Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 394527
Suspensió de determinades autoritzacions, llicències, comunicacions prèvies o declaracions responsables a fi de garantir l’efectivitat de mesures d’estalvi d’aigua (Exp. 2024/3186)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament d'Artà, a la sessió extraordinària i urgent de dia 17 de juny de 2024, d'acord amb el que disposen els articles 51.1 i 54 de la LUIB i el 89 del seu Reglament, va acordar la suspensió de l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies o declaracions responsables per a la construcció, ampliació i reforma de piscines, jacuzzis, banyeres o qualsevol construcció o instal·lació per a l'ús d'aigua amb finalitats recreatives o decoratives i amb una superfície de mirall d'aigua superior a 2,5 m2 i una capacitat de 3,5 m3, així com aljubs, safareigs o dipòsits d'aigua destapats no vinculats a explotacions agràries preferents.

La durada d'aquesta suspensió serà per un termini màxim d'un any o fins a l'aprovació inicial de la modificació puntual núm. 6 de les NNSS.

El trasllat d'aquest acord es fa abans de l'aprovació de l'acta i amb reserva dels termes de la redacció definitiva.

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant el Ple d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé interposar directament recurs contenciós administratiu, davant  Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'opta per interposar el recurs de reposició potestatiu no podreu interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que estimeu pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i l'article 40 de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Artà, a la data de la signatura electrònica (19 de juny de 2024)

El batle Manuel Galán Massanet