Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 440635
Resolució del director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, en endavant, EPRTVIB, per la qual s’adjudica un lloc de feina de la categoria tècnic/a especialitat Publicitat i Màrqueting, a la persona de reserva, en substitució de la persona que ha renunciat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell de Direcció de 25 de maig de 2022, es va aprovar l'oferta pública d'ocupació d'estabilització corresponent al personal laboral al servei de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) (BOIB núm. 69 de 28 de maig de 2022), en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública (BOIB núm. 67, de 24 de maig). El dia 1 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB una modificació de l'Acord pel qual s'aprova l'oferta pública d'ocupació corresponent al personal laboral de l'EPRTVIB (BOIB 156, d'1 de desembre) aprovada en la sessió del Consell de Direcció de dia 28 de novembre de 2022.

2. El dia 17 de desembre de 2022 (BOIB núm. 164 de 17 de desembre de 2022) es va publicar la Resolució del director general de l'EPRTVIBper la qual s'aprova la convocatòria del concurs extraordinari de mèrits per cobrir 55 places de personal laboral de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, el sistema de selecció de les quals és el de concurs extraordinari de mèrits (disposicions addicionals setena i vuitena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre) incloses en l'oferta pública d'estabilització aprovada, per l'Acord del Consell de Direcció de 25 de maig de 2022 i modificada per Acord del Consell de Direcció de dia 28 de novembre de 2022.

3. Previs els tràmits procedimentals oportuns, per mitjà de la Resolució del director general de l´EPRTVIB del 13 de juny de 2024 (publicada al BOIB núm. 080 de 15 de juny 2024), es va aprovar la llista definitiva de mèrits del Grup B del concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de l'EPRTVIB, així com la llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu del concurs, referida a cada una de les illes en què es convoquen places, i se'ls  adjudica el lloc de treball. Igualment a la resolució es va aprovar la relació complementària dels aspirants que estiguin situats a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació, per a la seva possible contractació com a personal laboral que es va incorporar com a Annex III.

4. La base 15.3 de la convocatòria estableix “(...)Això no obstant, amb la finalitat d'assegurar que es cobreixin les places convocades, quan hi hagi renúncies d'aspirants seleccionats abans de la formalització del contracte, el Tribunal ha d'elevar a l'òrgan convocant una relació complementària dels aspirants que estiguin situats a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació, per a la seva possible contractació com a personal laboral fix en substitució de les qui hi renunciïn”

5. Pel que fa a la categoria de tècnic/a especialitat Publicitat i Màrqueting, s´ha rebut la renuncia al lloc de feina del Sr. Ignacio Tejedor García amb DNI ***3916**, al que se li havia adjudicat el lloc de treball L- L02850001.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Adjudicar el lloc de treball L-02850001 a la Sra. ROSA PEREZ VES ***6399** (categoria técnic/a especialitat Publicitat i Màrqueting).

2. La firma del contracte i presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, prèvi compliment de les formalitats preceptives i presentació de documentació corresponent.

3. Ordenar la publicació d´aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ens.

Calvià, a la data de la signatura electrònica (11 de juliol de 2024)

El director general de l´EPRTVIB Albert Salas Domínguez