Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 398926
Contractació de la persona que ha superat el procés selectiu d’estabilització pel sistema extraordinari de concurs de mèrits per cobrir una plaça de socorrista, de nivell professional 5, personal laboral fix de l’Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia núm. 2024/920, de data 3 de juny de 2024, s'ha resolt el següent:

«CONTRACTACIÓ DE LA PERSONA QUE HA SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU D'ESTABILITZACIÓ PEL SISTEMA EXTRAORDINARI DE CONCURS DE MÈRITS PER COBRIR UNA PLAÇA DE SOCORRISTA, DE NIVELL PROFESSIONAL 5, PERSONAL LABORAL FIX DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la Corporació, dicta el següent:

Antecedents

1. Vista la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir catorze places de personal laboral de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es van publicar al BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022, i l'anunci de la qual es va publicar al BOE núm. 307, de 23 de desembre de 2022.

2. Vist que, una d'aquestes catorze places és de socorrista.

3. Vist que, en data 24 de març de 2023, es va publicar a la pàgina web de la Corporació la llista provisional de persones admeses i excloses.

4. Vist que, en data 12 de maig de 2023, es va publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses a la convocatòria esmentada, juntament amb les actes del tribunal en relació a les llistes provisionals dels mèrits al·legats en la declaració responsable (autobarem).

5. Vist que, en data 21 de juny de 2023, es va publicar la llista informativa de l'ordre dels aspirants, d'acord amb la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació.

6. Vist que, en data 26 de setembre de 2023, el tribunal qualificador va publicar l'acta d'aprovació de la llista provisional amb les puntuacions obtingudes a la plaça de socorrista.

7. Vist que, en data 9 de febrer de 2024, el tribunal va publicar l'acta d'elevació a la batlessa de la proposta de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits per cobrir una plaça de socorrista.

8. Vist que, en data 13 de maig de 2024, per Resolució de Batlia núm. 2024/767 s'ha aprovat la llista definitiva de persones aspirants que han superat aquest procés selectiu.

9. Vist l'informe de fiscalització favorable emès per la Intervenció d'aquest Ajuntament.

Fonaments de dret

- Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

- Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

- Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les Administracions Públiques.

- Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

- Reial Decret 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.

- Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

- Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

- Base 16.2 i 16.3 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir catorze places de personal laboral de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es van publicar al BOIB núm. 160, de 10 de desembre de 2022.

En conseqüència,

RESOL

Primer. Contractar, d'acord amb la base 16.2 de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir catorze places de personal laboral de l'Ajuntament de Santanyí i la Resolució de Batlia núm. 2024/767, de 13 de maig de 2024, a la següent persona:

- LAURA ESTER MAÑES LARREA, amb DNI ***9649**, com a personal laboral fix, socorrista, de nivell professional 5, de l'Ajuntament de Santanyí.

Segon. Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns. La persona contractada disposarà d'un termini de tres (3) dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació, per signar el contracte».

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'establert a la base 16.2 de les que han regit el procés selectiu.

Contra aquesta resolució les persones interessades podran interposar un recurs potestatiu de reposició davant aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. També podran interposar alternativament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu amb seu a Palma, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 112.3 i 114.1.c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. En cas d'optar per interposar el recurs de reposició no es podrà interposar un recurs contenciós administratiu fins que s'hagi notificació la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què es podrà entendre desestimat per silenci administratiu. Tot això sense perjudici que hi puguin interposar qualsevol altre recurs que estimin oportú.

 

Santanyí, (signat electrònicament: 20 de juny de 2024)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat