Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Núm. 400192
Acord del Ple de l'Ajuntament de Puigpunyent, de data 30 de maig de 2024 pel que s'aprova inicialment la Modificació Puntual de Normes Subsidiaries en relació amb el Conveni Domenico Casa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment per Ple en sessió ordinària de data 30 de maig de 2024 la Modificació Puntual de Normes Subsidiaries amb relació al Conveni Domenico Casa. De conformitat amb l'article 55.3 de la Ley 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, se sotmet a participació pública per un termini de 30 dies, a contar des del dia següent al de la publicació del present anunci en aquest Bolletí Oficial de les Illes Balears.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol persona interessada a les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimen pertinents. Així mateix, estarà a disposició de les persones interessades a la seu electrònica d'aquest Ajuntament “Seu Electrònica PUIGPUNYENT (sedelectronica.es)”

El present anunci servirà de notificació a les persones interessades, en el cas que no es pugui efectuar la notificació personal del atorgament del tràmit de audiència.

 

(Signat electrònicament: 21 de juny de 2024)

El batle en funcions Miguel Joaquin Estrades Gomez