Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE BÚGER

Núm. 440255
Nomenament de funcionari de carrera i l’adjudicació del lloc de treball a la persona aspirant que han superat el procés selectiu d’estabilització del sistema de concurs excepcional a l’escala d’administració general, subescala administrativa, categoria administratiu-iva, administratiu comptabilitat del subgrup C1, derivada de l’oferta d’ocupació pública extraordinària de l’Ajuntament de Búger

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ DE BATLIA

Fets

1. En el BOIB núm. 99 de 30 de juliol de 2022 es va publicar el conveni signat amb l'ajuntament de Búger pel qual el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació  pública,  que deriven de l'oferta d'ocupació pública aprovada per l'esmentat Ajuntament de Búger (BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022).

2. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022, (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022 ), modificada per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu-iva i administratiu-iva comptabilitat, del subgrup C1, dels Ajuntaments de Búger, Lloseta i Porreres i d'administració especial, categoria tècnic-a auxiliar d'arxiu, encarregat-ada brigada municipal i zelador-a d'obres dels subgrup C1, dels Ajuntaments de Capdepera, Felanitx i Inca.

En aquesta resolució es varen convocar 2 places de la categoria d'administratiu-iva, (1 a l'Ajuntament de Lloseta i 1 a l'Ajuntament de Porreres), 1 plaça de la categoria d'administratiu comptabilitat a l'Ajuntament de Búger, 1 plaça de la categoria de tècnic-a auxiliar d'arxiu a l'Ajuntament de Capdepera, 1 plaça de la categoria d'encarregat-ada brigada municipal a l'Ajuntament de Felanitx i 1 plaça de la categoria de zelador-a d'obres a l'Ajuntament d'Inca).

3. Per Acord del tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, en data 22 de febrer de 2024 es va publicar, al tauler electrònic d'anuncis i a la seu electrònica del Consell Insular de  Mallorca, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a l les places convocades. Atès que els llocs oferts tenen una única plaça convocada no es va procedir a donar el termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència de llocs oferts.

4. En data 4 de març de 2024, la persona aspirant Juana Maria Llabrés Ribot va renunciar a la seva plaça d'administratiu-iva comptabilitat oferta per a l'Ajuntament de Búger, per la qual cosa el Tribunal qualificador va acordar l'adjudicació a la següent persona de la llista d'aprovats del procés

5. De conformitat amb el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, un cop assignats els llocs de treball oferts, el tribunal ha d'elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs de mèrits, amb assignació de llocs de feina , desglossada, en el seu cas, per torns d'accés.

6. En data 13 de març de 2024 el Tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar a la consellera d'Hisenda i Funció Pública l'Acord de proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu-iva i administratiu-iva comptabilitat del subgrup C1 derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments de Búger, Lloseta i Porreres, i d'administració especial, categoria tècnic-a auxiliar d'arxiu, encarregat-ada brigada municipal i zelador-a d'obres del subgrup C1 derivat de l'oferta d'ocupació pública extraordinària dels Ajuntaments de Capdepera, Felanitx i Inca, i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés.

7. En data 14 de març de 2024 el conseller d'Hisenda i Funció Pública  del Consell de Mallorca ha dictat una resolució per aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal funcionari a l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu-iva i administratiu-iva comptabilitat del subgrup C1, dels Ajuntaments de Búger, Lloseta i Porreres, i d'administració especial, categoria tècnic-a auxiliar d'arxiu, encarregat-ada brigada municipal i zelador-a d'obres dels subgrup C1, dels Ajuntaments de Capdepera, Felanitx i Inca, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document amb indicació de l'assignació dels llocs de treball corresponents.

8. D'acord amb el punt 9 de les bases específiques del procediment aquest Ajuntament ha de dictar la resolució de nomenament de personal funcionari de carrera, de l'escala, subescala, classe i categoria- o especialitat- que correspongui. El termini per a la presa de possessió de la plaça s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB de la resolució de nomenament i adjudicació del lloc de treball, i serà de tres dies hàbils, sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

Fonaments de Dret

1. 1.L'article 91.1  de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local

2. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

4. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública

5. La llei  4/2022, de  28 de juny  de consells Insulars

6. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears

7. La Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022, (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022 ), modificada per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal funcionari de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu-iva i administratiu-iva comptabilitat, del subgrup C1, dels Ajuntaments de Búger, Lloseta i Porreres i d'administració especial, categoria tècnic-a auxiliar d'arxiu, encarregat-ada brigada municipal i zelador-a d'obres dels subgrup C1, dels Ajuntaments de Capdepera, Felanitx i Inca.

Resolució

1. NOMENAR, d'acord amb la resolució dictada pel conseller d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, el personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu-iva de comptabilitat del subgrup C1 de l'Ajuntament de Búger, a les persones aspirants que han superat el procediment selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a la convocatòria d'aquesta plaça, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document.

2. ADJUDICAR el lloc de treball corresponent a administratiu-iva, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document, a la persona aspirant que ha superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional.

3. ORDENAR la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. La persona nomenada disposarà d'un termini de 3 dies hàbils, comptat a partir del dia següent a la publicació, per al jurament o promesa i la presa de possessió.

Contra aquesta Resolució que esgota la via administrativa es pot interposar alternativament recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes a contar des del següent al de la recepció de la present notificació, davant la batllia d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós- administratiu, davant el jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a contar des del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar se, qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

(Signat electrònicament: 11 de juliol de 2024

El batle Pere Torrens Escalas)

 

ANNEX 1

NOMENAMENT COM A FUNCIONARI DE CARRERA  I ADJUDICACIÓ DE LLOC DE TREBALL A LA PERSONA ASPIRANT QUE HA SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS EXCEPCIONAL A L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL, SUBESCALA ADMINISTRATIVA, CATEGORIA ADMINISTRATIU-IVA I ADMINISTRATIU COMPTABILITAT DEL SUBGRUP C1, DERIVAT DE L'OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA EXTRAORDINÀRIA DE L'AJUNTAMENT DE BÚGER.

Torn lliure ordinari.

LLINATGES I NOM

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

TIPUS D'ADSCRIPCIÓ

FORNÉS CARBONELL, BERNAT

F00000002

Administratiu-iva comptabilitat

Secretaria

C1

Definitiva