Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 422124
Resolució de batlia relativa a l'avocació de competències delegades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que per Resolució de Batlia núm. 2023002687 de data 21 de juny de 2023 es va delegar en el Sr. Tomás Sastre Soler les següents competències:

Manteniment, Entorn Urbà, i Cementiri.

Vist que de dia 27 de juny fins dia 6 de juliol el Sr. Tomás Sastre Soler s'absentarà del municipi per raons personals.

Atès que en virtut de l'establert a l'art. 10 de la Llei 40/2015, de Règim Jurídic del Sector Públic(LLRJSP), les esmentades raons hauran de considerar-se «circumstàncies d'índole tècnica, econòmica, social, jurídica o territorial ho facin convenient».

Vistes les raons exposades es troba convenient avocar les competències delegades en el Sr. Tomàs Sastre Soler en la Batlia com a òrgan delegant en les dates abans exposades.

Atès l'article 116 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, que estableix el següent: “El órgano delegante podrá avocar en cualquier momento la competencia delegada con arreglo a la legislación vigente sobre procedimiento administrativo común.”

En conseqüència, per tot l'exposa,

RESOLC

Primer.- Avocar les competències delegades en el Sr. Tomás Sastre Soler per Resolució de Batlia núm. 2023002687 de data 21 de juny de 2023, de nou en la Batlia Presidència de la Corporació com a òrgan delegant d'aquestes de dia 27 de juny fins a 6 de juliol, ambdós inclosos.

Segon.- Remetre anunci d'aquesta Resolució al BOIB i al Tauler d'anuncis municipal, sense perjudici de l'efectivitat de l'avocació a partir del dia següent d la signatura d'aquesta Resolució.

Tercer- Notificar aquesta resolució als interessats en el procediment, amb anterioritat a la resolució final que es dicti, d'acord amb el disposat a l'art. 10.2 de la Llei 40/2015, de 1 de octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic. Amb aquesta finalitat, se'ls comunicarà que contra l'acord d'avocació no es pot interposar cap recurs, encara que es podrà impugnar en el recurs que, en el seu cas, s'interposi contra la resolució del procediment.

 

(Signat electrònicament: 27 de juny de 2024)

La batlessa Maria Francisca Lascolas Rosselló