Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 434251
Resolució de la directora del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears de 9 de juliol de 2024 per la qual s’aprova la llista definitiva d’admesos i exclosos a la convocatòria d’un lloc de feina laboral fixe de bibliotecari/a pel Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs-oposició i s’aprova la llista provisional de mèrits al·legats en la declaració responsable

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears de 20 de maig de 2022 es va aprovar l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022 que, es va publicar al BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022. En aquesta oferta pública s'oferí:

— una plaça vacant de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda almenys en els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2020, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. En data 27 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB la resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, mitjançant la qual s'aprovà la convocatòria específica d'aquesta plaça.

3. Havent-se detectat una sèrie d'errades en la resolució de 27 de desembre de 2022, en el BOIB núm. 18 de 9 de febrer de 2023 es va publicar la seva correcció, per establir com a requisit per poder presentar-se a la convocatòria:

  • Tenir reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

4. Una vegada redactades i publicades les bases de la convocatòria al BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022, es va procedir a la designació de l'òrgan de selecció d'acord amb la base 6.1 de la convocatòria, publicat al BOIB núm. 30, de 29 de febrer de 2024.

5. En data 4 de maig de 2024 es va publicar al BOIB núm. 59 la modificación de l'òrgan de selección mitjançant la Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) de 18 d'abril de 2024 per la qual es designa l'òrgan de selecció per els processos selectius d'estabilització mitjançant concurs oposició per l'accés com a personal fix de l'EHIB.

6. En data 27 de juny de 2024 es va publicar al BOIB núm. 85 la Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears de 25 de juny de 2024 per la qual s'aprova la llista provisional d'admesos i exclosos a la convocatòria d'un lloc de feina laboral fixe de bibliotecari/a pel Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs-oposició.

7. Una vegada finalitzat el termini previst en el punt 4.c) de les bases reguladores la convocatòria perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències o aportin la documentació preceptiva, s'ha d'aprovar i publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses de les proves selectives abans esmentades, així com la llista provisional de mèrits al·legats en la declaración responsable (autobaremació).

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 26.l de l'Acord del Consell de Direcció del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, d'1 de desembre de 2020, pel que s'aprova la modificació dels Estatuts del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

4. Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

Per tot això dict la següent

Resolució

Primer. Aprovar la llista definitiva d'admesos i exclosos següent:

  • Relació definitiva de sol·licituds admeses:

Candidat

Isabel Pérez-Herrero Sotos

  • Relació definitiva de sol·licituds excloses:

Candidat

-

Segon. Declarar decaiguts en el seu dret al tràmit d'esmena les persones que no hagin presentat esmena a la seva exclusió en el termini concedit per la Resolució de 25 de juny de 2024, per la qual es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses.

Tercer. Aprovar la llista provisional de mèrits al·legats en la declaració responsable següent:

NOM

PUNTS

Isabel Pérez-Herrero Sotos

18,63494

Les persones aspirants disposen d'un termini de set dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la llista provisional de mèrits, per esmenar el defecte de la declaración responsable.

Quart. Publicar aquestes llistes al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de la seu del Consorci EHIB (l'edifici Arxiduc Lluis Salvador, campus UIB, carretera Valldemossa 7,5 km, 07122 Palma i a la pàgina web del Consorci EHIB (www.ehib.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Turisme, Cultura i Esports en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució, d'acord amb els articles 8.2. 10.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sens perjudici que la persona interessada en pugui interposar qualsevol altre que consideri procedent.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (9 de juliol de 2024)

La directora gerent de l'EHIB Maria Llompart Bibiloni