Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 404754
Resolució de la directora del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears de 25 de juny de 2024 per la qual s’aprova la llista provisional d’admesos i exclosos a la convocatòria d’un lloc de feina laboral fixe de bibliotecari/a pel Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs-oposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears de 20 de maig de 2022 es va aprovar l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022, que es va publicar al BOIB núm. 68, de 26 de maig de 2022. En aquesta oferta pública s'oferí:

— una plaça vacant de personal laboral, corresponents a les places de naturalesa estructural, dotades pressupostàriament, que han estat ocupades de manera temporal i ininterrompuda almenys en els tres anys anteriors al 31 de desembre de 2020, d'acord amb el que preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

2. En data 27 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB la resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, mitjançant la qual s'aprovà la convocatòria específica d'aquesta plaça.

3. Havent-se detectat una sèrie d'errades en la resolució de 27 de desembre de 2022, en el BOIB núm. 18 de 9 de febrer de 2023 es va publicar la seva correcció, per establir com a requisit per poder presentar-se a la convocatòria:

  • Tenir reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

4. Una vegada redactades i publicades les bases de la convocatòria al BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022, es va procedir a la designació de l'òrgan de selecció d'acord amb la base 6.1 de la convocatòria, publicat al BOIB núm. 30, de 29 de febrer de 2024.

5. En data 4 de maig de 2024 es va publicar al BOIB núm. 59 la modificació de l'òrgan de selecció mitjançant la Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) de 18 d'abril de 2024 per la qual es designa l'òrgan de selecció per els processos selectius d'estabilització mitjançant concurs oposició per l'accés com a personal fix de l'EHIB.

6. Un cop revisades totes les sol·licituds rebudes per participar a la convocatòria d'un lloc de feina laboral fixe de bibliotecari/a pel Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs-oposició, segons la Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears abans citada, l'òrgan de selecció ha elaborat la llista provisional d'admesos i exclosos.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 26.l de l'Acord del Consell de Direcció del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, d'1 de desembre de 2020, pel que s'aprova la modificació dels Estatuts del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears.

4. Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

Per tot això dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Aprovar la llista provisional d'admesos i exclosos següent:

  • Relació provisional de sol·licituds admeses:

Candidat/a

Isabel Pérez-Herrero Sotos

  • Relació provisional de sol·licituds excloses:

Candidat/a

 

Les persones interessades i que figuren com a excloses amb els motius indicats disposen de set dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la llista provisional d'admesos i exclosos, per esmenar el defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu. Si no se compleix aquest requeriment, l'EHIB considerarà que desisteixen de la sol·licitud.

Segon. Publicar aquesta llista al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de la seu del Consorci EHIB (l'edifici Arxiduc Lluis Salvador, campus UIB, carretera Valldemossa 7,5 km, 07122 Palma i a la pàgina web del Consorci EHIB (www.ehib.es).

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (25 de juny de 2024)

La directora de l'EHIB Maria Llompart Bibiloni