Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 407853
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

MOVESIII-2548/2021

ZAFORTEZA DE OLIVES, MERCEDES

***9059**

En el pressupost s'indica un emplaçament del PRVE diferent al del document 5 i del tràmit telemàtic.

MOVESIII-2768/2021

TOMÀS SALOM, JOAN CARLES

***6002**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric, degudament desglossat en partides, amb unitats i preus unitaris. Cal aportar document 5: memòria tècnica pel programa 2, signat pel sol·licitant i l'empresa instal·ladora (falta aquesta última). Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-3115/2021

CARDONA SEGUI, ENRIQUE

***9252**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant

MOVESIII-3642/2021

FERRANDO MARTORELL, ELISA

***2629**

La empresa instal·ladora que apareix a la factura no correspon amb la indicada al document 5

MOVESIII-3828/2021

SANCHO GORDILLO, MANUEL

***5992**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat amb el total de la inversió i ajut sol·licitat pels dos programes. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el document 5 falta el núm RII i la firma de l'empresa instal·ladora

MOVESIII-4127/2021

ROMANO COLOM, JAIME

***7958**

Al pressupost ha de ser detallat, indicant els diferents conceptes instal·lació i punt de recàrrega, amb unitats i preus unitaris i no a tant alçat

MOVESIII-4129/2021

HELMA BUNGARD, CHRISTA

***3931**

El pressupost no está a nom de la sol·licitant, sinó d'una altra persona. El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris, i no a tant alçat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-4140/2021

BUFI RAMON, MARIA

***5687**

Al pressupost falta l'emplaçament de la instal·lació. Les partides de legalització i tràmit subvenció s'han de detallar per separat.

MOVESIII-4200/2021

FIOL SERVERA, ELISA

***7016**

Cal aportar el pressupost/factura per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. (El pressupost no està detallat per partides i preus unitaris i no coincideix amb els imports del document 5 ni amb l'empresa que figura al document 5)

MOVESIII-4226/2021

ARTEMATIC PUERTAS, S.L.U.

***9602**

L'import del pressupost no coincideix amb l'import del document 1 ni amb el del document 4. Tampoc la potència del carregador. Cal que el pressupost estigui desglossat per preus unitaris.

MOVESIII-4258/2021

GIRONA MORALES, JUAN CARLOS

***6983**

En el document 1 cal indicar l'ajuda sol·licitada i si té activitat mercantil i comercial. En el document 8 falta emplenar degudament les dades del sol·licitant

MOVESIII-4282/2021

NICOLAU VAQUER, ANTONI

***3910**

En el document 6 cal emplenar a "denominació" el nom del sol·licitant de l'ajuda, En el document 7 cal emplenar a "denominació" el nom del sol·licitant de l'ajuda, En el document 8 cal emplenar a "denominació" el nom del sol·licitant de l'ajuda.

MOVESIII-5516/2021

SANSO EXPLOTACIONS, SL

***7259**

Cal indicar al document 5 les dades del representant de l'empresa instal·ladora que signa.

MOVESIII-5518/2021

SANSO EXPLOTACIONS, SL

***7259**

Cal indicar al document 5 les dades del representant de l'empresa instal·ladora que signa.

MOVESIII-5742/2021

SANZ DIEZ, DOMINGO JOSE

***5400**

El pressupost no indica el lloc del punt de recàrrega.

MOVESIII-5916/2021

BONAIUTO, SERGIO

***5923**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant, i/o document per poder acarar la signatura, L'import del pressupost no coincideix amb els imports dels documents 1 i 5. El document 5 no està signat per l'empresa instal·ladora que indica el document. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5918/2021

CARDONA CARDONA, JOSE

***3516**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any de titularitat del vehicle per desballestar. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5919/2021

SERRA RIUTORT, GABRIEL

***2514**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora i el sol·licitant.

MOVESIII-5920/2021

PORTVI, S.A.

