Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 397525
Proposta de resolució per la qual es concedeixen subvencions en el marc de la nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d’allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d’elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 28 de desembre de 2023, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual s'estableixen les bases reguladores i s'aprova una nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU.

2. El 8 de febrer de 2024, es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'Ordre 6/2024 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es modifica l'Ordre 25/2023 en el sentit d'adaptar-la al nou règim de minimis que preveuen els articles 2.2 i 3.2 del Reglament (UE) 2023/2831 de la Comissió Europea, de 13 de desembre de 2023.

3. D'acord amb la nova redacció de l'article 10 de l'Ordre 25/2023 i del punt 8 de la convocatòria, aquesta està sotmesa al règim de minimis establert en el Reglament (UE) 2023/2831 de la Comissió Europea, de 13 de desembre de 2023, publicat en el DOUE núm. 2831, de 15 de desembre de 2023, pàgines 1 a 12. En conseqüència, les ajudes previstes són compatibles amb el mercat interior i, alhora, resten exemptes de l'obligació de notificació establerta en l'article 108, apartat 3, del Tractat de funcionament de la Unió Europea.

4. El termini per presentar sol·licituds es va iniciar el 29 de desembre de 2023 i finalitza el 30 de juny de 2024, d'acord amb l'establert en el punt 11 de la convocatòria.

5. L'article 16.2 de l'Ordre 25/2023 estableix que atès que l'objecte de la subvenció és el finançament d'actuacions que no requereixen la valoració comparativa amb altres propostes, es poden dictar les resolucions de concessió, una vegada que s'hagi comprovat el compliment dels requisits establerts en la convocatòria, encara que no hagi finalitzat el termini de presentació. La convocatòria no preveu la intervenció de cap comissió avaluadora.

6. A la vista de les sol·licituds presentades i en aplicació dels criteris per a l'adjudicació dels ajuts prevists en la convocatòria, es relacionen les persones sol·licitants que compleixen els requisits per poder ser beneficiàries de l'ajut i la quantia individual d'aquest, calculat d'acord amb els punts 5 i 6 de la convocatòria.

En concret, d'acord amb el punt 6 de la convocatòria, la intensitat de la subvenció s'estableix d'acord amb l'esquema següent:

a) Per als establiments de fins a 50 habitacions, se subvenciona el 50 % de la despesa elegible.

b) Per als establiments d'entre 51 i 150 habitacions, se subvenciona el 40 % de la despesa elegible.

c) Per als establiments de més de 150 habitacions, se subvenciona el 30 % de la despesa elegible.

La despesa elegible de l'ajuda és del 100 % del preu unitari de compra del mecanisme d'elevació de llits, amb un import màxim de 380 euros.

En conseqüència, l'annex d'aquesta proposta de resolució conté una relació de les persones proposades com a beneficiàries de l'ajut, amb indicació de la quantia individual de la subvenció.

7. De conformitat amb l'article 17.1 de l'Ordre 25/2023, la persona instructora, a la vista de l'expedient, ha de formular la proposta de resolució. Aquesta s'ha de notificar a la persona interessada, mitjançant la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i s'ha d'obrir un tràmit d'audiència de deu dies hàbils a fi que pugui formular les al·legacions que consideri oportunes.

9. Consta en l'expedient administratiu que totes les persones proposades com a beneficiàries es troben al corrent de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

10. Hi ha crèdit adequat i suficient per imputar els pagaments dels ajuts a la partida pressupostària 12201/G/751C01/77000/00/MR071 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reglament d'aquesta, aprovat pel Reial decret 887/2006, de 21 de juliol.

2. El Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

3. La Llei 14/2014, de 29 de desembre, de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

5. El Reial decret llei 36/2020, de 30 de desembre, pel qual s'aproven mesures urgents per a la modernització de l'Administració pública i per a l'execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

6. La Llei 4/2021, de 17 de desembre, de mesures extraordinàries i urgents per executar les actuacions i els projectes que s'han de finançar amb fons europeus en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

7. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, de desplegament de determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

9. L'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual s'estableixen les bases reguladores i s'aprova una nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU.

