Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 438864
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica i microeòlica adreçada a persones físiques dins el Programa Operatiu FEDER 2021-2027 (FOTOPAR 2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023, en el BOIB núm. 164, es va publicar la Resolució del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia de 22 de desembre de 2023 per la qual per la qual s'aprova, mitjançant el procediment de despesa anticipada, la convocatòria pública de subvencions per a l'any 2024 per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica i microeòlica adreçada a persones físiques dins el Programa FEDER 2021-2027.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

FOTOPAR24-1155/2024

SWIDERSKI GALBIS, CARLOS RAFAEL

***5563**

- Certificats d'obligacions tributàries amb l'Estat, la CAIB i la Seguretat Social: És necessari acreditar documentalment que el titular està al corrent d'obligacions Seguretat Social.

- Memòria tècnica amb pressupost detallat de les actuacions (document normalitzat 2): El document 2 presentat ha d'estar signat digitalment per l'instal·lador habilitat. Aclarir a l'apartat de dades de l'autoconsum elèctric la quantitat exacte de plaques instal·lades en aquesta actuació i la seva potència unitària (kWp)

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 8 de juliol de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez