Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 436575
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu número 381/2024 seguit pels tràmits del procediment ordinari davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La senyora Paula Argente del Castillo Rodríguez  va interposar un recurs contenciós administratiu (PO 381/2024, tramitat al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears) contra la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es nomena personal estatutari fix i s'adjudiquen places a les persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'anàlisis clínics del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. De manera directa o indirecta aquest recurs pot resultar rellevant per a diverses persones que podrien tenir la condició d'interessades en el procediment.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Citar les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat per la senyora Paula Argente del Castillo Rodríguez contra la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es nomena personal estatutari fix i s'adjudiquen places a les persones que han superat per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'anàlisis clínics  del Servei de Salut de les Illes Balears, perquè es puguin personar com a demandades davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de nou dies, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 9 de juliol de 2024)

La directora de Recursos Humans Per delegació de signatura del director general de Servei de Salut  de 10/01/2024, que té delegada la competència de la consellera de Salut (BOIB. 112, de 12/08/2023) (Margarita Bujosa Pocoví)