10. L'Ordre 6/2024 del conseller de Turisme, Cultura i Esports per la qual es modifica l'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esport, de 20 de desembre de 2023, per la qual s'estableixen les bases reguladores i s'aprova una nova convocatòria de les ajudes de minimis per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea amb Next Generation EU.

11. El Reial decret 1118/2021, de 21 de desembre, pel qual es regula la concessió directa de subvencions destinades al finançament de les estratègies de resiliència turística per a territoris extrapeninsulars, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

12. El Reial decret 449/2022, de 14 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions destinades al finançament de les estratègies de resiliència turística per a territoris extrapeninsulars, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i pel qual es modifiquen diversos reials decrets en matèria turística.

13. El Reglament (UE) 1407/2013 de la Comissió, de 18 de desembre de 2013, relatiu a l'aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de funcionament de la Unió Europea en els ajuts de minimis.

Proposta de resolució

Propòs al conseller de Turisme, Cultura i Esports que dicti una resolució en els termes següents:

1. Concedir una subvenció per a la compra de mecanismes d'elevació de llits a la persona sol·licitant indicada en l'annex i per l'import que s'hi assenyala, en el marc de la nova convocatòria per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic, destinada a la compra de mecanismes d'elevació de llits, per donar compliment a l'article 37 bis de la Llei 8/2012, del turisme de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea Next Generation EU.

2. Autoritzar i disposar una despesa global de 577.289,38 €, a favor de les persones beneficiàries que figuren en l'annex i pels imports individuals que s'hi indiquen, amb càrrec a la partida pressupostària 12201/G/751C01/77000/00/MR071 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

3. Fer constar que, d'acord amb el punt 12 de la convocatòria, el període d'execució de les actuacions subvencionables, enteses com la compra dels mecanismes d'elevació de llits, finalitza al cap de dos mesos de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la resolució de concessió de la subvenció.

4. Fer constar que, d'acord amb el punt 13 de la convocatòria, el termini per a la justificació de la subvenció finalitza al cap de tres mesos de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la resolució de concessió de la subvenció. D'acord amb l'article 20 de l'Ordre, la justificació de l'ajuda consisteix en la presentació de la documentació següent: factura i relació dels corresponents justificants bancaris o anàlegs que acreditin el pagament dels mecanismes d'elevació de llits pels quals s'ha sol·licitat l'ajut.

La presentació de la justificació ha de fer-se exclusivament de forma telemàtica, a través del tràmit específic posat a disposició dels interessats en el portal de la Direcció General de Turisme i en la Seu Electrònica de la CAIB. L'accés a aquest tràmit es pot fer també des de la pàgina web mrrturisme.caib.es > Convocatòries en tramitació > Nova convocatòria de subvenció per a la compra dels mecanismes d'elevació de llits, que es poden accionar bé mecànicament, o bé elèctricament, per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic (2024) > Enllaç al tràmit telemàtic > Justificació de la subvenció.

5. Fer constar que la persona beneficiària de la subvenció ha de complir el règim de publicitat establert en el punt 16 de la convocatòria. Les característiques dels cartells informatius s'especificaran en la pàgina web mrrturisme.caib.es

6. Fer constar que aquesta subvenció ha estat finançada amb fons procedents del Ministeri d'Indústria i Turisme, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

Tràmit d'audiència

De conformitat amb l'article 17.1 de l'Ordre 25/2023 del conseller de Turisme, Cultura i Esports, es concedeix un termini de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta proposta de resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, perquè les persones sol·licitants interessades hi puguin formular al·legacions.

La presentació de la les al·legacions ha de fer-se exclusivament de forma telemàtica, a través del tràmit específic posat a disposició dels interessats en el portal de la Direcció General de Turisme i en la Seu Electrònica de la CAIB. L'accés a aquest tràmit es pot fer també des de la pàgina web mrrturisme.caib.es > Convocatòries en tramitació > Nova convocatòria de subvenció per a la compra dels mecanismes d'elevació de llits, que es poden accionar bé mecànicament, o bé elèctricament, per a la modernització i la innovació en la higiene i en la neteja dels establiments d'allotjament turístic (2024) > Enllaç al tràmit telemàtic > Al·legacions en tràmit d'audiència. La identificació en el tràmit telemàtic s'ha de fer introduint el número d'expedient corresponent que s'indica en l'annex.

