Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 380259
Resolució del president de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l’IDI en el primer quadrimestre de l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21.1 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis

de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra

administració pública com amb una entitat privada.

Fonaments de dret

1. Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat de les Illes Balears.

2. Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica

de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, pel Decret 17/2023, de 23 d'agost i pel Decret 1/2024, de 4 de gener de 2024.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears en el primer quadrimestre de 2024:

- Conveni entre l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i la Fundación Laboral de la Construcción per a la cessió d'ús gratuït i temporal d'una parcel·la de l'IDI.

- Conveni de col·laboració entre l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i l'Associació Clúster Nàutic de les Illes Balears per a la realització d'un fòrum en el marc del Palma International Boat Show 2024.

- Addenda de modificació i pròrroga del conveni de col·laboració entre l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i Balearic Yacht Brokers Association de data 11 de febrer de 2020.

- Conveni de col·laboració entre l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i EAE Institución Superior de Formación Universitària, SL, per promoure la transformació digital de les PYMEs de les Illes Balears.

- Conveni de col·laboració entre l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i l'Associació d'Empreses Nàutiques de les Illes Balears per a la promoció del Palma International Boat Show 2024.

 

Palma, en data de la firma electrònica (13 de juny de 2024)

El president de l'IDI Alejandro Sáenz de San Pedro García