Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 406347
Desistiment del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de personal funcionari interí, TAE arquitecte municipal, grup A, subgrup A1, mitjançant concurs oposició, de l'Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Santanyí de data 20 de juny de 2024 es va adoptar el següent acord:

“PRP2024/461 Desistiment del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de personal funcionari interí, TAE arquitecte municipal, grup A, subgrup A1, mitjançant concurs oposició

Expedient núm.: 2022/1127 Persona interessada: Maria del Carmen Acosta Torres i altres

Antecedents

1. Vist que en data 10.03.2022, per Acord de la Junta de Govern Local, es varen aprovar les bases del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de personal funcionari interí, TAE arquitecte municipal, grup A, subgrup A1, mitjançant concurs oposició, de l'Ajuntament de Santanyí.

2. Vist que les indicades bases varen ser publicades en el BOIB núm. 39 de data 19.03.2022, i dins el termini concedit 17 persones varen presentar la documentació requerida per formar part de la convocatòria, si bé en el moment d'adoptar aquest acord encara no s'ha publicat el llistat provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu.

3. Vist que és la intenció d'aquesta corporació desistir d'aquest procediment i deixar sense efecte els tràmits realitzats.

4. Atès l'informe dels serveis jurídics del Departament de Recursos Humans, segons el qual “(…) D'acord amb les consideracions jurídiques anteriors, atès que el desistiment d'aquest procediment iniciat d'ofici s'ha motivat i que no s'ha constituït la generació d'un determinat i autèntic dret, informa favorablement el desistiment del present procés selectiu, la resolució del qual ha de ser notificada a totes les persones que han presentat instància per a participar, i sense perjudici del dret a reclamar la devolució de la taxa pagada”.

Per tot el que s'ha exposat, en virtut de la competència d'aquesta Junta de Govern Local, conferida per delegació de batlia mitjançant la Resolució núm. 2023/1697 de data 03 d'octubre de 2023 (BOIB núm. 137 de data 07 d'octubre de 2023), s'acorda:

Primer. Desistir del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de personal funcionari interí, TAE arquitecte municipal, grup A, subgrup A1, mitjançant concurs oposició, de l'Ajuntament de Santanyí.

Segon. Notificar el present acord a les parts interessades, en concret a totes les persones que haguessin presentat instància per a participar en el procés selectiu, així coma les unitats d'Intervenció i Recursos Humans per al seu coneixement i efectes”.

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica: 26 de juny de 2024

La batlessa Maria C. Pons Monserrat