No es consideren vàlides, i, per tant, es tendran per no presentades, les al·legacions a través d'un altre mitjà que no sigui el tràmit electrònic específic esmentat.

En el cas que en el termini concedit per al tràmit d'audiència no es formulin al·legacions a la proposta de resolució i sempre que no s'hagi renunciat a la sol·licitud presentada, s'entén que la persona sol·licitant accepta l'import de la subvenció.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (19 de juny de 2024)

La secretària general María Isabel Sáez Sastre

 

ANNEX. Persones proposades com a beneficiàries

Núm.

NIF del sol·licitant

Número d'expedient

Sol·licitant

Nom de l'establiment

Import sol·licitat

Import de l'actuació subvencionable

(import total de la inversió)

Intensitat de l'ajut en funció del número d'habitacions de l'establiment (punt 6 de la convocatòria)

Proposta de l'import de la subvenció

1

B76350933

TUR_AJDLLITS_A24/2024

HOTELS MANAGEMENT MZ SL

CANYAMEL CLASSIC

20.162,30

50.405,75

40

20.162,30

2

A07090806

TUR_AJDLLITS_A39/2024

SUN CLUB EL DORADO SA

SUN CLUB EL DORADO

4.885,20

16.284,00

30

4.885,20

3

B57599193

TUR_AJDLLITS_A52/2024

Grupo Vallespir Olthoff, SL

HOSTAL ROSALIA

10.672,00

25.600,00

40

10.240,00

4

A07082928

TUR_AJDLLITS_A85/2024

CLUB CAN BOSSA, SA

HOTEL CLUB CAN BOSSA

11.340,00

37.800,00

30

11.340,00

5

B07100829

TUR_AJDLLITS_A91/2024

INMOBILIARIA TURCOSA, SL

HOTEL LEVANTE

9.620,8

22.880,00

40

9.152,00

6

B07027865

TUR_AJDLLITS_A102/2024

HOTEL COSMOPOLITAN SL

HOTEL COSMOPOLITAN SL

12.061,78

40.205,92

30

12.061,78

7

B07572241

TUR_AJDLLITS_A107/2024

DOLCE FARNIENTE SL

HOTEL PALIA DOLCE FARNIENTE

29.400,00

98.000,00

30

29.400,00

8

A07096761

TUR_AJDLLITS_A113/2024

SON MORAGUES SA

LA RESIDENCIA

3.944,74

9.861,86

40

3.944,74

9

B07321243

TUR_AJDLLITS_A131/2024

PALIA HOTELES MANAGEMENTS SL

PALIA HOTEL MARIA EUGENIA

24.465,00

81.550,00

30

24.465,00

10

A07258668

TUR_AJDLLITS_A135/2024

FERREO SA

HOTEL APARTAMENTOS LA MIRADA

6.470,40

16.176,00

40

6.470,40

11

B07608102

TUR_AJDLLITS_A167/2024

SERRA MAYANS, S.L.

HOTEL ROSALES

9.555,64

17.955,20

50

8.977,60

12

B07049265

TUR_AJDLLITS_A207/2024

SATNA SL

HOTEL BELIVE ADULTS ONLY MARIVENT

6.272,70

20.909,00

30

6.272,70

13

B07876626

TUR_AJDLLITS_A213/2024

SOL SANT JORDI S.L.

