Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 419280
Delegació d’atribucions i competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Alcaldia ha emès en data 21 de juny el Decret núm. 2024-2422, que a continuació es transcriu:

“ASSUMPTE: DELEGACIÓ D'ATRIBUCIONS I COMPETÈNCIES A LA REGIDORA, SRA. LOURDES MARÍ TUR.

Mitjançant Decret d'alcaldia núm. 2023-3514, de 13 de setembre de 2023, es va delegar la direcció política amb les competències que corresponen als regidors de l'equip de govern.

Con a conseqüència de la renúncia al càrrec del Sr. Esteban Marí Torres, regidor del PP, a la sessió plenària  feta el 30 de maig de 2024, la Sra. Lourdes Marí Tur, va prendre possessió com a  regidora del PP, per la qual cosa s'ha de procedir a  fer una nova delegació de competències a la regidora que s'ha incorporat com a membre de l'equip de govern.

Fent ús de les atribucions que confereix la Llei i en particular els articles 43 i 44 del RD 2568/86, de 28 de novembre, RESOLC:

1. MODIFICAR el Decret  2023-3514, de 13 de setembre i en conseqüència DELEGAR la DIRECCIÓ POLÍTICA amb les COMPETÈNCIES que s'assenyalen a la regidora que s'indica:

ÀREA ECONOMIA, SECTORS PRODUCTIUS I ESPECIAL DE COMPTES

SRA. LOURDES MARÍ TUR (Delegada de Sant Josep)

Promoció Empresarial  i Transports

Es deleguen les competències que corresponen a l'ajuntament en matèria de mobilitat i transports (relacions amb altres administracions en aquesta matèria), transport urbà, estacionament de vehicles a la via pública i procediments sancionadors de la matèria fins a la resolució del procediment.

Impuls per a la redacció i aprovació dels diferents plans de mobilitat de les zones urbanes del municipi, plans d'activació de l'economia i del sector primari i de l'industria

La delegació efectuada inclou la representació de l'Ajuntament en els actes relacionats amb les anteriors atribucions, així com, la firma de documents de tràmits per presentar davant altres administracions, davant tercers o, de tràmits necessaris per poder executar les competències que en aquesta matèria s'atribueixi per la legislació vigent o futura a l'alcalde.

Resolució d'expedient sancionadors fins a 15.000,00 €, inclosos la resolució dels recursos de reposició contra aquests.

2.- Que es publiqui en el BOIB,  es notifiqui a la persona interessada i se'n doni compte al Ple en la primera sessió que es faci, tot això conforme estableix l'article 44 del RD 2568/86, de 28 de novembre.”

La qual cosa es publica perquè tothom en prengui coneixement.

 

Document signat electrònicament (26 de juny de 2024

L'alcalde Vicente Roig Tur)