Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 437670
Decret de la batlia presidència, núm. 2484/2024, de 8 de juliol de canvi de delegacions de les àrees de patrimoni i activitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Sra. Batlessa Presidenta d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres, ha adoptat el Decret, núm. 2484/2024, de 8 de juliol, que literalment diu així:

Vist el Decret núm. 1631/2023 de data 19 de juny de 2023, d'establiment de les àrees de gestió de l´organització municipal i atorgament de les delegacions genèriques als regidors.

Vist el Decret núm. 2666/2023 de data 5 d'octubre de 2023, el qual era objecte d'una major especificació de l'anterior decret número 1631/2023

Atès que en el Decret 1631/2023 el Servei de protecció i manteniment del Patrimoni Històric i cultural estava delegat a la Regidora de l'Àrea de Serveis Generals i Patrimoni Sra. Laura Monedero Garcia.

Atès que en el referenciat decret anterior les llicències d'activitats i expedients sancionadors en matèria d'activitats estaven delegades a la Regidora del area d'urbanisme, activitats i ocupació de via publica Sra. Beatriz Casanova Fuentes

En aras d' obtener una major eficiència es fa necessària una redistribució a causa de la càrrega de treball existent en aquests departaments.

En ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent RESOLC:

PRIMER:

Procedir a modificar el punt 4 del decret 1631/2023 quedant redactat així:

4T) ÀREA D´URBANISME i PATRIMONI.

REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA: LA TERCERA TINENT DE BATLIA SRA. BEATRIZ CASANOVA FUENTES.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Planejament urbanístic.
  • Llicències urbanístiques que comprèn l'atorgament de llicències: parcel·lacions, segregació o divisió de terrenys i finques, de connexió als xarxes d'aigua potable i de clavegueram, comunicacions prèvies, llicències de primera ocupació.
  • Servei de protecció i manteniment del Patrimoni Històric i Cultural.
  • Ocupació de vies públiques per obres.
  • Adopció de mesura cautelar de suspensió de l´article 187 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d´Urbanisme de les Illes Balears.

SEGON:

Procedir a modificar el punt 9 del decret 1631/2023 quedant redactat així:

9È) ÀREA DE SERVEIS GENERALS i ACTIVITATS

REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA: SRA. LAURA MONEDERO GARCIA.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Arxiu General i auxiliars, (urbanisme i altres de nova creació), i biblioteques municipals.
  • Informàtica Municipal que compren serveis tecnològics, infraestructura i projecte de modernització local.
  • Oficina municipal d'Estadística, que compren gestió de padró municipal d'habitants i cens de població.
  • Oficina Municipal del Servei d'Atenció al Ciutadà i Registre General d'Entrada de Documents.
  • Llicències d'activitats i expedients sancionadors en matèria d'activitats.
  • Inventari de Bens i Drets municipals.
  • Serveis Comunitaris i cementeris.
  • Ocupació vía pública sense obres.

SEGON. - Els nomenaments i delegacions acordades es notificaran personalment als designats, i es publicaran al BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent a la signatura d'aquesta Resolució.

TERCER. - Queden sense efecte els Decrets i Resolucions anteriors que s'oposin o contravinguin el contingut del present Decret.

QUART. - Del present Decret se'n donarà compte al Ple de la Corporació a la primera sessió que celebri.

El qual es fa públic pel seu coneixement en general.

 

(Signat electrònicament: 8 de juliol de 2024

La batlessa-presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)