SON SANT JORDI

657,60

1.315,20

50

657,60

14

B16573651

TUR_AJDLLITS_A223/2024

LAUMAE GARRIDO SL

HOTEL VENT I MAR

3.384,00

6.768,00

50

3.384,00

15

A07238041

TUR_AJDLLITS_A225/2024

FIONIA AZUL SA

PLAYAS CA'S SABONERS

5.280,00

13.200,00

40

5.280,00

16

B57180788

TUR_AJDLLITS_A226/2024

MAS HORRACH SERVEIS MALLORQUINS SL

APARTAMENTS DELFIN

4.068,36

8.136,72

50

4.068,36

17

B07612005

TUR_AJDLLITS_A227/2024

HOTEL SANT JORDI PALMA SL

HOTEL SANT JORDI

3.835,36

9.588,40

40

3.835,36

18

A83791558

TUR_AJDLLITS_A229/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS, SA

GLOBALES HOTEL DON PEDRO

3.328,80

8.322,00

40

3.328,80

19

A83791558

TUR_AJDLLITS_A230/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS, SA

GLOBALES HOTEL CALA'N BOSCH

1.992,00

6.640,00

30

1.992,00

20

A83791558

TUR_AJDLLITS_A231/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS, SA

GLOBALES HOTEL CALA'N BLANES

2.490,00

6.225,00

40

2.490,00

21

A83791558

TUR_AJDLLITS_A232/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS, SA

GLOBALES HOTEL CALA VIÑAS

3.112,50

10.375,00

30

3.112,50

22

A83791558

TUR_AJDLLITS_A233/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS, SA

GLOBALES HOTEL LORD NELSON

1.245,00

4.150,00

30

1.245,00

23

A83791558

TUR_AJDLLITS_A234/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS, SA

GLOBALES APARTAMENTOS LORD NELSON

4.150,00

10.375,00

40

4.150,00

24

B57463440

TUR_AJDLLITS_A242/2024

MIRQUESSON SL

EOLO

1.350 ,00

2.700 ,00

50

1.350 ,00

25

B57463440

TUR_AJDLLITS_A243/2024

MIRQUESSON SL

CAPRI

900 ,00

1.800 ,00

50

900 ,00

26

B57703332

TUR_AJDLLITS_A244/2024

IBIZA FEELING SL

THE PURPLE HOTEL

3835,00

7670,00

50

3835,00

27

B07683857

TUR_AJDLLITS_A245/2024

NUEVA FRONTERA DE MENORCA SL

COMITAS FLORAMAR

3.859,20

9.648,00

40

3.859,20

28

B98229677

TUR_AJDLLITS_A246/2024

DOMINI LEVANTE SL

HOTEL BV VISTANOVA

2.969,28

9897,60

30

2.969,28

29

B98229677

TUR_AJDLLITS_A247/2024

DOMINI LEVANTE SL

HOTEL BV LAGOMONTE

4.058,02

13.526,72

30

4.058,02

30

B98229677

TUR_AJDLLITS_A248/2024

DOMINI LEVANTE SL

HOTEL BV BELSANA

1.583,62

3.959,04

40

1.583,62

31

A07118367

TUR_AJDLLITS_A249/2024

HOTEL BON SOL SA

HOTEL BONSOL

4560,00

7.424,10

40

2969,64

32

A07146277

TUR_AJDLLITS_A250/2024

CALA MANDIA SA

INSOTEL CALA MANDIA RESORT & SPA

30.000,00

111.943,00

30

30.000,00

33

A07064645

TUR_AJDLLITS_A252/2024

ROCA SOL SOCIEDAD ANONIMA

HOTEL GRAN SOL

12.938,40

32.346,00

40

12.938,40

34

B07778327

TUR_AJDLLITS_A253/2024

LA ERA GRANDE SL

COMITAS ISLA DEL AIRE

1.929,60

4.824,00

40

1.929,60

35

B57980351

TUR_AJDLLITS_A255/2024

HOSTAL RUPIT SL

RUPIT

675,00

1.350,00

50

675,00

36

41452***K

TUR_AJDLLITS_A258/2024

*** *** ***

HOTEL ENTRE PINOS

7.435,00

14.870,00

50

7.435,00

37

A83791558

TUR_AJDLLITS_A259/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL CONDES DE ALCUDIA

4.980,00

16.600,00

30

4.980,00

38

A83791558

TUR_AJDLLITS_A260/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

HOTEL AMÉRICA

8.322,00

27.740,00

30

8.322,00

39

A83791558

TUR_AJDLLITS_A262/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL CALA BLANCA

