implementació i el manteniment dels sistemes d'informació que mecanitzen els processos de l'organització.
  • Efectuar els estudis i les anàlisis tècniques dels sistemes d'informació que li siguin encomanades.

ÀREA JURÍDICA ECONÒMICA (FGB0010001)

Cap del Departament Jurídic (F01030030)

  • Controlar, coordinar i supervisar el Departament Jurídic.
  • Dur a terme l'assessorament jurídic, la gestió de personal i els expedients de contractació, excloent-ne els expedients i les despeses menors.
  • Donar suport i assistència a la Direcció i Gerència.
  • Impulsar la implantació de programes de gestió de la qualitat en la matèria encomanada, així com mantenir-los i revisar-los.
  • Adequar i implantar els procediments administratius relatius a les matèries competència dels serveis del Departament.

Cap de la Secció X (F01130024)

  • Tramitar i coordinar la gestió econòmica i pressupostària.

Cap del Negociat III (F01110464)

  • Executar la gestió comptable i financera de l'organisme pagador.

Lloc base d'administratiu/administrativa (F01390051)

  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (FGB0010002) (PALMA)

Cap del Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural ( F01140236)

  • Exercir les Funcions pròpies del cap de servei relacionades amb les ajudes al Desenvolupament Rural.
  • D'aquest Servei depenen el o la cap de la Secció II, el cap o la cap de la Secció VII,el cap o la cap de la Secció XVI, el cap o la cap del Negociat VIII, el cap o la cap delNegociat XIX, el cap o la cap del Negociat XX, el cap o la cap del Negociat XXIV, elcap o la cap del Negociat XXXIX el cap o la cap del Negociat XXVII, el cap o la cap del Negociat XLI, i el cap o la cap del Negociat XLII.

Cap del Servei d'Ajudes Directes de la Política Agrària Comuna ( F01140049)

  • Exercir les funcions pròpies de cap de servei respecte a les ajudes directes de la Política Agrària Comuna.
  • D'aquest Servei depenen el cap o la cap de la Secció XII, el cap o la cap del
  • Negociat XXVII , el cap o la cap del Negociat XXXIX i el cap o la cap del Negociat XL.

Cap del Servei de Delegacions Comarcals (F01140044)

  • Coordinar i supervisar les actuacions del personal adscrit a les delegacions comarcals.
  • D'aquest Servei depenen els delegats comarcals, el cap o la cap del Negociat III, els caps d'àrea d'Agricultura, el cap o la cap del Negociat I, el cap o la cap del Negociat IX, el cap o la cap del Negociat IV, el cap o la cap del Negociat VII i el cap o la cap del Negociat XII.

Delegat o Delegada comarcal (F02220006)

  • Seguir les orientacions dels titulars dels òrgans directius per a les relacions externes d'enllaç i la col·laboració del FOGAIBA amb les institucions, organitzacions i associacions que estiguin dins l'àmbit d'actuació de la delegació comarcal.
  • Dur a terme aquelles altres funcions i activitats que els superiors li encomanin.
  • Organitzar, dirigir i gestionar la delegació comarcal.

Veterinari o Veterinària comarcal Palma (F02000003)

  • Efectuar els controls en les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Gestionar i tramitar els expedients de les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Exercir les funcions que siguin pròpies del cos facultatiu superior i, especialment, aquelles que corresponen als veterinaris oficials de comarca ramadera segons la seva normativa específica.

Cap de la Secció II (F01130047)

  • Funcions pròpies del cap de secció relacionades amb el Programa de Desenvolupament per a les Mesures d'Acompanyament i LEADER.

