Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 380727
Resolució del conseller d’Educació i Universitats, a proposta del director general de Personal Docent i Centres Concertats, per la qual es corregeix l’error observat en la Resolució del conseller d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears de dia 16 de gener de 2024 per la qual es publiquen les plantilles orgàniques i la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d’ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, professors d’escoles oficials d’idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d’arts plàstiques i disseny, i de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 4 de juny de 2024, el director general de Personal Docent i Centres Concertats ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. En el BOIB núm. 12, de 25 de gener de 2024, es va publicar la resolució relativa a les plantilles orgàniques i relació de llocs de feina vacants següent:

Resolució del conseller d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears de dia 16 de gener de 2024 per la qual es publiquen les plantilles orgàniques i la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny, i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny.

2. En la resolució esmentada s'ha advertit una errada material que és l'omissió de la itinerància d'una plaça, que afecta a la plantilla orgànica del centre d'educació de persones adultes CEPA S'Arenal i a la itinerància de la plaça, la qual s'ha de corregir.

3. El 31 de maig de 2024 el cap de departament de Personal Docent emet informe favorable sobre la correcció de l'annex 5 de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears de dia 16 de gener de 2024 per la qual es publiquen les plantilles orgàniques i la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny, i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que aquestes poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fets o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Proposta de resolució

Propòs al conseller d'Educació i Universitats que dicti una resolució en els termes següents:

1. Corregir l'annex  5 de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears de 16 de gener de 2024 per la qual es  publiquen les plantilles orgàniques i la relació de llocs de feina vacants dels cossos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny, i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, de la manera següent:

Annex 5. Centres d'Educació de Persones Adultes

Centre: ARENAL (S') -  CEPA S'ARENAL (07001757)

On diu:

Funció: 0590018   ORIENTACIÓ EDUCATIVA

Plantilla     Ocupades

        1              0

Ha de dir:

Funció: 0590018   ORIENTACIÓ EDUCATIVA

Itinerància                    Plantilla                 Ocupades

Itinerant                             1                         0

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Educació i Universitats en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa.

 

Palma, datació de la signatura electrònica (13 de juny de 2024)

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany

El director general proposant Ismael Alonso Sánchez