Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 387909
Aprovació cessió gratuita d'un bé patrimonial a favor de la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Maó, en sessió ordinària realitzada el dia 30/05/2024, va adoptar, entre d'altres, l'acord que es transcriu literalment a continuació (Exp. PT032-2024-000028):

“Primer.- Aprovar la cessió gratuïta del bé patrimonial del sòl titularitat de l'Ajuntament de Maó que es descriu a continuació, i pels fins que així mateix es determinen, a favor de la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears.

  • Descripció del bé: finca EO-1 Polígon III del Pla Parcial d'Ordenació del Passeig de Circumval·lació de Maó. Referència cadastral: 8157902FE0185N0001HA.
  • Límits: al nord, camí d'en Guixó; a l'est, carrer Verge de Gràcia; al sud, carrer Borja Moll; i a l'oest amb el carrer Febrer i Cardona.
  • Situació: situada al Polígon III del Pla Parcial d'Ordenació del Passeig de Circumval·lació de Maó, amb una superfície de sòl de 1.507 m2.
  • Inventari: epígraf primer, número d'ordre 000728.
  • Destí de l'immoble: patrimoni municipal del sòl.
  • Inscripció registral: tom 2429, llibre 846, foli 140, finca 23600 de Maó.

Segon.- La finca objecte de cessió s'ha de destinar a Conservatori de Música i Dansa de Menorca.

A tals efectes si la finca cedida no es destina a la finalitat esmentada en el termini de 5 anys o deixa de destinar-se a dita finalitat dins dels 30 anys següents, el bé objecte de cessió revertirà de manera automàtica de ple dret a favor de l'Ajuntament de Maó, en els termes que resulten de l'article 111 del Reial Decret 1372/1986, de 13 de juny, pel qual s'aprova el reglament de béns de les entitats locals.

En cas que hagi reversió ho serà tant del bé objecte de cessió com de les instal·lacions i construccions existents sobre la finca i a favor de l'Ajuntament de Maó.

Tercer.- La construcció del Conservatori de Música i Dansa de Menorca a que fa referència aquest acord ha de ser dut a terme per l'Institut Balear d'Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC).

El terreny és apte per al seu destí com a bé patrimoni del sòl destinat a la construcció del Conservatori de Música i Dansa de Menorca.

Quart.- Sotmetre l'expedient a un període d'informació pública de 15 dies hàbils mitjançant anunci en el tauler d'anuncis digital de l'Ajuntament de Maó i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, durant els quals s'hi poden formular reclamacions o al·legacions. En el supòsit de no formular-se al·legacions ni reclamacions en el tràmit d'informació pública, s'entendrà aprovada la cessió a favor de la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears.

En cas que es presentin reclamacions al termini de la informació pública de la cessió del bé citat a la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears, l'acord definitiu de cessió serà ajornat tot el temps que sigui necessari per a la resolució d'aquestes. L'Administració, un cop resoltes les reclamacions, mitjançant resolució motivada, optarà per prosseguir el procediment o per reobrir novament el termini d'informació pública si considerés que els canvis introduïts a l'expedient per l'eventual estimació de les al·legacions pot generar canvis substancials.

Cinquè.- Donar compte d'aquest expedient a la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques.

Sisè.- Traslladar certificació de l'acord a la Conselleria d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears perquè en prengui coneixement i als efectes procedents, especialment, l'acceptació de la cessió per a procedir a la seva formalització, en el seu cas, en escriptura pública.

Setè.- Sol·licitar al Registre de la Propietat que procedeixi a deixar constància d'aquest canvi, mitjançant els corresponents assentaments o operacions registrals adients.

Vuitè.- Facultar a l'alcalde perquè assistit per la secretària de la corporació, realitzi totes les operacions oportunes, redacció de documents, signatura dels mateixos i altres que siguin precises perquè tingui efectivitat el present acord.

Novè.- Comunicar aquest acord a la Intervenció municipal als efectes oportuns i procedir a la inscripció en l'Inventari municipal d'aquesta cessió”.

El que s'exposa al públic en el tauler d'anuncis digital de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, durant el termini de quinze dies hàbils, comptat des de l'endemà de la publicació de l'anunci d'exposició en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes dels qui tinguin un interès directe o resultin afectats, puguin examinar l'expedient i presentar-hi les al·legacions que estimin oportunes.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica (14 de juny de 2024)

L'alcalde Héctor Pons Riudavets