Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR D'INFRAESTRUCTURES I SERVEIS EDUCATIUS I CULTURALS (IBISEC)

Núm. 439025
Resolució del president de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) per la qual es nomena el gerent de l’IBISEC

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell de Govern, en la sessió de 16 de gener de 2004, mitjançant el Decret 4/2004, va crear l'empresa pública IBISEC als efectes de gestionar, en general, l'obra educativa dels centres de les Illes Balears en els termes recollits als Estatuts de l'ens aprovats amb el Decret esmentat.

Posteriorment, aquests estatuts han estat objecte de diverses modificacions. Així, els Estatuts actualment vigents van ser aprovats per Consell de Govern en data 13 de maig de 2016 i formalitzats mitjançant el Decret 26/2016, amb la modificació posterior operada mitjançant el Decret 33/2019, de 10 de maig.

Conforme amb l'article 5 dels Estatuts vigents de l'IBISEC, la presidència de l'IBISEC recau en el conseller competent en matèria d'educació, i li correspon a aquest, en virtut de l'article 8.1 dels Estatuts, la lliure designació del gerent d'aquest ens públic, sempre que la persona designada compleixi els requisits establerts a l'article esmentat. Aquest nomenament s'ha de comunicar al Consell de Govern d'acord amb el que disposen l'article 8.1esmentat dels Estatuts i l'article 21.1 segon paràgraf de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

El senyor Marco A. Alarcón Zamora compleix els requisits esmentats.

El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears disposa el nomenament com a titular de la Conselleria d'Educació i Universitats, el senyor Antoni Vera Alemany, amb efectes des del dia 10 de juliol (BOIB núm. 94, de 10 de juliol de 2023).

Per tot això, oït el Consell d'Administració de l'IBISEC reunit en sessió extraordinària de data 9 de juliol de 2024, dict la següent

Resolució

1. Nomenar el senyor Marco A. Alarcón Zamora, amb DNI ***6812**, gerent de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC). La relació laboral del senyor Alarcón Zamora amb l'IBISEC s'ha de regir pel que disposa l'article 8.1 dels Estatuts d'aquest ens públic; l'article 21 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i a la normativa concordant.

2. Comunicar aquesta Resolució al Consell de Govern als efectes indicats al darrer paràgraf del punt 1 de l'article 21 esmentat de la Llei 7 /2010.

3. Disposar que el nomenament tengui efectes a partir de la data de la signatura del contracte d'alta direcció que s'ha de subscriure d'acord amb el Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost, pel qual es regula la relació laboral d'alta direcció, i l'Acord del Consell de Govern de 9 de març de 2001, sobre la formalització de contractes d'alta direcció a les empreses públiques dependents de l'Administració de les Illes Balears.

4. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (9 de juliol de 2024)

El conseller d'Educació i Universitats i president de l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius Antoni Vera Alemany