***0895**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

MOVESIII-5922/2021

CEPSA COMERCIAL PETROLEO SA

***2988**

El sol·licitant no està al corrent de les obligacions tributàries amb l'Agència Tributària estatal. És necessari aportar certificat de l'AEAT acreditant estar al corrent de pagaments pendents. El pressupost presentat és d'un punt de 300kW i tant a la memòria com a la sol·licitud s'indica dos punts de 150kW, aclarir aquesta divergència. Falta document 2: llista de pressuposts. En el document 5 cal emplenar degudament les dades de l'empresa instal·ladora, falta el núm RII, el preu amb i sense IVA i les firmes del sol·licitant i de l'empresa instal·ladora, i indicar el número de punts de recàrrega. Aportar aclariment de situació i quantitat de punts. Les coordenades no són correctes. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5923/2021

CEPSA COMERCIAL PETROLEO SA

***2988**

El sol·licitant no està al corrent de les obligacions tributàries amb l'Agència Tributària estatal. És necessari aportar certificat de l'AEAT acreditant estar al corrent de pagaments pendents. El pressupost presentat és d'un punt de 300kW i tant a la memòria com a la sol·licitud s'indica dos punts de 150kW, aclarir aquesta divergència. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5924/2021

INSTITUTO BALEAR DE LA VIVIENDA

***50001**

Indica tenir activitat econòmica, aclarir si ofereixen béns i serveis en el mercat en els termes de la normativa del pla MOVES III. En el pressupost la potència dels PRVE és de 7kW, però al document 5 s'indica que són de 7.4kW. Aclarir aquesta divergència. El pressupost ha d`'estar desglossat per partides i costs unitaris.

MOVESIII-5925/2021

NADAL COMAS S.L.

***7069**

En el document 1 cal emplenar les dades del representant legal, s'indica que és una empresa però no té activitat mercantil i comercial (aclarir aquesta divergència) i cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Cal aportar escriptures completes. En el document 6 cal emplenar les dades del representant legal. En el document 7 cal emplenar les dades del representant legal. En el document 8 cal emplenar les dades del representant legal.

MOVESIII-5926/2021

GALARCE MELENDEZ, MAKARENA BELEN

***0980**

Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. En el document 6 falta la firma del sol·licitant. En el document 7 falta la firma del sol·licitant. En el document 8 falta la firma del sol·licitant.

MOVESIII-5928/2021

SHERETAT SA

***0137**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció signat pel representant legal de l'empresa (2 mancomunats, segons escriptura societària). És necessari presentar el DNI o NIE del segon representant mancomunat. Cal aportar el document 5 signat també pel representant legal de (2 mancomunats, segons escriptura societària). Cal aportar el document 6 signat pel representant legal de l'empresa (2 mancomunats, segons escriptura societària). Cal aportar el document 7 signat pel representant legal de l'empresa (2 mancomunats. segons escriptura societària). Cal aportar el document 8 signat pel representant legal de l'empresa (2 mancomunats, segons escriptura societària)

MOVESIII-5929/2021

CHRIST ELISA, CORA

***5530**

És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5930/2021

MAS ROIG, GABRIEL

***9298**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5932/2021

AUTENTIC BENET SL

***4028**

El número de compte bancari del document 1 no es correspon amb el núm. de compte del tràmit telemàtic, cal aclarir aquesta divergència. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. L'escriptura aportada és insuficient o incompleta.

MOVESIII-5934/2021

CAPÓ TUGORES, MARGARITA

***9834**

Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-5935/2021

ROMAN MEDINA, ISABEL

***8791**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5946/2021

MAY ESTEBAN, DAVID

***3755**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. S'ha aportat documentació no corresponent a aquest sol·licitant. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. En el cas d'autònoms certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el cas d'autònoms Document 4: declaració de mínimis. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric i ha de figurar el lloc d'emplaçament. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega signat i segellat per l'empresa instal·ladora i amb el núm. de RII. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5948/2021

BAUZA MASCARO, MARIA

***2123**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5949/2021

URIBE HENAO, MANUEL ALBERTO

***7166**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5950/2021

GUARI TORRES, JUAN FRANCISCO

***5765**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7) i ha d'indicar inversió sol·licitada amb IVA del vehicle.

