Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES

Núm. 377370
Resolució contractació laboral corresponent a la convocatòria d’auxiliar administratiu/va de l’Institut Municipal d’Educació i Biblioteques (IMEB)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 26 de maig de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 68 l'acord del Consell Rector de l'IMEB d'aprovació de l'oferta d'ocupació pública per al 2022 per a l'estabilització de l'ocupació temporal, en la qual estan incloses totes les places afectades pel procés d'estabilització establert en la Llei 20/2021, de 28 de desembre.

2. En data 19 de novembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 150 l'acord del Consell Rector de l'IMEB d'aprovació de les bases que han de regir les convocatòries corresponents al procés d'estabilització, juntament amb la relació de places que es convoquen. 

3. En data 3 de febrer de 2023 es van publicar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses a la convocatòria d'una plaça d'AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA, laboral fix, inclosa en el procés d'estabilització d'ocupació temporal de 2022 de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià (IMEB), d'acord amb la publicació al BOIB núm. 150, de 19 de novembre de 2022.

4. En data 3 de febrer de 2023 es publica una resolució de la presidenta de l'IMEB en relació a l'ampliació del llistat definitiu de persones aspirants admeses i excloses i el llistat provisional de mèrits al·legats en les declaracions responsables en la convocatòria d'una plaça d'auxiliar administratiu/va de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià (IMEB-Calvià).

5. En data 7 de febrer de 2024 es publica resolució de la modificació de designació de la composició de la comissió tècnica de valoració d'aquesta convocatòria. Tenint en compte la baixa laboral d'un dels membres de la comissió tècnica de valoració, és necessari fer una modificació de la CTV. 

6. En data 17 d'abril de 2024 es publiquen els resultats provisionals, amb un període per a fer al·legacions fins al dia 20.04.24. 

7. En data 2 de maig de 2024, es publica la resposta a les 8 al·legacions i la comissió tècnica de valoració, atorga un nou termini d'al·legacions exclusivament per als aspirants que es trobin afectats pel canvi d'interpretació del criteri en l'apartat de Formació acadèmica, on el tribunal ha valorat les titulacions acadèmiques que formen part de la branca de "Ciències Socials i Jurídiques". 

8. En data 14 de maig de 2024, es publiquen els resultats definitius de les persones aprovades i s'eleva a la presidenta de l'IMEB perquè dicti una resolució per la qual s'aprovi la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació al·legada en la declaració responsable. Tot això segons el que es disposa en la base desena, punt 9, de la convocatòria i els punts 7 i 8 de l'article 16 del Decret llei 6/2022 de 13 de juliol de noves mesures urgents per a reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les illes Balears.  

9. En data 24 de maig es presenten a l'IMEB, les renúncies dels 4 aspirants que ocupaven els 4 primers llocs en la llista d'aspirants del procés d'estabilització d'una plaça d'Auxiliar Administratiu de l'IMEB.  

Tenint en compte tot l'anterior aquesta Presidència dicta el següent: 

 

Resolució

Primer - Aprovar la llista definitiva de les persones aspirants que han superat el procés selectiu següent: 

Denominació de la plaça : Auxiliar Administratiu (plaça laboral)

Grup/Subgrup: C2 

Nombre de places convocades: 1 

Sistema d'accés: Concurs de mèrit. 

 

ORDRE

DNI/NIE emmascarat

Primer llinatge 

Segon llinatge

Nombre 

Exp. Administració 

Altres Mèrits 

Total 

1

***4524** 

LAGUNA

SOTO

ALAN

10.7

50

60.7

2

***7976**

LOPEZ

RODRIGUEZ

BERTA

16.82

43

59.82

3

***7503**

MOLL

CALDENTEY

FRANCISCA

10.9

48

58.9

4

***8149**

GIORDANO

ARTICARDI

PAOLA HELENA

10.2

48

58.2

Segon- Notificar resolució a la persona que obté la plaça d'acord amb els resultats publicats, i el nombre de places convocades en aquesta convocatòria i el que disposa l'article 16.9 del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per a reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les illes Balears i les bases de la convocatòria. 

Tercer- Publicar aquesta resolució en la web municipal de l'Ajuntament de Calvià, en la plataforma Convoca i en el Butlletí Oficial de les illes Balears. 

Interposició de recursos 

Contra aquesta resolució, que no esgota la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el batle-president de la corporació, en el termini d'un mes comptador des de la notificació,de conformitat amb el qual disposa l'article 121 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sense perjudici que es pugui presentar qualsevol altre recurs que es consideri pertinent. El recurs s'ha de presentar en el Registre General d'aquest Ajuntament, en el registre de l'IMEB, o en les dependències i mitjans a què es refereix l'art. 16.4 de la ja esmentada Llei 39/2015.   

 

Calvià, (signat electrònicament: 10 de juny de 2024)

La presidenta de l'IMEB Isabel Bonet Saum