Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 427064
Rectificació de les bases específiques per a la selecció i provisió definitiva d’una plaça de tècnic/tècnica mitjà/mitjana de medi ambient

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En reunió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de data 21 de juny de 2024, es va acordar:

PRIMER. APROVAR la rectificació de les bases específiques per a la selecció i provisió definitiva d'una plaça de tècnic/a mitjà/mitjana de medi ambient, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de l'any 2021, pel torn de promoció interna, mitjançant el sistema de concurs oposició, publicades en el BOIB núm. 2, de 5 de gener de 2023 en els següents termes:

“Allà on diu:

(...)

1. Objecte i normes generals

1.1. L'objecte d'aquesta convocatòria es cobrir, pel torn de promoció interna i mitjançant el sistema de concurs oposició, una plaça de tècnic/tècnica mitjà/mitjana de Medi Ambient, vacant a la plantilla de personal funcionari, pertanyent a l'escala d'Administració Especial, subescala tècnica, grup A, subgrup A1, dotada pressupostàriament, corresponent a l'Oferta d'ocupació pública de l'any 2021 (Butlletí Oficial de les Illes Balears –BOIB- núm. 157, de 13 de novembre de 2021).

(...)

Ha de dir:

(...)

1. Objecte i normes generals

1.1. L'objecte d'aquesta convocatòria es cobrir, pel torn de promoció interna i mitjançant el sistema de concurs oposició, una plaça de tècnic/tècnica mitjà/mitjana de Medi Ambient, vacant a la plantilla de personal funcionari, pertanyent a l'escala d'Administració Especial, subescala tècnica, grup A, subgrup A2, dotada pressupostàriament, corresponent a l'Oferta d'ocupació pública de l'any 2021 (Butlletí Oficial de les Illes Balears –BOIB- núm. 157, de 13 de novembre de 2021).

(...)"

SEGON. PUBLICAR aquesta rectificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Eivissa, (signat electrònicament:4 de juliol de 2024)

El secretari general Pedro Bueno Flores