Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 413195
Acord del Consell de Govern de 28 de juny de 2024 pel qual es nomenen les persones representants del Govern de les Illes Balears al Consorci per al Desenvolupament d’Actuacions de Millora i Construcció d’Infraestructures al Territori de l’Entitat Local Menor de Palmanyola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Acord del Consell de Govern de 20 de maig de 2005 va aprovar la creació del Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola. Mitjançant l'Acord esmentat també es varen publicar els seus estatuts, concretament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de 26 de maig de 2005 (núm. 80).

Posteriorment, mitjançant un acord del Consell de Govern de 12 de febrer de 2010 es va ratificar una modificació dels Estatuts acordada per la Junta Rectora en la sessió extraordinària de 3 de febrer de 2010. Aquesta modificació es va publicar en el BOIB de 20 de febrer de 2010 (núm. 29).

La Junta Rectora del Consorci és l'òrgan col·legiat superior de direcció de l'entitat. L'article 8 dels Estatuts, en la redacció donada per la modificació de l'any 2010, estableix que la Junta Rectora està integrada per la Presidència, que recau en la persona titular de la conselleria a la qual estigui vinculat el Consorci, o la persona en qui delegui; la vicepresidència primera, que recau en el batle pedani de l'entitat local menor de Palmanyola; la vicepresidència segona, que recau en el vocal de la Junta Veïnal de Palmanyola delegat d'Infraestructures; tres vocals, que recauen en dos representants del Govern de les Illes Balears, i un representant de l'entitat local menor de Palmanyola; i, finalment, una Secretaria, que recau en un funcionari de la conselleria a la qual estigui vinculat el Consorci.

D'acord amb el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola està adscrit a la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat (disposició addicional primera en relació amb l'annex 1 del Decret 12/2023).

Mitjançant el Decret 40/2023, de 30 de juny, pel qual es disposa el cessament d'un alt càrrec de la Conselleria de Medi Ambient i Territori de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 89, d'1 de juliol de 2023), i el Decret 42/2023, de 10 de juliol, pel qual es disposa el cessament d'alts càrrecs de la Presidència i de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i es disposa la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears del cessament del personal eventual (BOIB núm. 96, d'11 de juliol de 2023), es va disposar el cessament de les persones que fins aleshores eren les representants del Govern de les Illes Balears en el Consorci de Palmanyola.

Finalment, mitjançant el Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol), es va disposar el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, en la sessió de 28 de juny de 2024, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Nomenar com a representants del Govern de les Illes Balears a la Junta Rectora del Consorci per al Desenvolupament d'Actuacions de Millora i Construcció d'Infraestructures al Territori de l'Entitat Local Menor de Palmanyola les persones següents:

a) La persona titular de la Secretaria General de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat.

b) La persona titular de la Direcció General d'Habitatge i Arquitectura de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat.

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 28 de juny de 2024

El secretari del Consell de Govern Antoni Costa Costa (Per suplència d'acord amb l'article 3.2 del Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears)