Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 405365
Resolució al·legacions i aprovació definitiva "Projecte de creació de diverses àrees de recollida de fems i deixalles domèstiques amb separació per fraccions a les urbanitzacions turística de Sant Lluís"

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 19 de juny de 2024, va aprovar, entre altres, els següents acords:

Primer.- Estimar parcialment les al·legacions següents:

1.1.- Al·legació de l'Associació de Veïns urbanització Binissafúller Roters, amb registre d'entrada núm. 3366, de 28.05.2024, i en conseqüència, procedir a modificar la ubicació projectada inicialment de la zona 1 de contenidors de Binissafúller, passant a ubicar-se a la parcel·la municipal colindant a la proposta efectuada per l'Associació, ubicant l'accés a aquesta nova zona pel Carrer de Llevant de Binissafúller.

Es desestima la proposta d'ubicació en terreny municipal, entre C. Tramuntana i C. Llevant de Binissafúller, terreny dividit en diferents parcel·les i amb diferents classificacions de sòl; es descarta l'opció de projectar la zona de residus per C. Tramuntana per existir actualment en dita ubicació una zona de contenidors en bon estat de conservació. Pel mateix motiu es descarta l'opció d'ubicar-lo en l'aparcament veí a l'Hotel Pierre et Vacances.

1.2.- Al·legació del Sr. I.L.J., amb registre d'entrada núm. 3404, de 29.05.2024 i de l'Associació de propietaris de Cap d'en Font, amb registre d'entrada núm. 3520, de 03.06.2024, i en conseqüència retirar la ubicació de la zona 9 de contenidors tal com es sol·licita. La zona 9 de contenidors passarà a ubicar-se al carrer de Llevant de la urbanització de Punta Prima.

Es desestima la proposta d'ampliar l'actual zona de contenidors de l'encreuament de C. des Caló Blanc amb Ps. des Cap den Font per manca d'espai disponible i per considerar-se inviable, atès que la proposta envaeix la zona de vial de l'encreuament, reduint la seguretat vial.

Segon.- Aprovar definitivament el “Projecte de creació de diverses àrees de recollida de fems i deixalles domèstics amb separació per fraccions a les urbanitzacions turístiques de Sant Lluís”, redactat pels Serveis Tècnics Municipals, amb un import de 389.589,61€ més 81.813,82€ d'IVA al 21%, una vegada incorporades les modificacions resultants de les al·legacions parcialment estimades.

Tercer.- Notificar els acords anteriors als interessats.

Quart.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears a l'efecte del seu general coneixement; així mateix, posar-ho a disposició del interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament:

https://www.ajsantlluis.org/Tauler/EdictesX.aspx?TIPO=03

Contra els anteriors acords, que esgoten la via administrativa, es pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant la Junta de Govern en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb allò previst als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, o bé interposar directament recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot açò sense perjudici de què es pugui interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

 

Sant Lluís en la data de la signatura electrònica (25 de juny de 2024)

La batlessa Maria Dolores Tronch Folgado