Cap de la Secció VI (F01130028)

  • Tramitar i resoldre els expedients d'inscripció, modificació o baixa de les explotacions agràries que correspongui al Registre Interinsular Agrari i Registre Insular de Mallorca.
  • Gestionar el Catàleg d'explotacions prioritàries, del fitxer d'explotacions agràries preferent, del Registre d'Explotacions Agràries de titularitat compartida, d'oci i autoconsum i de les singulars.
  • Emetre certificats acreditatius de la inscripció de l'explotació.
  • Elaborar estadístiques, estudis, informes i publicacions.
  • Dur a terme tots els actes d'instrucció necessaris per a la inscripció de les explotacions.
  • Arxivar i custodiar els documents i bases.
  • Mantenir i millorar l'aplicació del Registre Interinsular Agrari.
  • Implantar les eines d'administració electrònica al Registre Interinsular Agrari

Cap de la Secció VII (F01130042)

  • Planificar i executar els controls corresponents als programes de desenvolupament rural.

Cap de la Secció VIII (F01130050)

  • Tramitar ajudes de l'Organització Comuna de Mercats.

Cap de la Secció XII (F01130054)

  • Planificar i executar els controls corresponents a ajudes directes Política Agrària Comuna.

Cap de la Secció XVI (F01130404)

  • Funcions pròpies del cap de secció relacionades amb el Programa de Desenvolupament Rural per a les regions fora de l'Objectiu 1–Horitzontal 2.

Cap del Negociat I (F01110463)

  • Gestionar les ajudes estructurals al Fons FEP i altres ajudes, així com la gestió ordinària.

Cap del Negociat VIII (F01110417)

  • Tramitar ajudes dels programes de desenvolupament rural.

Cap del Negociat XI (F01110425)

  • Tramitar ajudes de l'Organització Comuna de Mercats.

Cap del Negociat XIX (F01110434)

  • Tramitar ajudes dels programes de desenvolupament rural.

Cap del Negociat XX (F01110471)

  • Tramitar ajudes dels programes de desenvolupament rural.

Cap del Negociat XXIV (F01110429)

  • Tramitar ajudes dels programes de desenvolupament rural.
 

​​​​​​​Cap del Negociat XXVII (F01110426)

  • Tramitar ajudes dels programes de desenvolupament rural.

Cap del Negociat XXXIX (F01110446)

  • Tramitar ajudes de pagaments directes.

Cap del Negociat XL (F01110445)

  • Tramitar ajudes de pagaments directes de ramaderia

Cap del Negociat XLI (F01110444)

  • Tramitar ajudes dels programes de desenvolupament rural.

Cap del Negociat XLII (F01110443)

  • Tramitar ajudes dels programes de desenvolupament rural.

Administratiu/Administrativa (F00070011)

  • Exercir les funcions genèriques que siguin pròpies del cos o l'escala a la qual pertany, dins l'àmbit de la unitat orgànica a la qual s'adscrigui.

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (CAMPOS) (FGB0010008)

Delegat o Delegada comarcal (F02220003)

  • Seguir les orientacions dels titulars dels òrgans directius per a les relacions externes d'enllaç i col·laboració del FOGAIBA amb les institucions, organitzacions i associacions que estiguin dins l'àmbit d'actuació de la delegació comarcal.
  • Dur a terme aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Organitzar, dirigir i gestionar la delegació comarcal.

Veterinari o Veterinària comarcal de Campos (F02000001)

  • Efectuar els controls en les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Gestionar i tramitar els expedients de les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Exercir les funcions que siguin pròpies del cos facultatiu superior i, especialment, aquelles que corresponen als veterinaris oficials de comarca ramadera segons la seva normativa específica

Facultatiu agropecuari/Facultativa agropecuària (F01010013)

  • Donar suport i informació tècnica en matèria de producció agrària, sanitat vegetal i ajudes als ciutadans i a la resta d'àrees de la delegació.
  • Divulgar els resultats d'estudis, investigacions i noves tecnologies per a la millora tecnològica del sector primari.
  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Col·laborar amb l'Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera de les Illes Balears.
  • Col·laborar amb l'Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears per a la implantació, la promoció i la millora de la qualitat.

Cap del Negociat III (F01110380)

  • Aplicar la normativa general de la Conselleria en matèria de custòdia i arxivament d'expedients.
  • Executar les accions oportunes per a la gestió i control dels assumptes generals i de les matèries competència de la Direcció General de Pesca, seguint les instruccions de les unitats competents.
  • Executar les activitats necessàries per a la funció de registre del FOGAIBA.
  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Gestionar tota l'àrea administrativa de la delegació.
 

​​​​​​​Administratiu/Administrativa (F01390009)

  • Atendre, informar i ajudar el ciutadà en les seves relacions amb l'Administració i registrar la documentació que presenti.
  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (FELANITX) FGB0010010

Delegat o Delegada comarcal (F02220005)

  • Seguir les orientacions dels titulars dels òrgans directius per a les relacions externes d'enllaç i col·laboració del FOGAIBA amb les institucions, organitzacions i associacions que estiguin dins l'àmbit d'actuació de la delegació comarcal.
  • Dur a terme aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Organitzar, dirigir i gestionar la delegació comarcal.

Auxiliar d'atenció al públic (F01470026)

  • Atendre, informar i ajudar el ciutadà en les seves relacions amb l'Administració i registrar la documentació que presenti.
  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.

Lloc base de Tècnic/a de grau mitjà (F016500MJ

  • Exercir les funcions genèriques que siguin pròpies del cos o l'escala a la qual pertanyen, dins l'àmbit de la unitat orgànica a la qual s'adscriguin.

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (INCA) FGB0010007

Delegat o Delegada comarcal (F02220002)

  • Seguir les orientacions dels titulars dels òrgans directius per a les relacions externes d'enllaç col·laboració del FOGAIBA amb les institucions, organitzacions i associacions que estiguin dins l'àmbit d'actuació de la delegació comarcal.
  • Dur a terme aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Organitzar, dirigir i gestionar la delegació comarcal.

Veterinari o Veterinària comarcal d'Inca (F01010012)

  • Efectuar els controls en les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Gestionar i tramitar els expedients de les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Exercir les funcions que siguin pròpies del cos facultatiu superior i, especialment, aquelles que corresponen als veterinaris oficials de comarca ramadera segons la seva normativa específica.

Veterinari o Veterinària comarcal d'Inca (F02000005)

  • Efectuar els controls en les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Gestionar i tramitar els expedients de les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Exercir les funcions que siguin pròpies del cos facultatiu superior i, especialment, aquelles que corresponen als veterinaris oficials de comarca ramadera segons la seva normativa específica

Cap d'Àrea d'Agricultura (F01010011)

  • Coordinar i organitzar els tècnics en agricultura adscrits a la delegació comarcal en l'exercici de les seves funcions.
  • Donar suport i informació tècnica, en matèria de producció agrària, sanitat vegetal i ajudes, als ciutadans i a l'àrea administrativa de la delegació.
  • Col·laborar amb l'Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera de les Illes Balears.
  • Col·laborar amb l'Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears per a la implantació, la promoció i la millora de la qualitat.
  • Divulgar els resultats d'estudis, investigacions i noves tecnologies per a la millora tecnològica del sector primari.
  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que li encomanin els seus superiors.

Cap del Negociat I (F0111095A)

  • Donar suport i col·laborar amb les delegades o delegats comarcals del Servei de Delegacions Comarcals del FOGAIBA i exercir aquelles funcions que li encomanin.
  • Donar suport i informació tècnica, en matèria de producció agrària, sanitat vegetal i ajudes, als ciutadans i a l'àrea administrativa de la delegació.
  • Divulgar els resultats d'estudis, investigacions i noves tecnologies per a la millora tecnològica del sector primari.
  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que li encomanin els seus superiors.

Cap del Negociat IX (F01110483)

  • Exercir aquelles funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Executar les activitats necessàries per a la funció de registre del FOGAIBA.
  • Executar les accions oportunes per a la gestió i control dels assumptes generals i de les matèries competència de la Direcció General de Pesca, seguint les instruccions de les unitats competents.
  • Aplicar la normativa general de la Conselleria en matèria de custòdia i arxivament d'expedients.
  • Gestionar tota l'àrea administrativa de la delegació.

