Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 395535
Resolució del conseller d’Educació i Universitats de correcció d’errades advertides en la publicació de l’Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) pel qual s’aprova l’Acord del Tribunal sobre el procés excepcional d’estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de la FESMAE per cobrir places de PAS i nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu del concurs de 14 de maig de 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.En el BOIB núm. 63, de 14 de maig de 2024, es va publicar l'Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE-IB) pel qual s'aprova l'Acord del Tribunal sobre el procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de la FESMAE per cobrir places de PAS i nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu del concurs.

2.S'ha advertit una errada en la Resolució esmentada, que es relaciona a continuació, i que es corregeix en els termes que s'estableixen en l'annex d'aquesta Resolució:

-En el punt 1 de l'annex 1, s'ha advertit una errada en el cognom d'una de les persones aspirants.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent ,

Resolució

1. Rectificar, en els termes que estableix l'annex d'aquesta Resolució, l'errada advertida en la publicació de l'Acord del Patronat de la Fundació per als Estudis Superiors de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears (FESMAE- IB) pel qual s'aprova l'Acord del Tribunal sobre el procés excepcional d'estabilització per al concurs extraordinari de mèrits de la FESMAE per cobrir places de PAS i nomenament dels aspirants que han superat el procés selectiu del concurs.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Educació i Formació Professional en el termini d'un mes comptador des de la data de publicació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Palma, en data de la signatura electrònica: 18 de juny de 2024

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany

 

ANNEX Correcció d'errades

Al punt 1 de l'annex 1, referent al cognom d'una de de les persones aspirants,

On diu:

Quintero López, Josefa

Ha de dir:

Quiñonero López, Josefa