MOVESIII-5951/2021

CABALLERO PUENTE, MANUEL

***5689**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-5953/2021

ALZAMORA SANCHEZ, MIGUEL

***3970**

Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5957/2021

ROTGER VALLES, JUAN ANTONIO

***3447**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5960/2021

BULATE, PETRICA

***9180**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5962/2021

JUAN JUAN, MARGARITA

***7584**

És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5967/2021

MARI TUR, JUAN ANTONIO

***2876**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5973/2021

PAUL FENN, MICHAEL

***9054**

Cal aportar NIE i document acreditatiu del sol·licitant per poder acarar la firma. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 les dades de l'empresa instal·ladora no coincideixen amb l'empresa que firma. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5976/2021

RUIZ CORONADO, PEDRO

***0558**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir a nom del sol·licitant, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5979/2021

COLL MIR, MATEU

***2926**

La documentació aportada no correspon amb el titular d'aquesta sol·licitud. És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5980/2021

PERELLO PASCUAL, ANGELA

***0342**

En el document 1 s'indica que no és autònoma, però sí que té activitat mercantil i comercial. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5983/2021

PLENOIL, S.L.

***2753**

El document 1 ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. Falta DNI del representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Per imports superiors a 40.000€ + IVA, és necessari la presentació de dues ofertes econòmiques addicionals i el document núm. 2. El document 5 ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. En el document 6 cal emplenar degudament l'apartat "Dades del representant legal"i ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. En el document 7 cal emplenar degudament l'apartat "Dades del representant legal"i ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda. En el document 8 cal emplenar degudament l'apartat "Dades del representant legal"i ha d'estar signat pel representant legal de l'empresa sol·licitant de l'ajuda.

MOVESIII-5984/2021

LEGGETT BUTTERFIELD, ELIZABETH JANE

***6694**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Cal aportar certificat d'empadronament. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-5985/2021

TENT CAMPS, FRANCISCO

***9849**

Falta còpia del DNI. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

MOVESIII-5988/2021

ALEMANY FUSTER, SALVADOR

***8574**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5990/2021

MANEIRO AGUDO, ANA BELEN

***5883**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. (Cal aportar document actualitzat)

MOVESIII-5991/2021

SANSO, LUCIANO

***5196**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. l tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-5992/2021

IGLESIAS COSTOYA, DANIEL

***1063**

Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-5997/2021

QUESERIAS BAGUR, S.A.

***0695**

És necessari indicar al document normalitzat 1 de la sol·licitud inversió amb IVA i l'ajut sol·licitada. És necessari presentar el NIF de l'entitat. (CIF actualitzat). Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-6003/2021

MARGINET BARNIOL, RAMON

***0777**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Cal presentar còpia rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-6004/2021

BALEAR DE SERVICIOS EMPRESAS Y DE FORMACION SL

***8195**

Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-6005/2021

ERANOVUM E-MOBILITY SL

***4823**

No indica import de la inversió ni d'ajuda sol·licitada. El pressupost triat no indica el lloc d'emplaçament del punt de recàrrega. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Al document 6 cal emplenar les dades personals del representant de l'empresa. Al document 7 cal emplenar les dades personals del representant de l'empresa. Al document 8 cal emplenar les dades personals del representant de l'empresa.

MOVESIII-6007/2021

FINESTRES MALLORCA SL

***6618**

El document 1 ha d'estar firmat pels dos administradors mancomunats. Cal aportar escriptures completes. L'empresa instal·ladora que apareix al document 5 no coincideix amb la del pressupost. El document 5 ha d'estar firmat pels dos administradors mancomunats El document 6 ha d'estar firmat pels dos administradors mancomunats El document 7 ha d'estar firmat pels dos administradors mancomunats. El document 8 ha d'estar firmat pels dos administradors mancomunats.

MOVESIII-6008/2021

TERRASA MORRO, SEBASTIANA

***6312**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat pel sol·licitant. Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant i té activitat mercantil i comercial (punt 5 ). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada pel sol·licitant. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada pel sol·licitant. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques en relació amb l'execució i actuacions del PRTR (document 8) degudament emplenada i signada pel sol·licitant.    

MOVESIII-6011/2021

BENNASAR MORA, MARIA MAGDALENA

***5046**

És necessari presentar el document 4, declaració d'ajuts de mínimis.

MOVESIII-6013/2021

LLOBERA BERNAT, MATEU

***0335**

Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6017/2021

ROLDAN ARROYO, ANDRES

***7824**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient

MOVESIII-6019/2021

JOSE MARIA, GIBELI FULLANA

***9831**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6020/2021

DIEZ MARTIN, MARIA ESTHER

***6530**

Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6023/2021

MORO ALVAREZ, MANUEL

***0418**

Cal presentar el permís circulació del vehicle desballestat. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar.

