Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 386490
Resolució de citació a termini de les persones interessades en el recurs contenciós administratiu que es segueix pels tràmits del Procediment Abreujat 120/2024, davant del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma de Mallorca, interposat contra la Resolució publicada en el BOIB de 13 de maig de 2023, modificació de la relació de llocs de treball del personal al Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

El recurs contenciós administratiu que ha interposat el lletrat Miguel José Ballester Calvo, en representació dels Srs. Pere Rullán Serra, Magdalena Luna Sánchez, Felicidad López-Goicoechea Molina, José García Arrabal i Joan Garau Galmés , que ha originat les Actuacions de Procediment Abreujat 120/2024, que es tramita al Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma de Mallorca, contra la Resolució publicada en el BOIB de 13 de maig de 2023, modificació de la relació de llocs de treball del personal al Servei de Bombers del Consell Insular de Mallorca.

Fonaments de dret

L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tant, en us de les atribucions conferides,

Resolc

Citar a les persones interessades a l'expedient corresponent al recurs contenciós administratiu que se segueix pels tràmits del Procediment Abreujat 120/2024, davant del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma de Mallorca, a fi que puguin comparèixer com a demandades en el termini de nou dies des de la publicació d'aquesta Resolució.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (12 de juny de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 27-08-2019, BOIB núm. 23, de 7 de setembre) Rafael Ángel Bosch Sans