Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 438882
Nomenament de personal funcionari de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vista la Resolució 256 del dia 21 de març de 2023 on es va nomenar al Sr. Alberto Vaquero Moll com a funcionari en pràctiques d'Administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local d'aquest Ajuntament, amb efectes del dia 20 de Març de 2023 i fins que duri aquesta situació, segons l'article 177 del Decret 55/2017 de 15 de Desembre.

Atès que el Sr. Alberto Vaquero Moll ha realitzat la totalitat de les seves pràctiques, iniciades el 5 de juliol de 2023 fins el 3 de Setembre de 2023, les ha continuat el 7 de novembre de 2023 i fins complir el període reglamentari de 6 mesos, tal i com s'estableix a la base onzena de la resolució de l'aprovació Bases específiques de la convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera una plaça vacant de la categoria de policia local.

Atès que el policia, abans esmentat, va finalitzar les pràctiques el dia 10 de març de 2024.

Atès que s'ha emès informe final d'avaluació de les pràctiques per part del Cap de Policia en data 15 de març de 2024.

Atès que s'estava pendent de l'aprovació per part de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) de la superació del procés selectiu, inclòs el període de pràctiques.

Atès que el 3 d'abril de 2024, es va enviar a l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) la documentació referent a les pràctiques del Sr. Alberto Vaquero Moll perquè el Tribunal Qualificador del procés selectiu avaluï el resultat de les valoracions rebudes.

Atès que s'ha aprovat per part de l'EBAP, i s'ha publicat al BOIB número 89 de 6 de juliol de 2024, la superació del procés selectiu per part del Sr. Alberto Vaquero Moll, agent de la policia de l'Ajuntament des Mercadal.

Es fa públic que mitjançant la Resolució de batlia que s'indica al llistat s'ha procedit a efectuar els nomenament del personal funcionari que s'assenyala a continuació:

NR. RESOLUCIÓ

DATA

NOM I COGNOMS

DNI

PLAÇA

2024/PRE/0000676

10/07/24

ALBERTO VAQUERO MOLL

***410**

POLICIA LOCAL

El termini de presa de possessió s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB i serà de tres dies hàbils.

 

(Signat electrònicament: 11 de juliol de 2024)

El batlle Joan Palliser Riudavets