Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 415883
Acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s’accepta la donació de mobiliari, valorat en 3.331,96 €, per part de Sarton Canarias, SA, al Servei de Salut de les Illes Balears, i destinació a la sala d’Odontologia de l’Hospital General (Exp. PATRIM 04/2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 4 de abril de 2024 tingué entrada a la Subdirecció de Comptabilitat i Anàlisi la documentació per tramitar l'acceptació de la donació de mobiliari, valorat en 3.331,96 €, feta per Sarton Canarias, SA, a favor del Servei de Salut de les Illes Balears, destinat a la sala d'Odontologia de l'Hospital General. La documentació és la següent:

a) Escrit de data 14 de marc de 2024 de les representants de Sarton Canarias, SA, on s'estableix la donació de mobiliari amb les especificitats següents:

  • Productes IKEA (mobles): 2.121,96 €.
  • Transport: 42,35 €.
  • Material divers i muntatge: 804,65 €.
  • Dissenys i renders 3D: 363,00 €.
  • La donació no necessita material fungible.

b) Informe justificatiu de la necessitat de la donació de mobiliari per part de Sarton Canarias, SA, emès pel subdirector d'Humanització, Atenció a l'Usuari i Formació del Servei de Salut en data 20 de març de 2024.

c) Documentació acreditativa del donant i la seva representació.

d) Render del mobiliari.

2. El 14 de maig de 2024 el director general resolgué iniciar la tramitació per acceptar la donació de mobiliari, valorat en 3.331,96 €, feta per Sarton Canarias, SA, a favor del Servei de Salut de les Illes Balears, destinat a la sala d'Odontologia de l'Hospital General.

3. El 22 de maig de 2024 el subdirector de Comptabilitat i Anàlisi emeté un informe favorable a l'acceptació de la donació.

4. L'article 6.j) del Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els estatuts del Servei de Salut de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Direcció acceptar les donacions a favor del Servei de Salut.

Per tot això, el Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears adopta el següent

ACORD

1. Autoritzar l'acceptació de la donació de mobiliari, valorat en 3.331,96 €, per part de Sarton Canarias, SA, al Servei de Salut de les Illes Balears, amb destinació a la sala d'Odontologia de l'Hospital General.

2. Assenyalar que l'acceptació de la donació no implica assumir cap obligació del Servei de Salut de les Illes Balears envers el donant ni constitueix un incentiu per a la recomanació, compra o venda.

3. Facultar el director general del Servei de Salut per signar tots els documents relatius a la donació que siguin pertinents.

4. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb l'article 41 de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

(Signat electrònicament: 19 de juny de 2024)

El president del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears (Javier Ureña Morales) (per absència, d'acord amb el Decret núm. 39/2006, de 21 de abril)