Administratiu o Administrativa d'atenció al públic (F01390007)

  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.
  • Atendre, informar i ajudar el ciutadà en les seves relacions amb l'Administració i registrar la documentació que presenti.

Auxiliar d'atenció al públic (F01470002)

  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.
  • Atendre, informar i ajudar el ciutadà en les seves relacions amb l'Administració i registrar la documentació que presenti.

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (MANACOR) (FGB0010006)

Delegat o Delegada comarcal (F02220001)

  • Seguir les orientacions dels titulars dels òrgans directius per a les relacions externes d'enllaç de col·laboració del FOGAIBA amb les institucions, organitzacions i associacions que estiguin dins l'àmbit d'actuació de la delegació comarcal.
  • Dur a terme aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Organitzar, dirigir i gestionar la delegació comarcal.

Veterinari o Veterinària comarcal de Manacor (F02000004)

  • Efectuar els controls en les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Gestionar i tramitar els expedients de les àrees de Producció Ramadera i de Sanitat i Benestar Animal.
  • Exercir les funcions que siguin pròpies del cos facultatiu superior i, especialment, aquelles que corresponen als veterinaris oficials de comarca ramadera segons la seva normativa específica

Cap del Negociat IV (F01110379)

  • Donar suport i col·laborar amb les delegades o delegats comarcals de les delegacions comarcals de Manacor i de Felanitx de FOGAIBA, i exercir aquelles funcions que li encomanin.
  • Donar suport i informació tècnica, en matèria de producció agrària, sanitat vegetal i ajudes, als ciutadans i a l'àrea administrativa de la delegació.
  • Divulgar els resultats d'estudis, investigacions i noves tecnologies per a la millora tecnològica del sector primari.
  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.

Cap del Negociat VII (F01110376)

  • Gestionar tota l'àrea administrativa de la delegació.
  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Executar les accions oportunes per a la gestió i control dels assumptes generals i de les matèries competència de la Direcció General de Pesca, seguint les instruccions de les unitats competents.
  • Executar les activitats necessàries per a la funció de registre auxiliar del registre general de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació.
  • Aplicar la normativa general de la Conselleria en matèria de custòdia i d'arxivament d'expedients.

Capatàs o Capatassa agrícola (F00350004)

  • Executar les funcions que siguin pròpies del cos d'ajudant facultatiu i que siguin objecte de la seva professió.
  • Donar suport al personal facultatiu de la delegació.

Auxiliar d'atenció al públic (F01470017)

  • Exercir les funcions pròpies del cos o escala en l'àmbit del centre directiu on estigui adscrit.
  • Atendre, informar i ajudar el ciutadà en les seves relacions amb l'Administració i registrar la documentació que presenti.

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (SA POBLA) (FGB0010009)

Delegat o Delegada comarcal (F02220004)

  • Seguir les orientacions dels titulars dels òrgans directius per a les relacions externes d'enllaç i col·laboració del FOGAIBA amb les institucions, organitzacions i associacions que estiguin dins l'àmbit d'actuació de la delegació comarcal.
  • Dur a terme aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Organitzar, dirigir i gestionar la delegació comarcal.

Cap d'Àrea d'Agricultura (F01010014)

  • Donar suport i informació tècnica, en matèria de producció agrària, sanitat vegetal i ajudes, als ciutadans i a l'àrea administrativa de la delegació.
  • Divulgar els resultats d'estudis, investigacions i noves tecnologies per a la millora tecnològica del sector primari.
  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Col·laborar amb l'Institut de Recerca i Formació Agrària i Pesquera de les Illes Balears.
  • Col·laborar amb l'Institut de Qualitat Agroalimentària de les Illes Balears per a la implantació, la promoció i la millora de la qualitat.
  • Coordinar i organitzar els tècnics en agricultura adscrits a la delegació comarcal en l'exercici de les seves funcions.

