Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 386484
Resolució de citació a termini de les persones interessades en el recurs contenciós administratiu que se segueix pels tràmits del Procediment Abreujat 184/2024, davant del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma de Mallorca, interposat contra la Resolució impugnada a la determinació del complement específic assignat al lloc de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

El recurs contenciós administratiu que ha interposat el lletrat Miguel José Ballester Calvo, en representació dels Srs. Gabriel Barceló Ferrer, Bartolomé Mut Simó i Miguel Ángel Sánchez López que ha originat les Actuacions de Procediment Abreujat 184/2024, que es tramita al Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma de Mallorca, contra la Resolució impugnada a la determinació del complement específic assignat al lloc de treball.

Fonaments de dret

L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en relació amb l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tant, en us de les atribucions conferides,

RESOLC

Citar a les persones interessades a l'expedient corresponent al recurs contenciós administratiu que se segueix pels tràmits del Procediment Abreujat 184/2024, davant del Jutjat Contenciós Administratiu número 2 de Palma de Mallorca, a fi que puguin comparèixer com a demandades en el termini de nou dies des de la publicació d'aquesta Resolució.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (12 de juny de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 27-08-2019, BOIB núm. 23, de 7 de setembre) Rafael Ángel Bosch Sans