Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

EMPRESA MUNICIPAL DE SERVEIS 2002 SLU

Núm. 437443
Resolució del Sr. batle de l’Ajuntament de Pollença i president de l’Empresa Municipal de Serveis 2002 SLU d’adjudicació de llocs de treball a les persones aspirants que han superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs excepcional de mèrits de personal laboral fix, categoria/especialitat oficial 2ª picapedrer d’EMSER 2002

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 119 es va publicar el conveni signat amb l'ajuntament de Pollença pel qual el Consell de Mallorca s'encarregava de l'aprovació de les bases, la convocatòria i la gestió dels processos d'estabilització de l'ocupació temporal que estableix la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació  pública,  que deriven de les ofertes d'ocupació pública aprovades per l'esmentat  ajuntament de Pollença (BOIB núm.65/2022  i 68/2022 relatiu a EMSER 2002 SLU)

2. Per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022), modificada per Resolució del conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública de data 24 de gener de 2023 i de data 8 de febrer de 2023 (BOIB núm. 13, de 28 de gener de 2023 i BOIB núm. 19, de data 11 de febrer de 2023), i per Resolució de la consellera executiva d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 30 d'agost de 2023),) es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com a personal laboral fix del grup AP, de l'Empresa Municipal de Serveis 2002 slu.

En aquesta resolució es varen convocar 1 places de la categoria de Oficial 2ª picapedrer a l'Empresa Municipal de Serveis 2002 slu

3. Per Acord del tribunal qualificador competent d'aquest procés selectiu d'estabilització, un cop concloses la revisió i baremació dels mèrits dels aspirants, es va publicar, al tauler electrònic d'anuncis i a la seu electrònica del Consell Insular de  Mallorca en data de 6 de febrer, la llista definitiva de puntuacions obtingudes per les persones aspirants, amb aplicació dels criteris de desempats i la resolució de les al·legacions formulades a la llista provisional de puntuacions, així com el llistat de llocs corresponents a l les places convocades, donant un termini de 7 dies hàbils per comunicar l'ordre de preferència dels llocs oferts.

4. De conformitat amb el punt 8.8 de les bases específiques de la convocatòria, un cop assignats els llocs de treball oferts, el tribunal ha d'elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció pública la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu de concurs de mèrits, amb assignació de llocs de feina , desglossada, en el seu cas, per torns d'accés.

En data 07 de març de 2024 el tribunal qualificador competent del procediment selectiu ha acordat elevar al conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública l'Acord amb la proposta de persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a l'ingrés com a personal laboral fix, oficial 2ª picapedrer, i d'assignació de llocs de feina, per torn d'accés, d'acord amb el tràmit de manifestació d'ordre de preferències efectuat, per a la seva contractació com a personal laboral fix, la qual conté tantes persones aprovades com el nombre de places convocades. En el cas de que una persona aspirant no hagués efectuat el tràmit, el lloc de treball ha estat assignat d'ofici.

5. En data 1 de juliol de 2024 el conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca ha dictat una resolució per aprovar la llista definitiva de persones aspirants que han superat el procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a la seva contractació com a personal laboral fix del subgrup AP de entre altres, l'Empresa Municipal de Serveis 2002 slu, amb assignació de llocs de feina per torns d'accés.

6. D'acord amb el punt 9 de les bases específiques del procediment aquesta empresa ha d'adjudicar els llocs de treball a les persones que han superat el procés selectiu, les quals han de se contractades com a personal laboral fix de la categoria oficial 2ª picapedrer.

7. El termini per a la presa de possessió de la plaça s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB de la resolució de nomenament i adjudicació del lloc de treball , i serà de tres dies hàbils , sens perjudici de l'aplicació del que disposa el paràgraf segon de l'article 37 del Decret 27/1994.

8. En data de 5 de juliol de 2024, s'ha emès informe favorable del departament de personal de l'Ajuntament de Pollença

 

Fonaments de dret 

1. L'article 91.1  de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local

1. L'article 68 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears

2. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

3. La llei 20/2021 de 28 de desembre de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en la ocupació pública

4. La llei  4/2022, de  28 de juny  de consells Insulars

5. L'article 4 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears

6. La Resolució del conseller d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 158, de 6 de desembre de 2022) modificada per Resolució de la consellera d'Hisenda i Funció Pública de data 29 d'agost de 2023 (BOIB núm. 121, de 31 d'agost de 2023), es va aprovar la convocatòria del procés selectiu pel sistema excepcional de concurs de mèrits per a l'ingrés com com a personal laboral fix, dels Ajuntaments.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. ADJUDICAR el lloc de treball oficial 2ª picapedrer, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquesta resolució, a les persones aspirants que han superat el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs excepcional.

2. CONTRACTAR, com a personal laboral fix, amb la categoria/especialitat oficial 2ª picapedrer de l'Empresa Municipal de Serveis 2002 SLU, a les persones aspirants que han superat el procediment selectiu  d'estabilització pel sistema de concurs excepcional per a la convocatòria d'aquestes places, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquesta resolució.

3. ORDENAR la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. La signatura del contracte del lloc adjudicat s'ha d'efectuar en el termini de 3 dies hàbils, comptat a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les illes Balears.

Abans de la signatura del contracte del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

Peu de recurs-

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, i de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, i 8, 45 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, es podrà interposar un dels següents recursos:

a) Amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant el mateix òrgan que va dictar l'acte recorregut, en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació.

La interposició del recurs, excepte en els casos en què una disposició estableixi el contrari, no suspendrà l'execució de l'acte impugnat, de conformitat amb el que es disposa en l'article 117 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Si transcorregués un mes des de l'endemà al de la interposició del recurs de reposició sense que aquest hagi estat resolt, podrà entendre que ha estat desestimat i interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós  administratiu de Palma, en qualsevol moment, a comptar des de l'endemà al de la desestimació presumpta.

b) Recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma, dins del termini de dos mesos comptats des de l'endemà al de la recepció d'aquesta  notificació.

En cas d'optar pel recurs potestatiu de reposició no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que estimi procedent.

 

ANNEX 1 ADJUDICACIÓ DE LLOCS DE TREBALL A LES PERSONES ASPIRANTS QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS EXCEPCIONAL DEL GRUP AP, CATEGORIA/ESPECIALITAT OFICIAL 2ª PICAPEDRER DE L'EMPRESA MUNICIPAL DE SERVEIS 2002 SLU

 Torn lliure ordinari

1

Nº REF./ LLOC

NOM LLOC

UNITAT

SUBGRUP

PLANAS GELABERT ANTONIO

12

Oficial 2ª picapedrer

Sense adscripció

AP

 

Pollença, (signat electrònicament: 10 de juliol de 2024)

El batle-president de l'Empresa Municipal Martí X. March Cerdà