Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA BALEAR DE L'AIGUA I LA QUALITAT AMBIENTAL

Núm. 400143
Resolució del director gerent de l’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental per la qual es nomenen els membres de la Comissió Tècnica de Valoració encarregada de fer la selecció derivada de la convocatòria pública per a la provisió del lloc de feina de Cap de l’Àrea de gestió de proveïment i dessalació (L02170003), a l’illa de Mallorca, mitjançant el procediment de proveïment per concurs de mèrits

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- En data 30 de maig 2024, el Consell d'Administració de l'Agencia Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental,  va adoptar, entre d'altres, els següents acords:

Primer.- Aprovar la convocatòria pública per al proveïment del lloc de feina vacant de Cap de l'Àrea de Gestió de proveïment i dessalació (codi RLT L02170003), mitjançant el procediment de concurs de mèrits.

Segon.- Facultar al Director gerent per l'aprovació de les bases i el barem de mèrits que han de regir la convocatòria,  així com pel nomenament del membres de la Comissió Tècnica de Valoració i l'adjudicació del lloc de feina objecte de la convocatòria.

2.- En data 8 de juny de 2024 es va publicar al  Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució del director gerent de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental per la qual es varen aprovar les bases i el barem de mèrits de  la convocatòria pública  per a la provisió del lloc de feina de Cap de l'Àrea de gestió de proveïment i dessalació (L02170003), a l'illa de Mallorca, mitjançant el procediment de proveïment  per concurs de mèrits. 

3.- La base vuitena de la convocatòria disposa que la composició de la comissió tècnica de valoració es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la web  www.abaqua.cat una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds.

4.- En data 19 de juny de 2024, va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

5.- En data 21 de juny de 2024, el comitè d'empresa ha designat dos representants i els seus suplents, tal i com disposa la base vuitena de la convocatòria.

Normativa d'aplicació

1. Decret 100/2015, de 18 de desembre, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental

2. L'article 23 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Articles 55 i 59 del  Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de  l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

4. Article 24 del conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en virtut de  l'Acord d'Adhesió publicat al BOIB núm. 15 de 17 d'abril de 2021.

Per tot això, i d'acord amb les facultats atorgades per acord del Consell d'Administració de l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental de data 30 de maig de 2024, dicto la següent

Resolució

1.- Nomenar els membres de la Comissió Tècnica de Valoració encarregada de fer la selecció derivada  de  la convocatòria pública  per a la provisió del lloc de feina de Cap de l'Àrea de gestió de proveïment i dessalació (L02170003), a l'illa de Mallorca, mitjançant el procediment de proveïment  per concurs de mèrits, d'acord amb la següent relació:

 

Presidenta: Asunción Moscardó Covo. Cap de l'Àrea Econòmica i Financera

Suplent de la presidenta: Antoni Bernat Homar. Cap de l'Àrea de Planificació i Construcció de Sanejament

Primer vocal: Miquel Trobat  Fullana. Enginyer Superior

Suplent primer vocal: Joan Casanova Medina. Inspector d'obres

Segona vocal: Catalina Bernat Homar. Cap de la Unitat de Contractació

Suplent segona vocal: Maria Magdalena Carbonell Socias. Tècnica de Personal

Tercer vocal: Gabriel Serra Riutort. Representant del comitè d'empresa

Suplent tercer vocal: Andrés del Rio Montes. Representant del comitè d'empresa

Quart vocal: Vicente Veses Crespí. Representant del comitè d'empresa

Suplent del quart vocal: Sofia Martí Ballester. Representant del comitè d'empresa

2.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Agència Balear de l'Aigua i de la Qualitat Ambiental www.abaqua.cat. 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que esgota la via administrativa, pot presentar-se recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb el que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre  del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques. El termini per interposar-ho és d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació  en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

També es pot interposar  un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma  Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos  comptadors a partir  de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (21 de juny de 2024)

El director gerent Emeterio Moles Moles