Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 427034
Mitjançant el Decret de Presidència 28/2024, de data 27 de maig de 2024 s’ha nomenat el tribunal qualificador en el marc del procés selectiu per cobrir les places vacants de personal laboral del Patronat per a la Gestió i el Funcionament de l'Escola de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, pel sistema de concurs extraordinari de mèrits i pel sistema de concurs oposició que consta dins l’oferta d’ocupació pública per l’estabilització de personal temporal de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

«PRIMER. NOMENAR el següent personal del Consell Insular d'Eivissa com membres del tribunal qualificador en el marc del procés selectiu per cobrir les places vacants de personal laboral del Patronat per a la Gestió i el Funcionament de l'Escola de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, pel sistema de concurs extraordinari de mèrits i pel sistema de concurs oposició que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal de 2022 per a la totalitat de les 16 places vacants (13 pel sistema de concurs extraordinari de mèrits i 3 pel sistema de concurs oposició):

- Sra. Elena Riera Costa, amb DNI núm. *914-E, tresorera, grup A, subgrup A1, com a presidenta titular.

- Sr. Pedro Bueno Flores, amb DNI núm. *107-W, secretari general, grup A, subgrup A1, com a president suplent.

- Sr. Fernando Gelabert González, amb DNI núm. *706-P, tècnic d'Administració General, grup A, subgrup A1, com a secretari titular.

- Sr. Mariano Yepes Tur, amb DNI núm. *502-H, tècnic d'Administració General, grup A, subgrup A1, com a secretari suplent.

- Sra. Marta Díaz Pascual, amb DNI núm. *067-E, lletrada, grup A, subgrup A1, com a vocal titular.

- Sr. Agustín Goerlich López, amb DNI núm. *937-F, tècnic d'Administració General, grup A, subgrup A1, com a vocal suplent.

SEGON. PUBLICAR aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en el Tauler d'anuncis de l'Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa la designació de les persones titulars i suplents que formaran part del tribunal qualificador».

 

Eivissa, 4 de juny de 2024

El secretari general del Consell Insular d'Eivissa i secretari del Patronat per a la Gestió i el Funcionament de l'Escola de Turisme del Consell Insular d'Eivissa Pedro Bueno Flores