Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 383175
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es modifica la Resolució del president del FOGAIBA de 22 de desembre de 2023, per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al foment del cooperativisme, de la intercooperació i la concentració de les cooperatives de l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 28 de desembre del 2023 es va publicar al BOIB núm. 175 la Resolució del president del FOGAIBA de 22 de desembre de 2023, per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al foment del cooperativisme, de la intercooperació i la concentració de les coooperatives de l‘any 2024.

La convocatòria esmentada estableix com a termini d'execució de les actuacions el 30 de juny del 2024. Considerant la demora en la gestió d'aquesta i que encara no s'ha resolt, es considera necessari modificar el termini esmentat i, per consegüent, el termini de justificació de l'execució.

Atès que la modificació que es proposa afecta a una part substancial de la convocatòria, és necessari reobrir el termini de presentació de sol·licituds.

D'altra banda, s'ha detectat una errada en el títol, que s'ha de corregir d'acord amb el que disposen l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, en virtut del que estableix l'article 6.1.g del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Es corregeix l'error detectat en el títol, en el sentit següent:

On diu:

“Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al foment del cooperativisme, de la intercooperació i la concentració de les cooperatives de l'any 2024.”

Ha de dir:

“Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al foment del cooperativisme, de la intercooperació i la concentració de les cooperatives de l'any 2024.”

Segon

Es modifica el punt 1 de l'apartat desè de la Resolució del president del FOGAIBA de 22 de desembre de 2023, per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al foment del cooperativisme, de la intercooperació i la concentració de les coooperatives de l‘any 2024 (BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023), en el sentit següent:

“El termini per justificar l'execució de l'actuació i les despeses objecte de la subvenció acaba el 29 de novembre del 2024 i són elegibles les despeses efectuades i pagades des de l'1 de gener del 2023 fins al 29 de novembre del 2024.”

Tercer

Es reobre el termini de presentació de sol·licituds que preveu el punt 1 de l'apartat sisè de la Resolució del president del FOGAIBA de 22 de desembre de 2023, per la qual es convoquen les ajudes de minimis per al foment del cooperativisme, de la intercooperació i la concentració de les coooperatives de l‘any 2024 (BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023), per un període de tres dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

Quart Publicació

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (14 de juny de 2024)

El president del FOGAIBA Joan Simonet Pons