Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 406204
Resolució del director gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca per la qual s’aprova la llista definitiva d’admesos i exclosos amb les respectives puntuacions, i s’adjudiquen les places corresponents a la convocatòria del procediment de promoció interna temporal de dues places de TER de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Comarcal d’Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Resolució del director gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca de 29 d'abril de 2024, per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, de dues places de TER de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Comarcal d'Inca, (BOIB núm. 59 de 04/05/2024).

2. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s'han presentat els candidats relacionats a continuació:

  1. Carmen Castañeda García.

  2. Jose Antonio Navarro Moreno.

  3. Rosario de los Ángeles Hernández Campoy

3. No s'han presentat al·legacions a la llista provisional d'admesos que inclouen les puntuacions provisionals, publicada en la intranet de l'Hospital Comarcal d'Inca el dia 10/06/2024.

Fonaments de dret

1. L'article 35.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc de personal estatutari dels serveis de salut estableix que «per necessitats del servei i en els casos i sota els requisits que a s'estableixin a l'efecte a cada servei de salut, es pot oferir al personal estatutari fix l'acompliment temporal i, amb caràcter voluntari, de funcions corresponents a nomenaments d'una categoria del mateix nivell de titulació o de nivell superior, sempre que tingui la titulació corresponent».

2. El 28 de febrer de 2012 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) el Pacte de 24 de febrer de 2012 pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (corregit en el BOIB núm. 36, de 8 de març de 2012).

3. El 31 de maig de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 70 l'Acord del Consell de Govern de 30 de maig de 2022 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 13 de maig de 2022 relatiu a la modificació del Pacte de 24 de febrer de 2012 pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (corregit en el BOIB núm.74, de 7 de juny de 2022).

4. El 5 d'agost de 2023, es va publicar en el BOIB núm. 109 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es deleguen competències en matèria de gestió de personal estatutari. El punt 2r) delega en el director general del Servei de Salut la convocatòria i resolució de procediments de promoció interna temporal de l'article 35 de la Llei 55/2003.

5. El punt 2l) de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023) per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica en la persona titular de la direcció competent en matèria de recursos humans i relacions laborals i en les persones titulars de les gerències territorials estableix que «es deleguen en les persones titulars de les gerències territorials dels diferents centres i establiments del Servei de Salut de les Illes Balears les competències següents […] l) Convocar i resoldre els procediments de promoció interna temporal de l'article 35 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc [sic.] del personal estatutari dels serveis de salut».

6. L'Acord del Consell de Govern de 22 de desembre de 2023 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de 4 de desembre de 2023, pel qual s'estableix un barem únic de puntuació dels mèrits de coneixement de català aplicable a tots els procediments selectius, de provisió i mobilitat del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

Per això dicto la següent

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva d' admesos i exclosos amb les puntuacions  corresponents a la convocatòria del procediment de promoció interna temporal, de dues places de TER de l'Hospital Comarcal d'Inca (BOIB núm. 59 de 04/5/2024).

Carmen Castañeda García 48,65 punts

Jose Antonio Navarro Moreno 41,29 punts

Rosario de los Ángeles Hernández Campoy 26,29 punts

2. Adjudicar les places a Carmen Castañeda García i José Antonio Navarro Moreno.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes a comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

(Signat electrònicament: 26 de juny de 2024)

El director gerent (Francisco Ferrer Sancho) Per delegació de la Consellera de Presidència i  Administracions Públiques (BOIB núm. 109 de 05/08/2023) i Subdelegació del director general del Servei de Salut (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)