Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 428149
Acord del Consell de Govern de 5 de juliol de 2024 pel qual es disposa el nomenament de la directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21.1 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Govern, per mitjà d'un acord, el nomenament i el cessament de les persones titulars de la gerència i els altres òrgans unipersonals de direcció dels organismes autònoms. El nomenament i el cessament s'han de fer a proposta de la persona titular de la conselleria d'adscripció de l'ens, oït prèviament l'òrgan col·legiat superior de direcció de l'ens, i s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini màxim de deu dies.

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears es va crear mitjançant la Llei 7/2000, de 15 de juny, com a organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

L'article 11.2 del Decret 22/2022, de 24 de juliol, pel qual s'aprova el Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears preveu que el nomenament del càrrec de director o directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears s'ha de dur a terme mitjançant un acord del Consell de Govern, a proposta de la persona titular de la conselleria d'adscripció que tengui atribuïdes les competències de direcció de les polítiques actives d'ocupació, oït prèviament el Consell de Direcció, i té la consideració d‘alt càrrec.

Actualment, de conformitat amb el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), les competències en matèria de treball estan atribuïdes a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

En la sessió extraordinària del Consell de Direcció 4/2024, de 2 de juliol de 2024, s'informa de la proposta de nomenament de la senyora María de la Luz Moreno Romero, com a directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Per això, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Empresa, Ocupació i Energia, en la sessió de dia 5 de juliol de 2024 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent

Primer. Nomenar la senyora María de la Luz Moreno Romero, directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, que tendrà efectes en la data que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 5 de juliol de 2024

El secretari del Consell de Govern Antoni Costa Costa (Per suplència d'acord amb l'article 3.2 del Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears)