Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 400254
Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual es modifica el Tribunal Qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l’especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 10 de maig de 2024 mitjançant Resolució de Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials es va designar el Tribunal Qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia (BOIB núm. 64 de 16 de maig de 2024).

2. A l'Annex 3 de la resolució que aprova la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal, per concurs de mèrits, de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia, consta la composició del Tribunal Qualificador i es van designar entre d'altres membres, a la senyora Josefina Santiago Rodríguez, presidenta titular i a la senyora Maria Garcies vocal titular.

3. El dia 7 de juny de 2024 es va constituir el Tribunal Qualificador i d'acord al que consta en l'acta de la sessió de constiució, la presidenta titular, Josefina Santiago Rodríguez, va al·legar causa de renuncia justificada per formar part del referit Tribunal Qualificador conforme  amb l''article 14, d) del Decret 27/1994, d'11 de març (BOCAIB núm.36, 24/03/1994 pel qual s'aprova el reglament d'ingrés del personal al Servei de la CAIB) i aporta el nomenament i cessament com a membre del  Govern de les Illes Balears. La senyora Maria Garcies Gomila, vocal titular del Tribunal Qualificador, en data 30 de maig de 2024 presentà escrit (Registre d'entrada núm. 23369/2024) en que al·legà causa justificada i renuncia a ser membre del tribunal qualificador. El tribunal qualificador accepta la renuncia presentada.

4. Atès l'exposat es fa necessari designar un nou president-a suplent del Tribunal Qualificador que es designarà lliurement entre el personal funcionari de carrera i seleccionar entre el personal funcionari de carrera, mitjançant un sorteig aleatori un/a vocal suplent.

Fonaments de dret

1. L'abstenció i la recusació dels membres dels tribunals qualificadors se substanciaran d'acord amb el que disposen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. L'article 4.6 del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 78, de 30 de maig de 2009 i la Base 3.2 de les bases generals que han de regir el procediment de selecció de personal funcionari interí i de personal laboral temporal a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (BOIB núm. 11, de 23 de gener de 2024), i posterior rectificació per Resolució de 26 de febrer de 2024 (BOIB núm. 30, de 29 de febrer de 2024) en relació a la regulació de l'Òrgan de selecció.

Per tot això, dict la següent 

Resolució

1. Acceptar els motius d'abstenció per formar part del tribunal qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal, per concurs de mèrits, de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia, al·legats per les senyores Josefina Santiago Rodríguez i Maria Garcies Gomila

2. Modificar la composició del Tribunal Qualificador establerta en la Resolució de Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de data 10 de maig de 2024, per la qual es va designar el Tribunal Qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia (BOIB núm. 64 de 16 de maig de 2024).

3. Designar com a presidenta titular del Tribunal Qualificador de la referida convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia de l'IMAS, a la senyora Maria Samanta López Galmés.

4. Designar com a presidenta suplent del Tribunal Qualificador de la referida convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia de l'IMAS, a la senyora María Dolores Maurin Billard.

5. Designar com a vocal titular del Tribunal Qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia de l'IMAS al senyor Biel Gelabert Noguera.

6. Designar com a vocal suplent del Tribunal Qualificador de la convocatòria per constituir una borsa de treball pels procediments extraordinari i específic de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l'especialitat de tècnic/tècnica superior psicologia de l'IMAS a la senyora María Angeles Ojeda García.

7. Establir la composició del tribunal a l'annex que s'adjunta a aquesta resolució.

8. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en el tauler d'edictes electrònic de l'IMAS, al Portal de Selecció i a la Seu Electrònica del Consell de Mallorca. 

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs. 

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada, podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir de l'endemà de la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució). 

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. 

 

(Signat electrònicament: 19 de juny de 2024

El conseller executiu de Benestar Social i president de l'IMAS Guillermo Sánchez Cifre)

La secretària delegada de Institut Mallorquí d'Afers Socials (BOIB núm. 86, d'1 de juliol de 2021) María Elena Tur Figueruelo)

                                                                                                   

 

 

 ANNEX Tribunal Qualificador de la convocatòria d'una borsa de treball de selecció de personal funcionari interí i personal laboral temporal per concurs de mèrits de l'especialitat tècnic/tècnica superior psicologia per procediment extraordinari i específic 

Presidenta

Titular: Maria Samantha López Galmés

Suplent: Maria Dolores Maurin Billard

Secretaria

Titular: Patricia Coloma Llambías Cortés

Suplent: Francisca María Roig Gaya

Vocal 

Titular: Biel Gelabert Noguera

Suplent:  Angeles Ojeda García