Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 383414
Resolució de la directora gerenta de l’Hospital Universitari Son Espases per la qual es convoca, pel procediment d’urgència i lliure designació, el lloc de supervisor/a d’Unitat de Quiròfan

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

  1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 63, de 14 de maig de 2024, es va publicar la resolució de la directora gerenta de l'Hospital Universitari Son Espases per la qual es convocava, per procediment d'urgència i lliure designació, el lloc de supervisor/a d'Unitat de Quiròfan.

  2. En el BOIB núm. 79, de 13 de juny de 2024, es va publicar la resolució de la directora gerenta per la qual es declarava deserta la convocatòria.

  3. Segons l'article 10.7 de l'Acord del Consell de Govern, de 30 de maig de 2022, pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 13 de maig de 2022 pel qual es regula el sistema de provisió de llocs de feina del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, s'estableix que, si es declara deserta la convocatòria corresponent, es pot a convocar, en segona convocatòria, un nou procediment.

Fonaments de dret

  1. Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social (BOE núm. 8, de 9 de gener de 1999).

  2. Llei 16/2001, de 21 de novembre, per la qual s'estableix un procés extraordinari de consolidació i provisió de places de personal estatutari en les institucions sanitàries de la Seguretat Social dels serveis de salut del Sistema Nacional de Salut.

  3. Article 33 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

  4. Resolució de la consellera de Salut per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023).

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Aprovar la convocatòria pública d'un lloc de supervisor/a d'unitat.

  2. Aprovar les bases reguladores d'aquesta convocatòria, que es detallen a l'annex 1.

  3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i als webs de l'IB-Salut i de l'Hospital Universitari Son Espases.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació, de conformitat amb el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Així mateix, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Palma, 14 de juny de 2024

La directora gerenta de l'Hospital Universitari Son Espases Cristina Granados Ulecia Per delegació de signatura de la consellera de Salut (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023)

 

ANNEX 1 Bases de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de supervisor/a d'Unitat de Quiròfan de l'Hospital Universitari Son Espases

Primera Identificació del lloc de treball

Denominació

Supervisor/a d'Unitat de Quiròfan de l'Hospital Universitari Son Espases.

Característiques generals

El règim jurídic del lloc de treball en qüestió és el que estableixen la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, i les disposicions que la despleguen.

Funcions

La persona que finalment ocupi el lloc de treball tindrà les responsabilitats que es preveuen a l'article 26 del Reial decret 521/1987, de 15 d'abril, sobre el correcte funcionament de la unitat i de l'activitat del personal que hi estigui adscrit, així com la custòdia i la utilització adequada dels recursos materials que tenguin assignats.

Segona Requisits

Les persones aspirants han de complir algun d'aquests requisits en la data de publicació d'aquesta Resolució de convocatòria.

a) Tenir la condició de personal estatutari fix sanitari, corresponent al subgrup A2 (infermer/a).

b) Ser personal estatutari temporal en plaça vacant.

c) Estar en les situacions de servei actiu en centres i institucions sanitàries dels serveis de salut o en centres i serveis sanitaris de l'Administració General de l'Estat.

Tercera Sol·licituds

  1. Les persones interessades a participar en el procés de selecció han de presentar la sol·licitud en el termini de vint dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta Resolució de convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i als taulers d'anuncis i a la pàgina web de l'Hospital Universitari Son Espases (Sector Ponent), adreçada a l'òrgan que la convoca, i l'han de formalitzar en el registre de la Gerència o per alguna de les vies que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
  2. Les persones aspirants han de presentar, juntament amb la sol·licitud, el currículum professional. Els requisits i els mèrits inclosos en el currículum s'han d'acreditar presentant-ne el document original corresponent, que s'escanejarà en el moment del registre.

Quarta Nomenament

La persona designada obtindrà un nomenament per ocupar el lloc de supervisió convocat i la seva situació serà la següent:

a) Si té la plaça estatutària fixa o interina en el mateix centre, continuarà ocupant-la com a personal estatutari fix o interí de  la seva categoria en el centre.

b) Si té la plaça estatutària fixa o interina en un altre centre del Servei de Salut de les Illes Balears, ocuparà únicament el lloc de treball convocat i quedarà en situació de reserva respecte de la seva plaça estatutària fixa.

c) Si té la plaça estatutària fixa en un altre servei de salut o Administració sanitària, ocuparà únicament el lloc de supervisió  que es convoca, i pel que fa a la seva plaça o lloc d'origen, quedarà en la situació administrativa que li pertoqui i en la que sigui declarada en la seva Administració d'origen.