Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 424951
Nomenament personal funcionari de carrera categoria Oficial 1ª brigada d'obres i serveis, procés d'estabilització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA

A la vista dels següents antecedents:

-Acord de dia 28 de novembre de 2022 de la Junta de Govern Local aprovant la convocatòria i les bases reguladores per cobrir 3 places d'Oficial 1ª brigada obres i serveis, per concurs oposició extraordinari, funcionari de carrera, d'acord amb el procés d'estabilització temporal segons la Llei 20/2021 de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, i Acord de dia 14 de desembre de 2022 de la Junta de Govern Local aprovant la correcció d'errors.

-Bases reguladores publicades en el BOIB núm. 156 de dia 1 de desembre de 2022 i correcció d'errors en el BOIB núm. 166 de dia 22 de desembre de 2022.

-Anuncis en el BOE número 15 de dia 18 de gener de 2023 i número 24 de dia 28 de gener de 2023.

-En data 24 de maig de 2024 el tribunal qualificador del procediment selectiu va acordar elevar a la batlia l'Acord de proposta de persones aspirants que varen superar el procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs-oposició per a l'ingrés com a personal funcionari de carrera, de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe personal d'oficis, grup C2, categoria oficial 1ª brigada obres i serveis.

-D'acord amb els punts 14.2 i 14.3 de les bases específiques del procediment, la presidència de la Corporació ha de dictar la resolució mitjançant la qual aprova la llista definitiva de persones aspirants que han superat l'esmentat procés selectiu per concurs-oposició, i posterior nomenament com a personal funcionari de carrera del cos, escala, i especialitat corresponent d'aquest Ajuntament. La pressa de possessió s'haurà d'efectuar en el termes legalment previstos.

De conformitat amb l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local; l'article 136 del Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local aprovat per Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril; i l'article 7 del Reial decret 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris de l'Administració Local,

 

RESOLC

PRIMER. Nomenar el personal funcionari de carrera de l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe personal d'oficis, grup C2, categoria oficial 1ª brigada obres i serveis, a les persones aspirants que han superat el procediment selectiu d'estabilització pel sistema de concurs-oposició excepcional per a la convocatòria d'aquestes places, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document. La data d'efectes del present nomenament és a dia 1 de juliol de 2024.

SEGON. Adjudicar els llocs de treball corresponent, d'acord amb el que s'indica a l'annex 1 d'aquest document, a les persones aspirants que han superat el procediment selectiu d'estabilització pel sistema de concurs-oposició excepcional.

TERCER. Publicar la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes oportuns. Les persones nomenades disposaran d'un termini de tres dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació, per al jurament o promesa i la presa de possessió.

 

 

ANNEX I

NOMENAMENT COM A FUNCIONARI DE CARRERA I ADJUDICACIÓ DEL LLOC DE TREBALL A LES PERSONES QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA DE CONCURS-OPOSICIÓ EXCEPCIONAL A L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA SERVEIS ESPECIALS, CLASSE PERSONAL D'OFICIS, GRUP C2, CATEGORIA OFICIAL 1ª BRIGADA OBRES I SERVEIS

 

Nom i Llinatges

Nº Ref/Lloc segons RPT

Unitat

CE

Subgrup

Bartolomé Jofre Trías

0.09.014

Brigada d'obres i serveis

30

C2

Juan José Arbona Ameller

0.09.015

Brigada d'obres i serveis

30

C2

Antonio Frías Curiel

0.09.008

Brigada d'obres i serveis

45

C2

 

(Signat electrònicament: 3 de juliol de 2024)

El batle Miguel Nadal Vaquer