MOVESIII-6025/2021

HOTELES TRINIDAD SA

***0301**

Al document 1, segons el poder atorgat, han d'aparèixer i signar com a representants legals de l'empresa dues de les tres persones apoderades. Cal aportar permís circulació del vehicle desballestat. Al document 6, segons el poder atorgat, han d'aparèixer i signar com a representants legals de l'empresa dues de les tres persones apoderades. Al document 7, segons el poder atorgat, han d'aparèixer i signar com a representants legals de l'empresa dues de les tres persones apoderades. Al document 8, segons el poder atorgat, han d'aparèixer i signar com a representants legals de l'empresa dues de les tres persones apoderades.

MOVESIII-6026/2021

INST.ELEC.FOTOVOLTAICAS MCA, S.L.

***9840**

Cal emplenar al document 1 de la sol·licitud el apartat de dades del representant de l'empresa. Cal aportar poders representació de l'empresa. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal emplenar al document 6 l'apartat de dades del representant de l'empresa. Cal emplenar al document 7 l'apartat de dades del representant de l'empresa. Cal emplenar al document 8 l'apartat de dades del representant de l'empresa.

MOVESIII-6032/2021

FUSTER MARTINEZ, JORDI

***5794**

Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-6033/2021

SARAIDUC, PETRONEL

***7728**

És necessari presentar el certificat d'empadronament. Cal aportar permís de circulació vehicle desballestat. Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any.

MOVESIII-6038/2021

PÉREZ SANTAMARÍA, CARLOS

***0623**

Falta emplaçament punt de recàrrega en pressupost, Al document 5 falten dades d'instal·lador i emplaçament instal·lació, i el document ha d'estar signat pel sol·licitant i instal·lador.

MOVESIII-6040/2021

AVILÉS JURADO, TRINIDAD

***6787**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6041/2021

RIERA FONT, ANTONI

***1915**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.

MOVESIII-6042/2021

DUARTE RODRIGUEZ, ANA MARIA

***9377**

És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

MOVESIII-6044/2021

MARQUETA BUENO, RAÚL JOSE

***3233**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6048/2021

PUYALTO-BARCELO INMOBILIARIES SL

***9865**

La persona que apareix com a representant de la sol·licitud no figura com a representant de l'empresa. Cal aclarir aquesta divergència., Cal confirmar que el DNI aportat és el del representant legal de l'empresa. Cal presentar document 6 declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient signat per el representant legal de l'empresa. Cal presentar document 7 declaració principis PRTR signat per el representant legal de l'empresa. Cal presentar document 8 declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques signat per el representant legal de l'empresa.

MOVESIII-6049/2021

SALVIA 2014 SL

***8866**

El pressupost ha de estar a nom de l'empresa. Cal indicar el lloc del emplaçament del punt de recàrrega. El número de RII no és correcte i no correspon a l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-6050/2021

GONZALEZ RODRÍGUEZ, JUAN

***9053**

És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-6051/2021

INSTALACIONES EDILICIAS DE MALLORCA SL

***9451**

És necessari presentar el NIF de l'entitat.

MOVESIII-6052/2021

RIUTORT, TONI

***4221**

Cal aclarir si la subvenció és per a persona física o empresa. En funció d'això tots els documents han de anar o a nom del sol·licitant o a nom de l'empresa. És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.  Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6053/2021

CARRASCO LOBATO, FRANCISCO

***7022**

Cal aportar còpia del rebut de impost de tracció mecànica del darrer any. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6059/2021

GARAU MUNTANER, ANDRÉS

***9527**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR.

MOVESIII-6060/2021

LIN, SHUNZHOU

***2352**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6061/2021

CANFRED SOLUTIONS SL

***7911**

Al document 1 cal indicar l'ajuda sol·licitada. Al pressupost cal indicar les dades del concessionari. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

MOVESIII-6062/2021

PLAYA REAL SA

***0259**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6063/2021

LATORRE QUERALT, MARIA

***6579**

Al document 1 s'indica que és persona física i que sí té activitat econòmica, aclarir divergència si es tracta d'autònom. En cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-6065/2021

NOGUERA DURÁN, ANA CATALINA

***1379**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6066/2021

NIGHFLIGHT CONSTRUCCIONS SLU

***6550**

Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, que ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6068/2021

ZHENG, JOSE

***8006**

Cal aportar el document 1 de sol·licitud degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE del sol·licitant i certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. Cal aportar el document 4 degudament emplenat i signat. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6075/2021