Cap del Negociat XII (F01110480)

  • Exercir aquelles altres funcions i activitats que els seus superiors li encomanin.
  • Aplicar la normativa general de la Conselleria en matèria de custòdia i arxivament d'expedients.
  • Executar les accions oportunes per a la gestió i control dels assumptes generals i de les matèries competència de la Direcció General de Pesca, seguint les instruccions de les unitats competents.
  • Gestionar tota l'àrea administrativa de la delegació.
  • Executar les activitats necessàries per a la funció de registre del FOGAIBA​​​​​​​

 

ANNEX 6 ESTRUCTURA ORGÀNICA DEL FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

DIRECCIÓ I GERÈNCIA FOGAIBA FGB0010005

  • Secretari/ària personal F01760113
  • Lloc base administratiu/iva F01390081
  • Lloc base auxiliar F01470233

ÀREA INFORMÀTICA I REGISTRES FGB0010003

  • Cap de la Secció I F01130033

o Cap del Negociat XXXV F01110450

o Cap del Negociat XLIII F01110644

ÀREA JURÍDICA ECONÒMICA FGB0010001

  • Cap del Departament Jurídic F01030030

o Cap de la Secció X F01130024

- Cap del Negociat III F01110464

- Lloc base administratiu/iva F01390051

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (PALMA) FGB 0010002

  • Cap del Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural F01140236
  • Cap del Servei d'Ajudes Directes de la PAC F01140049
  • Cap del Servei de Delegacions Comarcals F01140044
  • Delegat/ada comarcal F02220006

o Veterinari/ària comarcal Palma F02000003

o Cap de la Secció II F01130047

o Cap de la Secció VI F01130028

o Cap de la Secció VII F01130042

o Cap de la Secció VIII F01130050

o Cap de la Secció XII F01130054

o Cap de la Secció XVI F01130404

 

- Cap del Negociat I F01110463

- Cap del Negociat XI F01110425

 

o Cap del Negociat VIII F01110417

o Cap de Negociat XIX F01110434

o Cap del Negociat XX F01110471

o Cap del Negociat XXIV F01110429

o Cap del Negociat XXVII F01110426

o Cap del Negociat XXXIX F01110446

o Cap del Negociat XL F01110445

o Cap del Negociat XLI F01110444

o Cap del Negociat XLII F01110443

o Administratiu/iva F0070011

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (CAMPOS) FGB0010008

  • Delegat/ada comarcal F02220003

o Veterinari/ària comarcal Campos F02000001

o Facultatiu/iva agropecuari/ària F01010013

o Cap del Negociat III F01110380

o Administratiu/iva F01390009

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (FELANITX) FGB0010010

  • Delegat/ada comarcal F02220005

o Auxiliar d'atenció al públic F01470026

  • Lloc base de tècnic/a de grau mitjà (F016500MJ)

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (INCA) FGB0010007

  • Delegat/ada comarcal F02220002
  • Cap d'Àrea d'Agricultura F01010011

o Veterinari/ària comarcal Inca F02000005

o Veterinari/ària comarcal Inca F01010012

 

- Cap del Negociat IX F01110483

- Cap del Negociat l F0111095A

- Administratiu/iva d'atenció al públic F01390007

- Auxiliar d'atenció al públic F01470002

 

​​​​​​​ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (MANACOR) FGB0010006

  • Delegat/ada comarcal F02220001

o Veterinari/ària comarcal Manacor F02000004

- Cap del Negociat VII F01110376

- Cap del Negociat IV F01110379

- Auxiliar d'atenció al públic F01470017

- Capatàs o Capatassa agrícola (F00350004)

ÀREA DE GESTIÓ D'AJUDES (SA POBLA) FGB0010009

  • Delegat/ada comarcal F02220004
  • Cap d'Àrea d'agricultura F01010014

o Cap del Negociat XII F01110480