Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALAIOR

Núm. 403245
Extracte de la Junta de Govern de data 17 de juny de 2024 per la qual es convoquen ajuts destinats a minimitzar l’impacte de les obres del carrer des Ramal i Sant Diego Vell en els establiments oberts al públic de l’àrea d’actuació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient: 2187/2024

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, text complet de la qual, es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions, en el següent enllaç:

https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/769130

Primer. Objecte de la convocatòria:

L'objecte de la convocatòria és la concessió d'ajuts destinats a pal·liar les pèrdues econòmiques dels establiments oberts al públic de l'àrea d'actuació, annex I, a causa de les obres del carrer des Ramal fase I (inici C. Balmes fins C. Nou) i carrer de Sant Diego Vell.

Segon. Beneficiaris:

Les persones físiques o jurídiques, en qualsevol de les formes reconegudes, titulars d'establiments oberts al públic a l'esmentada zona d'actuació.

No podran obtenir la condició de beneficiàries si es troben en la situació prevista en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, del 17 de novembre, General de Subvencions.

Tercer. Bases reguladores:

Les bases reguladores de la convocatòria de subvencions per a la concessió d'ajuts destinats a pal·liar les pèrdues econòmiques dels establiments oberts al públic de la zona de l'àrea d'actuació a causa de les obres del carrer des Ramal fase I (inici C. Balmes fins C. Nou) i carrer de Sant Diego Vell, estan publicades en el portal de transparència següent:

https://alaior.sedelectronica.es/transparency/e7059323-b513-4900-98f3-da813fc19f53/

i a la seu eletrònica:

https://alaior.sedelectronica.es/catalog/t/089ef036-d17f-437b-83ae-db3069f786e6

Quart. Crèdit:

El crèdit per a aquesta convocatòria és de 70.000,00 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

30 dies des de l'endemà a la seva publicació en el BOIB.

Sisè. Quantia:

Depenent dels criteris de valoració establerts en el punt 8 de les bases.

Setè. Sol·licitud

La tramitació d'aquesta sol·licitud s'ha de dur a terme de forma telemàtica a través de l'enllaç disponible a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alaior https://alaior.sedelectronica.es a l'apartat de subvencions, la qual s'haurà d'emplenar de forma íntegra perquè tingui validesa.

Documentació a lliurar:

a. Document d'identitat del sol·licitant (NIF/DNI/NIE)

b. Escrit de representació de la societat, si s'escau.

c. DNI del representant de la societat, si s'escau.

d. Certificat de trobar-se al corrent de les obligacions tributàries, el qual pot ser substituït per una autorització que faculta a l'Ajuntament a consultar les dades escaients davant les respectives administracions. Annex III – Declaració responsable d'obligacions.

e. Certificat de trobar-se al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social, el qual pot ser substituït per una autorització que faculta a l'Ajuntament a consultar les dades escaients davant les respectives administracions. Annex III – Declaració responsable d'obligacions.

f. Declaració responsable de no estar immers en alguna de les prohibicions de l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de subvencions (BOE núm. 276 de 18.11.2003). Annex 3 – Declaració responsable d'obligacions.

g. Full de dades bancàries, segons el model de l'annex IV – Declaració responsable dades bancàries o document anàleg.

Si la sol·licitud no reuneix els requisits establerts en la convocatòria, es requerirà a la persona interessada perquè l'esmeni en el termini màxim i improrrogable de cinc (5) dies.

Vuitè. Justificació.

Amb la declaració responsable, annex III, la persona interessada manifesta que compleix amb els requisits establerts en aquestes bases i la normativa vigent per a aconseguir els ajuts, que disposa de la documentació que així ho acredita, que la posarà a disposició de l'Administració quan li sigui requerida. A més d'autoritzar a l'administració que pugui comprovar dins les seves bases de dades els requisits sol·licitats.

 

Alaior, 20 de juny de 2024

El batle José Luis Benejam Saura