Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 433745
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s’aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb expressió de la causa d’exclusió, de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 19 de desembre de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 19 de desembre 2022, s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

2. Mitjançant la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 3 de març de 2023, es va aprovar la llista provisional de persones admeses i excloses, amb expressió de la causa d'exclusió, de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 19 de desembre de 2022 (BOIB núm. 29, de 7 de març de 2023).

3. S'han tramès, per part del Servei de Valoració i Orientació de la Discapacitat i la Dependència, els informes d'aptitud per a l'accés, promoció interna, i provisió de llocs de feina de persones amb discapacitat a la funció pública al cos facultatiu subaltern especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual. De resultes d'aquests informes, algunes de les persones admeses provisionalment no compleixen el requisit de tenir l'aptitud per poder participar en aquesta convocatòria, amb la qual cosa han de ser excloses definitivament, previ tràmit d'audiència.

4. Una vegada finalitzat el termini previst en la base 7.1 de les bases generals perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències o aportin la documentació preceptiva, i d'altra banda, amb relació als informes d'aptitud tramesos pel Servei de Valoració i Orientació de la Discapacitat i la Dependència, previ tràmit d'audiència, les persones interessades han presentat al·legacions, sol·licitant revisió dels informes d'aptitud per a l'accés al cos facultatiu subaltern especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual.

5. En data 2 i 3 de juliol s'han tramès, per part del Servei de Valoració i Orientació de la Discapacitat i la Dependència, nous informes de les persones admeses provisionalment i que han presentat al·legacions. De resultes d'aquests informes es confirma que no resulta acreditat el compliment del requisit específic de discapacitat intel·lectual, amb la qual cosa han de ser exclosos definitivament.

6. Una vegada resoltes les esmentades al·legacions i reclamacions s'ha d'aprovar i publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses de les proves selectives esmentades, amb indicació del lloc i data de realització del primer exercici.

7. El Tribunal Qualificador de les proves selectives per accedir, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual, ha formulat la proposta del dia, hora i lloc de realització del primer exercici de les proves selectives esmentades, en compliment del que es disposa en el punt 9.4 de les bases generals de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. L'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 36/2004, de 16 d'abril, pel qual es regula l'accés, la promoció interna i la provisió de llocs de treball de persones amb discapacitat a la funció pública de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 19 de desembre de 2022, per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els exercicis, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 165, de 20 de desembre de 2022).

7. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 12 de gener de 2023 de correcció d'errades de la convocatòria, les bases, els exercicis, i el barem de mèrits de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 8, de 17 de gener 2023).

Per tot l'anterior dict la següent,

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses en la convocatòria objecte d'aquesta Resolució, en els termes que estableix l'annex 1.

L'admissió de les persones aspirants a participar en el procediment selectiu queda condicionada al compliment dels requisits i condicions generals i específiques que s'estableixen en les bases generals i específiques per participar en les proves selectives convocades, d'acord amb els requisits al·legats en la sol·licitud i en la declaració responsable. El fet de constar en la llista de persones admeses no implica el reconeixement a les persones interessades que es compleixen els requisits per participar en aquesta convocatòria.

2. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses en la convocatòria objecte d'aquesta Resolució, amb indicació de les causes d'exclusió, en els termes que estableix l'annex 2. Els informes d'aptitud per a l'accés, promoció interna, i provisió de llocs de feina de persones amb discapacitat a la funció pública al cos facultatiu subaltern especialitat auxiliar de suport, corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual es poden consultar en la seva carpeta ciutadana.

3. Aprovar, a proposta del Tribunal Qualificador, la data, l'hora i el lloc de realització del primer exercici de les proves selectives pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual, i convocar les persones aspirants admeses, en els termes que estableix l'annex 3.

4. Declarar decaiguts en el seu dret al tràmit d'esmena les persones que no hagin presentat esmena a la seva exclusió en el termini concedit per la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat de 3 de març de 2023, per la qual es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses.

5. Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el Portal de l'Opositor (oposicions.caib.es), i a la Seu Electrònica de la CAIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

(Signat electrònicament: 8 de juliol de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torren

 

ANNEX 1 LLISTA DEFINITIVA DE PERSONES ASPIRANTS ADMESES

 

Cos facultatiu subaltern (auxiliar de suport 2%)

Mallorca torn lliure

NOM

DNI

 

A. B., X.

***8022*

 

A. V., D.

***3337*

 

B. A., T.

***8725*

 

B. B., M.

***3681*

 

B. C., C.V.

***3568*

 

B. R., A.

***9474*

 

B. R., P.L.

****7111

 

C. A., R.

***6377*

 

C. E., J.

***8561*

 

C. S., A.M.

***9446*

 

C. V., J.M.

***6527*

 

D. L., C.

***1120*

 

D. R., I.

***8527*

 

G. B., A.

***7966*

 

G. P., M.

***3678*

 

G. V., G.

***7196*

*Admissió condicionada

J. R., C.

***6725*

 

M. M., O.B.

***4786*

 

M. P., M.C.

***8016*

 

M. R., N.

***9706*

 

N. G., C.

***7382*

 

P. S., E.

***8397*

 

P. S., L.

***8190*

 

R. E., L.

***2702*

 

R. L., N.

***7495*

 

R. M., W.

***2458*

 

R. R., M.I.

***1714*

 

S. C., G.

***9749*

 

S. G., B.

***5756*

 

S. M., M.E.

***2288*

 

S. S., J.A.

***3904*

 

V. P., M.

***1527*

 

 

 

​​​​​​​ANNEX 2 LLISTA DEFINITIVA DE PERSONES ASPIRANTS EXCLOSES

Cos facultatiu subaltern (auxiliar de suport 2%)

Mallorca torn lliure

NOM

DNI

MOTIU EXCLUSIÓ

D. P., D.

***7291*

NO COMPLEIX ELS REQUISITS ESPECÍFICS DE DISCAPACITAT

F. R., F.M.

***6111*

FUNCIONARI DE CARRERA DEL MATEIX COS / ESCALA / ESPECIALITAT

G. G., N.

***3903*

FUNCIONARI DE CARRERA DEL MATEIX COS / ESCALA / ESPECIALITAT

G. M., R.

***5961*

NO COMPLEIX ELS REQUISITS ESPECÍFICS DE DISCAPACITAT

L. F., A.

***9301*

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA AL NO QUEDAR ACREDITADA LA DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

P. F., R.

***8648*

FUNCIONARI DE CARRERA DEL MATEIX COS / ESCALA / ESPECIALITAT

P. P., J.

***2311*

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA AL NO QUEDAR ACREDITADA LA DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

R. N., E.

***6355*

FUNCIONARI DE CARRERA DEL MATEIX COS / ESCALA / ESPECIALITAT

R. T., M.D.M.

***3903*

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA AL NO QUEDAR ACREDITADA LA DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

S. L., M.D.C.

***3961*

NO COMPLEIX ELS REQUISITS ESPECÍFICS DE DISCAPACITAT

T. B., P.

***4390*

CERTIFICAT D'APTITUD NO APTE PER A LES FUNCIONS DEL LLOC DE FEINA AL NO QUEDAR ACREDITADA LA DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

 

ANNEX 3 Data, hora i lloc de realització del primer exercici de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos facultatiu subaltern, escala de suport instrumental, especialitat auxiliar de suport corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears​​​​​​​

Primer exercici del cos facultatiu subaltern corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual

Data: 27 de juliol de 2024

Horari: Es publicarà en un proper comunicat al Portal de l'Opositor

Lloc: Mallorca es durà a terme al Campus de la UIB - Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos - Carretera de Valldemossa, km 7.5, Nord, 07122, Palma