Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 382804
Cessió gratuïta d'immobles a altres administracions o entitats sense ànim de lucre

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Marratxí, en sessió ordinària de dia 26 de març de 2024, va aprovar inicialment la cessió a la Conselleria d'Educació i Unversitats el solar indentificat com a número A2 al projecte de parcel.lació (elevat a públic en data 30 de novembre de 2023 davant el Notari Carlos Luis Acero Herrero), amb una superfície de 4.100m2 per destinar-ho a l'ampliació de l'IES SANT MARÇAL.

Finalitzat el període d'informació pública sense que s'hagi presentat cap reclamació i de conformitat amb el que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, l'acord inicial assenyalat s'entén definitivament adoptat

Contra el referit Acord d'aprovació definitiva, només podrà interposar el recurs de reposició que estableixen els articles 123 i 124 de la llei 39/2015, de 1 d'octubre, de procediment administratiu comú, davant el Sr. Batlle, en el termini d'UN MES comptat a partir del següent dia de la publicació.

L'esmentat recurs de reposició s'entendrà desestimat si transcorregués un altre mes sense que es notifiqui la seva resolució.

Contra la desestimació expressa o presumpta del recurs de reposició, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat de lo Contenciós - Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de DOS MESOS, comptats des del següent dia al de la notificació de la resolució desestimatòria si fos exprés. Si no ho fos, el termini serà de SIS MESOS, a comptar des del dia següent a aquell en que, d'acord amb la normativa específica, es produís l'acte presumpte.

 

(Signat electrònicament: 13 de juny de 2024

El batle Jaume Llompart Caldés)