Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 403411
Decret de nomenament de funcionaris de carrera de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu del subgrup C1 de l'Ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber, pel general coneixement el Decret núm. 2024-0447 de data 21-06-2024.

DECRET

Vist l'Expedient 391/2023, del procediment per la provisió de dues places d'Administratiu/va funcionari de carrera mitjançant el procediment de selecció de concurs oposició (BOIB núm. 73, de 03 de juny de 2023).

Vist que a l'Acta del Tribunal Qualificador sobre la sessió del dia 17 d'abril de 2024 s'eleva a Batlia els resultats definitius del concurs oposició i es proposa el nomenament dels candidats Francesc Pons Buades, amb DNI ****2985-B i Pedro Amer Gomila, amb DNI 4315***-M, com a personal funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu-iva del subgrup C1 de l'Ajuntament de Lloseta. 

Vist Decret 2024-0363, de 22 de maig de 2024, dels resultats del concurs-oposició d'administratiu-iva funcionari de carrera, de la llista definitiva de persones que han superat el procés selectiu i de la constitució del borsí de funcionaris interins publicat en el BOIB Núm. 072 de 30 de maig de 2024

Vist que per part del Departament de RRHH s'ha requerit i comprovat la documentació remesa pels candidats Francesc Pons Buades i Pedro Amer Gomila, i es conclou que es compleixen amb tots els requisits exigits per poder prendre possessió.

D'acord amb el procediment que estableix la Base desena de les Bases Reguladores, atenent a les facultats que em son atorgades per l'Article 21.1,h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, DISPÒS

PRIMER. Nomenar al Sr. Francesc Pons Buades, funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu del subgrup C1 de l'Ajuntament de Lloseta.

SEGON. Nomenar al Sr. Pedro Amer Gomila, funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala administrativa, categoria administratiu del subgrup C1 de l'Ajuntament de Lloseta.

TERCER. Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. Els nomenats, d'acord amb procediment que estableixen les Bases reguladores disposaran d'un termini de 30 dies naturals, comptadors des de l'endemà de la data d'aquest decret de nomenament, per al jurament o promesa i la presa de possessió.

 

Lloseta, (signat electrònicament: 25 de juny de 2024

La batlessa Angelina Pérez Sánchez)