Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 379859
Extracte de l’Acord de Consell Executiu del Consell de Mallorca pel qual s’aprova la modificació de la convocatòria de subvencions per dur a terme accions de foment en matèria d’informació turística per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (747749)

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la modificació de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index)

MODIFICACIÓ

PUNT 1. Modificar la convocatòria pública de subvencions per dur a terme accions de foment en matèria d'informació turística per a l'any 2024 en el sentit d'ampliar el període subvencionable fins el 31 d'agost de 2024 i modificar igualment el període de presentació de la justificació, des de l'endemà de la publicació al BOIB de la resolució de concessió fins a 10 dies hàbils després de la finalització del període subvencionable, això és el 12 de setembre de 2024 inclòs, amb les mateixes condicions establertes en les bases de la convocatòria.

En conseqüència els punts 6.Període subvencionable” i 16.Termini de presentació de la justificació” que quedaran redactades de la següent manera:

6. Període subvencionable

El període subvencionable de les despeses fetes en aquesta subvenció és el comprès entre l'1 de gener de 2024 i el 31 d'agost de 2024 (ambdós inclosos), sempre que la despesa no hagi estat objecte de subvenció del Consell de Mallorca en la convocatòria anterior.

16. Termini de presentació de la justificació

El termini de presentació de la justificació és comptador des de l'endemà de la publicació al BOIB de la resolució de concessió fins a 10 dies hàbils després de la finalització del període subvencionable, això és el 12 de setembre de 2024 inclòs, amb les mateixes condicions establertes en les bases de la convocatòria.”

2. Ordenar la publicació d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la seu electrònica del Consell de Mallorca i donar trasllat a la Base de Dades de Subvencions.

3. Indicar que, d'acord amb l'article 32.3 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, l'acord sobre ampliació de termini no serà susceptible de recurs, sense perjudici del procedent conta la resolució que posi fi al procediment.

 

(Signat electrònicament: 13 de juny de 2024)

La secretària tècnica de Turisme (Per delegació del conseller executiu de Turisme Resolució de 30 de juliol de 2019, BOIB núm. 109, de 8 d'agost) Margarita Alfonsa Sendín Rebassa