6.100,50

20.335,00

30

6.100,50

40

A83791558

TUR_AJDLLITS_A263/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

COOK'S CLUB CALVIÁ BEACH

7.843,50

26.145,00

30

7.843,50

41

A83791558

TUR_AJDLLITS_A264/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL LOS DELFINES

5.769,92

14.424,80

40

5.769,92

42

A83791558

TUR_AJDLLITS_A265/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL PALMANOVA

8.362,20

27.874,00

30

8.362,20

43

A83791558

TUR_AJDLLITS_A266/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL CALA BONA

4.282,80

10.707,00

40

4.282,80

44

A83791558

TUR_AJDLLITS_A267/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL MEDITERRANI

3.361,50

11.205,00

30

3.361,50

45

A83791558

TUR_AJDLLITS_A268/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

HOTEL MIMOSA

3.486,00

11.620,00

30

3.486,00

46

A83791558

TUR_AJDLLITS_A269/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL SIMAR

3.984,00

9.960,00

40

3.984,00

47

A83791558

TUR_AJDLLITS_A273/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES APARTAMENTOS LOS DELFINES

6.879,52

17.198,80

40

6.879,52

48

A83791558

TUR_AJDLLITS_A274/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

MONTEMAR

5.810,00

14.525,00

40

5.810,00

49

A83791558

TUR_AJDLLITS_A275/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURÍSTICAS,SA

GLOBALES HOTEL PIONERO

12.625,50

42.085,00

30

12.625,50

50

A07010176

TUR_AJDLLITS_A281/2024

LOS MOLINOS DE IBIZA SA

THB LOS MOLINOS

8.268,00

26.933,00

30

8.079,90

51

B07436777

TUR_AJDLLITS_A285/2024

HOTELERA ROCAMAR SL

HOTEL ROCAMARINA

2.868,00

9.560,00

30

2.868,00

52

B57953366

TUR_AJDLLITS_A286/2024

TREGUER INICIATIVES SL

SON PENYA

1838,58

3.487,68

50

1.743,84

53

B07147713

TUR_AJDLLITS_A287/2024

APARTHOTEL CALA GUYA SL

GUYA WAVE

5.994,00

14.985,00

40

5.994,00

54

A07010390

TUR_AJDLLITS_A289/2024

HELIOPAL SA

HOTEL SON CALIU SPA-OASIS

8.575,20

28.584,00

30

8.575,20

55

B07781628

TUR_AJDLLITS_A290/2024

GUTEN HOTELS SL

COMITAS TRAMONTANA PARK

3.376,80

8.442,00

40

3.376,80

56

B86213378

TUR_AJDLLITS_A294/2024

HIPERION HOTEL GROUP S.L.

THE NEW ALGARB

13.627,50

45.425,00

30

13.627,50

57

A83791558

TUR_AJDLLITS_A296/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES SANTA PONSA PARK

11.505,00

38.350,00

30

11.505,00

58

B57134728

TUR_AJDLLITS_A297/2024

JUPITER HOTELS SL

HOTEL TIMOR

4.942,50

16.475,00

30

4.942,50

59

B07873193

TUR_AJDLLITS_A298/2024

SATURNO HOTELS SL

HOTEL OBELISCO

4.448,25

14.827,50

30

4.448,25

60

B07148281

TUR_AJDLLITS_A301/2024

SOL BAY SL

THE PALM STAR

9.000,00

22.500,00

40

9.000,00

61

A83791558

TUR_AJDLLITS_A304/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES HOTEL PLAYA SANTA PONSA

5.229,00

17.430,00

30

5.229,00

62

A83791558

TUR_AJDLLITS_A305/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

APARTAMENTOS VERDEMAR

4.108,50

13.695,00

30

4.108,50

63

A83791558

TUR_AJDLLITS_A307/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES HOTEL MAIORIS

4.767,60

15.892,00

30

4.767,60

64

A83791558

TUR_AJDLLITS_A310/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

COOK'S CLUB PALMA BEACH

3.994,56

13.315,20

30

3.994,56

65

A83791558

TUR_AJDLLITS_A311/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES HOTEL PALMANOVA PALACE

5.778,00

19.260,00

30

5.778,00

66

B86213378

TUR_AJDLLITS_A313/2024

HIPERION HOTEL GROUP S.L.

HOTEL VIBRA CALA TARIDA

12.916,50

43.055,00

30

12.916,50

67

A28257624

TUR_AJDLLITS_A315/2024

INMOBILIARIA EUROTEL SA

HIPOTELS EUROTEL GOLF PUNTA ROTJA

3.186,08

10.407,76

30

3.122,33

68

A83791558

TUR_AJDLLITS_A316/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES APARTAMENTOS BOUGANVILLA

20.390,82

67.969,40

30

20.390,82

69

A83791558

TUR_AJDLLITS_A317/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES APARTAMENTOS BINIMAR

10.144,80

33.816,00

30

10.144,80

70

B07195761

TUR_AJDLLITS_A319/2024

LINEA TURISTICA SL

APARTAMENTOS MASSOL

4.697,91

9.395,82

50

4.697,91

71

A83791558

TUR_AJDLLITS_A320/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES HOTEL ALMIRANTE FARRAGUT

6.867,75

22.892,50

30

6.867,75

72

A83791558

TUR_AJDLLITS_A322/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

HOTEL SAMOA

9.864,00

32.880,00

30

9.864,00

73

B86213378

TUR_AJDLLITS_A324/2024

HIPERION HOTEL GROUP SL

HOTEL MARE NOSTRUM

8.887,50

29.625,00

30

8.887,50

74

B07563406

TUR_AJDLLITS_A328/2024

LAUREL EXPLOTACION SL

HOTEL APARTAMENTOS CIUDAD LAUREL

3.821,40

12.738,00

30

3.821,40

75

B07081698

TUR_AJDLLITS_A332/2024

EXPLOTACIONES MARI SL

MARVELL CLUB

3.308,00

8.270,00

40

3.308,00

76

B86213378

TUR_AJDLLITS_A336/2024

HIPERION HOTEL GROUP S.L.

HOTEL VIBRA PALMA CACTUS

16.728,64

41.821,60

40

16.728,64

77

B07195761

TUR_AJDLLITS_A337/2024

LINEA TURISTICA SL

APARTAMENTOS HABITAT

10.784,64

26.961,60

40

10.784,64

78

B17597121

TUR_AJDLLITS_A338/2024

ARC DE TRIOMF SL

HOTEL CATALONIA DEL MAR

651,00

2.170,00

30

651,00

79

A78789708

TUR_AJDLLITS_A346/2024

FONTANELLES PARQUE SA

FONTANELLAS PARQUE SA

3.010,06

10.033,52

30

3.010,06

80

B07751985

TUR_AJDLLITS_A349/2024

EXPLOTACIONES VAQUER SL

HOTEL CAPRICHO

4.356,56

10.891,40

40

4.356,56

81

B57843815

TUR_AJDLLITS_A365/2024

PLAYA CLARA SL

HOTEL PLAYAS DE PAGUERA

5.890,80

14.727,00

40

5.890,80

82

A83791558

TUR_AJDLLITS_A366/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

APARTAMENTOS NOVA

3.486,00

8.715,00

40

3.486,00

83

A83791558

TUR_AJDLLITS_A367/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES HOTEL TORRENOVA

2.158,00

5.395,00

40

2.158,00

84

A83791558

TUR_AJDLLITS_A368/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES HOTEL PANAMÁ

2.241,00

7.470,00

30

2.241,00

85

A83791558

TUR_AJDLLITS_A369/2024

AMLA EXPLOTACIONES TURISTICA, SA

GLOBALES APARTAMENTOS COSTA DE LA CALMA

1.940,52

4.851,30

40

1.940,52

86

B07186893

TUR_AJDLLITS_A378/2024

GUIYENT SL

APARTAMENTOS SOLECITO

3.304,96

6.609,92

50

3.304,96

87

B57144180

TUR_AJDLLITS_A380/2024

SON GALCERAN D'ESPORLES S

SON GALCERAN

3.452,00

6.904,00

50

3.452,00

 

 

 

 

 

 

 

TOTAL:

577.289,38