VIVÓ DÍAZ, VÍCTOR

***2922**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitat ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal indicar al document 5 les dades del representant de l'empresa instal·ladora que signa el document. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6076/2021

SEGURA CABANELLAS, FINA

***4614**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6077/2021

SEGURA CABANELLAS, FINA

***4614**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. En el document 5 cal indicar el nom i NIF del representant legal de l'empresa instal·ladora, cal emplenar les coordenades, el preu sense IVA i falta la firma de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6079/2021

SORIA PEREZ, MARIA DEL HENAR

***3285**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6084/2021

LOPEZ BURGOS, MARGARITA

***6406**

Cal aportar el document 1 de sol·licitud del punt de càrrega degudament emplenat i signat.

MOVESIII-6085/2021

LOPEZ BURGOS, MARGARITA

***6406**

La sol·licitud presentada correspon al punt de recàrrega. És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció del vehicle degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6087/2021

BILLON SAIZ, JUAN MANUEL

***1522**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient, signat Falta document 7, declaració principis PRTR, signat. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, signat.

MOVESIII-6090/2021

PEDRO CAPO CASASNOVAS S.L.

***8488**

L'escriptura de constitució de l'empresa no està completa, El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Es recorda que la data de la factura de compravenda ha de ser posterior a la data del registre de la sol·licitud. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Aportar la fitxa tècnica per confirmar la categoria, ja que a la base de dades aquest vehicle està inclòs dins la categoria M1. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6094/2021

POLUBOTKO, IGOR

***3979**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El document aportat es la sol·licitud pagament de la justificació. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6101/2021

PEIRANO, RICCARDO

***7498**

En el document 1 cal emplenar el núm. de compte bancari. Cal aportar còpia del NIE. Cal aportar document acreditatiu per poder acarar la firma. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta la firma de l'empresa instal·ladora.

MOVESIII-6103/2021

CAPO SABATER, MIQUEL

***8888**

És necessari presentar document de la DGT que acrediti que el titular de vehicle desballestat és el sol·licitant de l'ajuda

MOVESIII-6109/2021

BONNIN ROSSELLO, CLARA

***8310**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial, si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte i falta la firma del sol·licitant

MOVESIII-6110/2021

SEBASTIÁN SASTRE, JOSEP CARLES

***4445**

Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6112/2021

BORDOY MONTAÑES, RAFAEL

***6778**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el document 4 cal indicar si té o no concedida cap tipus d'ajuda baix règim de minimis

MOVESIII-6113/2021

FERREO SA

***2586**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI del representant legal de l'empresa. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6114/2021

YORDAN TODOROV, GATEV

***3240**

Cal indicar al document 1 de sol·licitud si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7), també cal indicar les dades específiques (tipus de beneficiari) i cal signar el document. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant (no es por descarregar). Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6115/2021

CERDAN, ENRIC

***2490**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial (punt 7) i cal la signatura. Cal aportar el certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6116/2021

VILLACORTA LAZO, JULIO ALBERTO

***0485**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant té activitat mercantil i comercial (punt 7). És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal que el document 5 estigui signat pel sol·licitant. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

MOVESIII-6118/2021

ALFARO COLL, DAVID MANUEL

***1980**

En el document 1 el núm de compte bancari no està complet, Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-6121/2021

IBEROSTAR HOTELES Y APARTAMENTOS SL

***0493**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada amb IVA i s'indica que és una empresa, però que no té activitat mercantil i comercial. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. Cal aportar el darrer rebut de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

MOVESIII-6127/2021

GIL CABAÑAS, ARANTXA

***3650**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Aquest ha d'indicar la ubicació de la instal·lació.

MOVESIII-6128/2021

GIL CABAÑAS, ARANTXA

***3650**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

MOVESIII-6129/2021

RIUTORT CRESPI, JAUME

***4834**

Cal que al pressupost es pugui identificar la ubicació de la infraestructura de recàrrega instal·lada, objecte de l'ajut.

MOVESIII-6130/2021

RIUTORT CRESPI, JAUME

***4834**

Cal que al pressupost es pugui identificar la ubicació de la infraestructura de recàrrega instal·lada, objecte de l'ajut.

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 25 de juny de 2024

El director general d'Economia Circular Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez